Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
tak este sa snazim vydrzat a nerobit testiky...v utorok je predpoklad na ms, tak dufam, ze nepride a hned testujem 🙂
@motorolka dnes rano som skusala ked som videla ze tomasko27 spravila a nic.. takze uz netestujem a ocakavam ms utorok/stredu
ale vies co uz som akosi zacinala verit ze som v tom, podbrusko ma boli posledne 3dni ako by som mala ms a to ma boli skoro stale tak som myslela ze sa cosi deje a dnes som ocakavala silnejsiu ciarku no opak bol pravdou 😀 v stvrtok ked som necakala bola a dnes ked som uz cakala ze bude tak nic..ale tak beriem to sportovo a zase sa mi potvrdilo to ze sa nemam testovat dopredu 😀
Ahojte,zacal mi novy cyklus,este stiham byt julovou snazilkou....aj ked ma odradza bolest chrbta,asi by bolo lepsie preliecit,ale ked teraz pocas dovolenky si myslim,ze by to mohlo najskor vyjst...stale nejake prekazky..alebo mozno az prilisna zodpovednost...
@puffu Rozmyslam ze ak to vide tak to ina sila,4jula som dostala MS a par dni predtym sme s tym zacali,a potom na 10DC co bol pondelok a poobede som mala hlien a potom sme to mali az v piatok.Takze raz v spravnom case a zda sa ze sa podarilo,ako nechapem tomu ale dufam ze to vide ked uz
@puffu tak to si ma nepotesila,lebo som zajtra rano chcela skusit..no neviem,tiez by som mala ocakavat okolo utorka, stredy tak sa uvidi,lebo mne to lieta hore,dole..mna pichaju stale bud prave alebo lave vajicko,dnes aj podbrusko a ked som si dnes vegetila na gauci,tak ked som si prudko sadla,skoro som sa pozv...ala tak som strasne nedockava a zaroven mam obavu,ze bude len jedna ciarocka ☹ uvidime..drzim palce,ze ani tebe nepride ms a ciarocka sa objavi a bude uz jednoznacna 😉
..večiiiir 😉 ta moja ms co dnes zacala, sa tak divne "tvari".. Len take nic a jemne ruzovkaste..a mozno mi uz sibe 🙂)))
@milluska minuly mesiac mi meskali cca 10 dni, tak planujem, ze mi nepridu okolo 13.8 😀
v kazdom pripade testujem az po 20.8.pre istotu keby neprisli, teraz som bola dost sklamana lebo vzdy mi chodili skor a odkedy si meriam bazalnu teplotu, tak som prisla na to, ze ovulaciu mam 20dc aj sa mi predlzili 😖
A ty ako si na tom?
@mia005 ono je to fajn, ked si dvaja rozumeju az natolko, ze sa mozu dotahovat o hocicom...a ani jeden sa neurazi 😀 my sa dotahujeme stale vo vselijakych veciach, aspon je sranda 😀 ja som dnes zas 12dc, tak od dnes idem testovat...som zvedava, ci bude alebo nie 🙂 noo mne to uz poslednych par krat nebolo jedno, ze kedy pride, lebo ked prisla pomaly o 20dni neskor, tak to uz je na porazenie :D
@fergiea urcite daj vediet! som zvedava a pevne verim, ze to bude len pozitivna sprava! 😉 a s tym strachom ti verim, bojis sa sklamania, ale ja by som asi nevydrzala 😉 ale ber to pozitivne, ze pokial to nevyjde, ste vyzbrojeny do dalsieho cyklu, nenakupila si zbytocne a vtedy to vyjde! 😉
@lucia1002 ahoj 🙂 no praveze, tento mesiac som nekupovala testy....mam doma jeden jediny, aj preto tak cakam a dalsie nechcem kupovat, pretoze minuly mesiac som ich kupila strasne vela a bola som ako posadnuta :D tak vydrzim hadam, do zajtra pozajtra a skusim....ale uz citim podbrusko zas ako na MS...tento mesiac sa drzim celkom dobre s tym salenim :D inak som PN uz tri tyzdne, dala som si pauzu od prace kvoli tomu mojmu nizkemu zelezu, bez stresu atd....lebo v robote, to len samy stres, chaos, panika, zla energia od ludi atd a vsak to urcite viacere poznate...

@tomasko27 vidim,vidim...silno drzim palce nech len pekne silnie