Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@ninna86 to poznam.. ked si nieco zaumienim.. 😝 ved kamoska mi hovorila,ked sa im zadarilo,ze poriadne si to rozmysli, my sme raz skusili a hned som tehu.. hovorim si,ze parada,ked je to take jednoduche.. chcela by som chlapca v auguste, tak sme zacali koncom oktobra na tom pracovat.. a uprimne uz mi je jedno, v ktorom mesiaci to bude a ci to bude chlapec/dievca..len nech sa zadari a je to zdrave.. zachvilku august a este sa nam ani zamiesit nepodarilo.. ☹ 😢
Holky mne ozaj nieco je,lebo upratujem ale ja som vzdy za pondelka deaktivovana 😀 a pred ms som vzdy nemozna a nic sa mi nechce a len sedim 🙂 a dnes,prezliekam periny,dala som prat,idem okna umyt.
@lucia1002 no a bola som v lekarni a odolala som nakupu tehu testov, ze uz aka som vycvicena tento mesiac :D velmi sa bojim sklamania - jednej /... nikdy v zivote by mi ani len nenapadlo, ze ked uz clovek chce dietatko, aka drina a makacka to moze byt a ze to nejde lusknutim prsta....
@lucia1002 a to a robotou, ja som mala dva tyzdne dovolenky od zaciatku jula, ale druhy tyzden som ostala PN aby som si dala doporiadku krv a celkovo zdravie... robim v banke a tak nerada by som sa tam naspat vratila😂😂 dala som vypoved, ale dohodli sme sa, ze do konca oktobra este vydrzim, ale to vydrzanie dopadlo mojou PNkou, je to na nervy...tak si domka oddychujem, bez stresov, so "zdravou" stravou a pevne dufam, ze kym budem doma, sa nam podari mimi...
@meggie07 odkedy Ta poznam .. a citala som co si o mne pisala tak mam iny pohlad na to snazenie.. pripomenula si mi ako som sa snzila a predsa sa podarilo.. Takze mam verit zze sa to este podari..
Viem ze depkujem len je to obcas silnejsie ako Ja. Dakujem za kazdu jednu podporu 😵
@ninna86 snazim sa nestresovat, ale niekedy sa to neda ovladnut 😂 a to sa snazime len 4mesiace... ale verim, ze sa to coskoro podari, skor som tym myslela aj ine pary, ktorym sa nedari dlhsie....moji velmi dobri priatelia sa snazia uz vyse roka, su zdravi, testy ok a nedari sa. Ale tak vzdy si na to poviem, ze babatko pride, ked sa mu bude chciet prist 💜
@juliett99 Žiadne depky!!! Nič také!! Viem veľmi dobre aké sú to hnusné stavy.. Nikdy viac! A ty tiež! Podarí sa to! A bodka!
@fergiea teba tu ešte niektoré nenalomili??? ehmmm, ehmmmmm... tak to si na tom lepšie ako ja.. Ja som už povolila.. Dnes idem na nákupy 😀 A večer hor sa do čúrania. Tiež sa bojím, že si najdem len /. ale život ide ďalej. Aspoň sa môžeme ďalej venovať výrobe 😀
@mia005 vies co nenalomili, po tom co mi minuly mesiac vsetky testy duchovali a zase som sa vytesovala, potom som bola smutna - uz to fak nechcem.... mam doma iba jeden test, kupit dalsie som odolala a dokonca ho spravim asi az stvrtok - kedy nema prist mrcha... 😂 a mozno ma prekvapi, pride este pred testom a bude pokoj, ziadne sklamanie 😂

@janikm ved bolo to zatial len prvy krat a zase aj s tym rozdielom, ze ja nejako tie teploty a veci okolo plodnych dni neriesim, mozno neskor ked to nepojde tak normalne, tak to zacnem riesit meranim 🙂