Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@cejarka jasne aj mne moj lekar povedal ze az po roku snazenia sa robia testy oboch.ze nech nepanikarim.ja som len tak dufala ze to bude skor,a bez problemov.v tom auguste by si to mala ake super! neskutocny darcek keby si otehu 🙂 toto bude nase prve,s priatelom sme sa rozhodli ze je cas si spravit babo.ale asi nam priroda vravi ze mame este cas :-/ kiezby sa v auguste podarilo aj mne aj tebe 😉 drzim palce
@meggie07 hehe rovnako,mozno saa nam rovnako podari 😉 mne uz mrcha konci,takze ´vitaj august´ 😉 drzim palce
Ahojte 🙂
@meggie07 to ma mrzi ☹
@mia005 a bokievaju ta prsia takto vzdy aj pred ms?
@fergiea to nechcem zase pokúšať, ale nedalo mi to a vcera som studovala angl fora ohladom používania opk ako hpt (ovul ako tehu) a galerie vyzerali veelmi podobne ako tvoje testiky, sup sup testovat 😵
@espoleta nic ved v pphodke a dakujem za povzbudenie 😉
@belasakobylka mne uz robili aj hormonalny profil, chodila som aj na folikulometriu asi 5 mesiacov, clostilbegyt brala 4 mesiace.. vsetky vysledky super.. tak neviem.. 😒 aj ja drzim palce.. uz som tak tajne dufala,ze predsa..buduci mesiac ma priatel narodky a to by bol asi najkrajsi darcek.. tento mesiac sme oslavili 10 vyrocie.. tak tajne som dufala,ze sa podarilo (akurat to vyslo este aj pocas ovulky).. 😀 zjavne asi nie.. ☹
@mia005 pozri ja som v 8tt jeden den ma bolia dvadni nebolia, ked som sa dva roky snazila tak niekkedy ma pred kramami boleli niekedy nie, niekedy som vedela zemaju doat kramy nuekedy proste prisli...ked som basla // nác ziadna zmena...vobec nic ine som nespozorovala a to som sa dost sledovala....az asi od 6-7tt ma zacali prsia pobolievat...unava....nesleduj sa 😉
@meggie07 a partner bol tiez na nejakych testoch? mne bolo doporucene ist si oddychnut niekde pri more,ze mi pomoze aj ta voda a vzduch a ze potom budem tehu. este som tuto radu neskusila.ale myslim ze zarucene to treba trosku vypustit z hlavy to snazilkovanie.lebo ja sa z toho idem uz zblaznit.a este ked vsade naokolo stretavam tehule.
@fergiea...tak ja mam na testovanie ešte spustu času 🙂 MS dúfam že skôr ako utorok nepride takže pondelok skusim asi ovu testik a ked bude pozitivny tak utorok tehu....dnes je už streda tak sa povzbudzujem že to zbehne rýchlo :D
@belasakobylka este nie..doktor mi povedal,ze pockame este mesiac a potom by isiel on na testy.. s tym morom to je pravda.. mnoho parov prislo tehu z dovolenky 😉 my sme minuly rok boli pri mori..tento sme skusili tatry,ale nic... 😒
@meggie07 tak mozno prave ten mesiac co mate pockat este sa podari 🙂 moja teta tak otehu ked boli pri mori.treba to proste trochu vypustit z hlavy.mna niekedy take prepadne!ze uz myslim na najhorsie.chceme ist pri more v polovici augusta.tak dufam ze tam sa uz podari..

@espoleta ďakujeeeem 💙💙💙 uvidime zajtra....az sa bojim ten tehu test robit najradsej by som pockala ak budr meskat MS 😀😀