icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 tak to ti verim ze letenky su mega drahe...a este kebyze chcete ist vsetci tak to ozaj vyjde vela...no mas ty teeda podareneho syna... 😀 aspon ti zaplna cas aby si nemyslela na testovanie.. 😀 ja som sa bola tiez trochu vyvetrat, dala som si 20km na bicykli, chcela som viac ale mame iba 13°C tak mi bola zima na usi 😀

fergiea
29. júl 2015

@puffu nejak sa na to necitim , radsej cakam negativny

fergiea
29. júl 2015

@lucia1002 dam zajtra rano vediet. Ci dobru alebo zlu spravu, uvidime :D normalne sa zacinam bat co tam bude. Ano je to super my v rodine nrmame ziadne take miminko to je skoda...ale moja najlepsia kamoska je tehu v 4.mesiaci tak sa vytesujeme...

tomasko27
29. júl 2015

@puffu No to veru vide vela,takze neviem cci sa tam niekedy dostaneme ale hovorim dcere ze ked bude mat tak 15r {bude mat teraz 10}tak moze ist za nimi aj sama na cele leto 😀 ,sa smejeme detom ze maju tetku v Amerike.
On je az moc aktivny kde netreba ale ked mu poviem Risko pod nieco si precitame uz ho nie je 😀

puffu
29. júl 2015

@fergiea jasne, treba byt radsej pripravena na horsie a radsje byt milo zaskocena ako sklamana.. 😉

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 presne tak, take tety v zahranici su urcite super...ja som zvedava ako to bude s nasou rodinkou ci sa povracaju na sr alebo ostanu vsetci mimo sr a my budeme mat aspon kam chodievat na prazdniny...najviac sa tesim na sestru a svajc... 😀 mozno ma pride aj v septembri pozriet do uk na tyzden edze tomas ide na sr robit na dom, ja musim strazit psa 😀 to som dopadla 😅

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea neboj, si pripravena na negativny vysledok.skus sa na to oreorientovat..bude to potom lepsie pre teba..a o to vacsia bude radost ak tam budu //...aj som sa ta zabudla opytat, budes mat teraz sviatok? Pd tak to nie je dalekonodo mna 😉

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Tvoj manzel je Tomas?moj je Tomas.Oni by tam mali byt 5rokov,lebo je tam aj s partnerom ale myslime ze tam uz zostanu.
Ked budete na SR tak pridite k naam do Terchovej 🙂

fergiea
29. júl 2015

@lucia1002 byvame v Čereňanoch ale som z Pd 🙂 hej mame to blizko 😀 v sobotu mam narodky, 25, ten cas tak leti...

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 tak to s terchovou ta beriem za slovo.. 🙂 v terchovej som este nebola tusim...och, ja uplne zmoznujem nase krasne male Slovensko, hlavne prirodu...sice socialny system by mohol byt lepsi ale tak co uz 😀
ano, moj muzik je Tomas...🙂 ja som inak mala vzdy nejake stastie na to meno 😀 odmala sa mi pacilo meno Tomas...inak vcera sme sa nudili tak muz pozeral mena kebyze ma vybrat ake by vybral a tu je vysledok..Juraj, Oliver, Marcel a z dievcenskych Alexandra, Simonka, Katarina..
mne sa napriklad z dievcenskych strasne paci Melisa, Melania, Tamara..chlapcenske Alexej, Tomas, Risko ale alexej mi znie dost rusky takze pre toto nie ale inak sa mi to meno velmi paci ale mena u nas vyberie muz a ja mu do toho kecat nebudem..ale inak meno Jurko sa mi zacina pacit.. 😀 nie Duri ale Jurko

lucia1002
29. júl 2015

@fergiea tak ti prajem aby si dostala ten najkrajsi darcek na svete 😉

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Doma mam Zuzku a Riska 🙂 ja by som si dala Tomaska a manze ze Misku po mne 🙂
tak ak niekedy k tomu dojde to bude boj a tazke vybrat meno

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 mne by nevadilo kebyze tiez vyberie Tomasa... 😀 inak tiez vcera spomenul ze by mozno chcel aj Lucku po mne ale tak dufam ze ho to prejde... 😀 ale inak u nas v rodine ja neviem ci je taka tradicia alebo co ale tusim 4 generacie ma v rodine kazdy prve deti pomenovane po rodicoch, ale to z maminej strany ze uplne kazdy, aj kazda prvorodena sesternica ci bratranec sa vola po rodicoch...u ocovej strane to uz neplati..

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 inak si pustam hudbu cez youtube a dnes ako naschal uz asi 10reklama clear blue digital test.. 😀 a v noci sa mi snivalo ze som si robila test a bol prudko pozitivny... 😀 ale ja neverim na sny takze to mam iba na pobavenie ...

tomasko27
29. júl 2015

@puffu U nas v rodine to nemame take,mame vsetky mozne mena.
Inak byvame v dome a oproti byva sesternica a vedla v dome druha,jedna ma Terezku,Dominik,Tomas a Adam a druha ma Misko,Matej a Matus a to byvaju na jednom dvore,potom tam pride dalsia a ta ma Daniela a Davida,a dalsia ma Lukaska a potom tam chodia nasi este,to deti ako v skolke.a to su vsetko deti od 2r do 12r. 🙂 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Ked ten digitalny je tak tazko v lekarni kupit,ja neviem preco aspon v Ziline

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 jaaj tak to vy mate deti... 😀 my v rodinach este pomenej...sestry nie su este ani povydavane...2 sesternice maju po jednom dietati, bratranec ma tiez jedno a inak iba z muzovej strany ma svagrinka jedno pri sebe, jedno este v sebe...a mame jedno krstniatko ...takze my mame malo deti v rodine...ale tak sestra ma jedna 28, druha 22, sesternica a bratrancov mam tiez povacsine mladsich...ani jedna sme nesli v maminych slapajach... 😀 ta mala odrodene 3 deti do 22r...stihla to necely mesiac pred jej 23...

puffu
29. júl 2015

@tomasko27 tu ho maju vsade...ja radsej skumam ciarky ako ci iba precitat vysledoch...take nezazivne.. 😀

janikm
29. júl 2015

@fergiea ahoj, tie ovu vyzeraju velmi pekne, drzim prsty nech zajtra budu take iste ale na tehu teste 🙂

janikm
29. júl 2015

tak sa zase hlasim, 17 dpo, 3. den meskania 🙂 teplota sa drzi hore tak som si prave spravila opät test 😀 a.. nieco sa tam rysuje 😀 len neviem ci je to duch alebo kanal, lebo chvilu sa mi to zda siroke a chvilu tenke a uz sa mi krizia oci z toho skumania 🙂 tak skusim este rano len sa hrozne bojim ze toto je plany poplach a budem rano sklamana kedze teraz mi to dalo dost velku nadej 😖

ninna86
29. júl 2015

@janikm ja chcem fotkuuuu 🙂

tomasko27
29. júl 2015

@puffu Mame skoro vsetky mena z kalendara 🙂 .No v Ziline je asi jedna lekaren kde ho maju

janikm
29. júl 2015
puffu
29. júl 2015

@janikm ale neboj...urcite bude silniet..uvidis..🙂 este ked sa ti aj teplota drzi stale hore, 3 dni ti meska tak to su vsetko pozitivne veci...drzim palce nech to tak napreduje... 😉

ninna86
29. júl 2015

@janikm nerob si zo mna srandu 😀 😝 😀

janikm
29. júl 2015

@ninna86 joj na prvykrat mi to neodoslalo tak druhy krat 🙂 ale tak ja to na foto ani velmi nevidim, nie je upravovana 🙂

janikm
29. júl 2015

@puffu dakujem za podporu, dufam ze si moje telo nerobi zo mna srandu lebo uz nikdy nebudem verit ziadnemu meskaniu ani teplote ani nicomu 😀

ninna86
29. júl 2015

@janikm fakt ze maaaaalilinko, tam nieco vidim.. zajtra rano nezabudni hned spravit dalsi, opovazis ist bez testu na wc rano 😀

janikm
29. júl 2015

@ninna86 tak to sa nemusis bat, uz len vydrzat do toho rana jemine 😀

ninna86
29. júl 2015

@janikm ano, ano som nedockava spolu s tebou 🙂