icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Ja som mala uz v nedelu druhu ciarku,len sa strasne bojim aby to nebolo mimomaternicove

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea aj mne sa tam cosi mari, ale neviem ci to tam naozaj je..😀 pokial aj mrcha dorazi, nevadi..ideme do toho spolu dalej! A dalsi mesiac sa to podari 😉 a ak nedojde, skusaj testovat 😉 este nic nie je stratene 😉

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 nemysli na zle veci, lebo clovek si to potom privola. musis mysliet pozitivne, ze vsetko je v poriadku a aj bude a krpcek bude v brusku na svojom mieste 🙂

fergiea
30. júl 2015

@lucia1002 moja dakujem 😀 ja uz som z tohto testovania taka vystresovana. uz len pockat na tu mrchu mrchovatu hnusnu, no bodaj by neprisla, ale ona pride. no ja na oboch dnesnych testoch vidim "nieco", ale ono sa to neda poriadne odfotit. vcera poobede som si robila tehu test, len tak ci nieco, ten bol biely ako stena. uz som taka dopletena, ze neviem co si mam mysliet. a ak dorazi, veru, august bude plodny ha ha

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea No v to dufam.Len ked ma boli podbrusko ale aj lava strana a minimalne zaboli prava,tak neviem

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 ja si myslim, ze to je normalne. moju kamosku bolievalo viac na lavej strane a na sone videli, ze babatko sa aj uchytilo na lavej strane v maternici.

sintuska06
30. júl 2015

dobre raaanko, tak ja som dnes dostala MS, ale nevadiiii mozno v auguste sa zadariii fazulka 😉

ninna86
30. júl 2015

@sintuska06 jasneee, pokracujes s nami dalej 🙂

sintuska06
30. júl 2015

trosku som aj sklamanaaa inak... 😒

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Faakt?jej to si ma troska potesila a budem troska kludnejsia

meggie07
30. júl 2015

@sintuska06 viac je nas sklamanych.. tiez sa mi to dnes spustilo.. 😒 ale neboj, ideme bojovat dalej a dame to! 😉

tomasko27
30. júl 2015

@meggie07
@sintuska06
@ninna86
@fergiea
@lucia1002 Je to take divne a mozna take troska nespravodlive ze VY sa snazite uz dlhsie aby to bolo a my s manzelom skusime raz a vyzera to tak ze uspesne.Ale drzim palce v auguste 🙂

1fifinka1
30. júl 2015

@fergiea ale ved ten treti tehu test mas urcite druhu ciarku. Pekne ju tam vidno. 😉

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea A hned ma aj prestalo asi vsetko boliet ked som kludnejsia

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 jasne, myslim si ze je to podla toho kde sa fazulka uchyti 🙂

fergiea
30. júl 2015

@1fifinka1 ahoj, ktory myslis? Lebo ich mam domiesane s ovu testami. Tehu su len fialove mamatesty, myslis z tych?

1fifinka1
30. júl 2015

Ano jasne. Druhy odspodu, asi dnesny ranny.

fergiea
30. júl 2015

@1fifinka1 vazne to vidis? Ja ze som uz sialena 😀

ninna86
30. júl 2015

@sintuska06 kazda je vzdy sklamna, ale tesme sa na dalsie 🙂

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 nie je to nespravodlive, ma to tak byt. A myslim, ze vsetky baby sa tesime spolu s tebou a drzi nas nad vodou to, ze aspon niekomu sa podarilo a my ostatne ideme dalej s tym, kto bude z nas dalsi 😀 sa mi vyprava a to som tu s vami prvykrat... 🙂 💜

1fifinka1
30. júl 2015

@fergiea urcite ano. Ja som ju hned zbadala. A na zivo ju asi vidno este lepsie. Urcite tam je. Ja som mala taku slabucku v den ms ked som mala dostat a to az po asi 10 minutach.

fergiea
30. júl 2015

@1fifinka1 ako to pomalicky schlo tak sa mi ukazovala. Ale cakala som, ze ak to vyslo, bude silnejsia. Horsie je, ze na tak strasne boli brucho a cakam dnes MS, no hadam si to este teda rozmysli. A dakujem velmi ma potesilo, ze to vidi aj niekto iny ako ja 🙂

sintuska06
30. júl 2015

@meggie07
@ninna86 no ved jasneeeee ideme dalej ;) juchuuuu

ninna86
30. júl 2015

@tomasko27 my sme sa zatial len prvy krat, tak to berem este sportovo 🙂 ale dufam, ze to je fakt tak u teba ako to aj pekne vyzera 🙂

espoleta
30. júl 2015

no babuľky niečo pre srandu, včera a dnes som si robila ovu test a pozrite aky je :D nechapem tomu ale čo šak sranda, včerajši 5 DPO a dnešny spodný 6 DPO....žeby som mala dalšiu ovulaciu na ceste? aspoň tento mesiac môžeme skušať dvakrat :D :D

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Ja som mala presne pred tyzdnom na teste ducha a v nedelu taku slabsiu ciarku a dnes uz peknu.

tomasko27
30. júl 2015

@ninna86 Dufam aj ja,aj ked sa bojim

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 a ovu si mala kedy?tak to uz nejdem ani dufat 🙂

milluska
30. júl 2015

@tomasko27 gratulujem 😵
@fergiea moja presne suhlasim ten spodny mamatest je vidno, skus testnut o dva dni, ak mrcha nic... Ale vetim ze nepride a ak pride, nic sa nedeje, nikoho si nesklamala prečo by aj... Drzkam 😉

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Ja som mala na 10DC hlien a rano sme sa milovali a poobede dosiel hlien a potom sme sa az v piatok,tak neviem kedy,ja len podla hlienu sa orientujem kedy je,testy som neskusala