Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@1234lubka dnes som 25dc a 11dpo. Jaj ten cajik 🙂 ten som pila pri prvom ked sme sa snazili musim si ho kupit aj teraz. Neviem ci mam a kedy testovat sa bojim ze tam nic nebude 🙂 tak skusim az cca 4alebo 6.8.
@fergiea my ked sme sa snazili, tak vzdy pri testovani mi muz hovori, nechcem ta sklamat, ale tehotna nie si. A ja urcite som, prsia ma bolia, bla bla. On mi hovori, ked budes tak ti poviem. Mali sme grilovacku a so svagrinou sme sa rozpravali, ze sa snazime. A ona a uz si? a ja, co ja viem, asi nie. Ostalo ticho a do toho moj manzel, uz si. A ja no jasne, ako to mozes vediet. A on uvidis. Bolo to tyzden pred ms. Kazdy den ako sisi som si robila testy, vsetky negativne. Bola som na neho nahnevana, ze ma namotal. Den pred ms si hovorim, kaslem nato urcite by tam bolo uz daco vidno, urcite nie som. Natahovala som sa v robote s bednami, skakala z rampy, rozculila som sa tak, ze som si musela zapalit. Kazdy den som cakala silnejucu ciarku a nic. ked som uz vsetky nadeje vzdala tak V den ms som si robila test a ako pisem kukam ako puk, a ciarka. Slaba ale bola. Druhy den bola slaba ale lepsia ako predtym. A moj muz mi hovori, vidis ja to na tebe vidim hned. Ked si tehotna mas ine licne kosti a do tvare si ina. Moj najlacnejsi a najspolahlivejsi tehu test je moj manzel 😀 nie vzdy ta ciarka je silna uz v den ms.
@lucia1002 jasne ze nejdem testovat, uvidime v sobotu az. Aj tak mrcha pride dnes, citim to uplne. A drahy aky zlaty, ze co tu sedis ako kopka nestastia a ja ze boli ma brucho a je mi zle. A on ze z coho? A ja ze mam dnes dostat MS a on take sklamanie v ociach, cakal asi, ze uz nedojde 🙂 😀 (lebo dobre vedel, ze ma dojst dnes ms)
Baby, ja som si tie testy ani nemusela dnes robit 😀 uz sa mi rozbieha MS, ja som to vedela ! Tak sa vidim3 v novej skupine 😀
Inak dievcata k tej ovulacii. Mne doktor povedal, ze kludne mozem mat ovulaciu aj na 4 den cyklu. Bola som totiz u neho na vysetreni 2x v strede cyklu a nic. Tak sme to skusali tentokrat na 3, 5, 7 a 9 den a potom az neskor po 20 dni. Som zvedava. 😎
@fergiea @sintuska06 @meggie07 babenky mrzi ma toz ale berte to pozitivne, mozno sa vam deticky narodia v mesiaci lasky 🙂
@fergiea @sintuska06 to uz sme tri v rovnaky den.. 😕 aspon budeme moct porovnavat.. 😉
@meggie07
@juliett99
@sintuska06
@milluska baby dakujem, ste superske 🙂 nie je to asi normalne, ale nenormalne sa na to tesim, ze sme v tom spolu takto narovnako 😀

@milluska dakujem <3 velmi si to vazim. Nejdem sa tym uz radsej prehnane zatazovat, uvidime ci pride 🙂