icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

fergiea
30. júl 2015

@milluska dakujem <3 velmi si to vazim. Nejdem sa tym uz radsej prehnane zatazovat, uvidime ci pride 🙂

margaretkaoliver
30. júl 2015

@1234lubka dnes som 25dc a 11dpo. Jaj ten cajik 🙂 ten som pila pri prvom ked sme sa snazili musim si ho kupit aj teraz. Neviem ci mam a kedy testovat sa bojim ze tam nic nebude 🙂 tak skusim az cca 4alebo 6.8.

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 ja som mala ovulku az na 16DC... no ved uvidime ako mi to dopadne

tomasko27
30. júl 2015

@fergiea Ja skusim este v sobotu spravit test.

1fifinka1
30. júl 2015

@fergiea my ked sme sa snazili, tak vzdy pri testovani mi muz hovori, nechcem ta sklamat, ale tehotna nie si. A ja urcite som, prsia ma bolia, bla bla. On mi hovori, ked budes tak ti poviem. Mali sme grilovacku a so svagrinou sme sa rozpravali, ze sa snazime. A ona a uz si? a ja, co ja viem, asi nie. Ostalo ticho a do toho moj manzel, uz si. A ja no jasne, ako to mozes vediet. A on uvidis. Bolo to tyzden pred ms. Kazdy den ako sisi som si robila testy, vsetky negativne. Bola som na neho nahnevana, ze ma namotal. Den pred ms si hovorim, kaslem nato urcite by tam bolo uz daco vidno, urcite nie som. Natahovala som sa v robote s bednami, skakala z rampy, rozculila som sa tak, ze som si musela zapalit. Kazdy den som cakala silnejucu ciarku a nic. ked som uz vsetky nadeje vzdala tak V den ms som si robila test a ako pisem kukam ako puk, a ciarka. Slaba ale bola. Druhy den bola slaba ale lepsia ako predtym. A moj muz mi hovori, vidis ja to na tebe vidim hned. Ked si tehotna mas ine licne kosti a do tvare si ina. Moj najlacnejsi a najspolahlivejsi tehu test je moj manzel 😀 nie vzdy ta ciarka je silna uz v den ms.

1fifinka1
30. júl 2015

@fergiea aj ja som mala ovulku az 15 den, preto sa to ukazovalo take slabe. Viem to presne bola som akurat na preventivke a lekarka mi hovorila, ze presne teraz ak chcete tak .....

ninna86
30. júl 2015

@tomasko27 aaale neboj sa nic 🙂

fergiea
30. júl 2015

@1fifinka1 jej to je pekne 🙂 ja sa na draheho spoliehat nemozem, tvrdil mi minuly mesiac, ze som urcite tehotna a figu borovu 😀 dqkujem za podporu, budem sa urcite hlasit o dva dni ak nepride mrcha... 🙂

fergiea
30. júl 2015

@1fifinka1 ja som mala az 16DC ovulku...

fergiea
30. júl 2015

@tomasko27 ak nepride mrcha tak aj ja. Ale ty uz budes mat riadne kolajnice 🙂

1fifinka1
30. júl 2015

@fergiea preto je taka slaba

lucia1002
30. júl 2015

@fergiea mojko uz netestuj...uz dnes kasli na to...budes z toho este viac mimo a vystresovana..daj si oddych s pokial nepride mrcha, testni az za 2 dni...zajtra by ti aj tak nic neukazalo...😉 ja verim tomu ze august bude plodny 😀 vsetky kt.to nevyslo teraz, vyjde v auguste 😉

1fifinka1
30. júl 2015

@tomasko27 ved ty si jasne tehotna. Naco budes testovat? ja uz som viac netestovala, aby som sa nestresovala ci silnie a podobne. Naco. Zbytocne sa stresujes. Si tehu a basta !! ber to tak, ze uz len lekar v tvojom pripade ta ukludni. Nevyrabaj si stresy.

lucia1002
30. júl 2015

@tomasko27 nie je to nespravodlive..kazda dostane to svoje mimi v ten spravny cas...😉 tvoj nastal teraz tak si to uzivaj! Hlavne nestresuj, neprospieva to babenku..bude vsetko v poriadku, uvidis 😉 tes sa z toho..a my ostatne sa k tebe pridame v auguste 😉

tomasko27
30. júl 2015

@1fifinka1 Sama neviem naco,ale este uvidim no.Zajtra idem do mesta a tak skocim k dr ze kedy mam prist a uvidime.Dakujem za podporu.

fergiea
30. júl 2015

@lucia1002 jasne ze nejdem testovat, uvidime v sobotu az. Aj tak mrcha pride dnes, citim to uplne. A drahy aky zlaty, ze co tu sedis ako kopka nestastia a ja ze boli ma brucho a je mi zle. A on ze z coho? A ja ze mam dnes dostat MS a on take sklamanie v ociach, cakal asi, ze uz nedojde 🙂 😀 (lebo dobre vedel, ze ma dojst dnes ms)

tomasko27
30. júl 2015

@lucia1002 Snazim sa ostat kludna a nestresovat.No to verim ze v auguste ma budete nasledovat

fergiea
30. júl 2015

Baby, ja som si tie testy ani nemusela dnes robit 😀 uz sa mi rozbieha MS, ja som to vedela ! Tak sa vidim3 v novej skupine 😀

zlazena
30. júl 2015

Inak dievcata k tej ovulacii. Mne doktor povedal, ze kludne mozem mat ovulaciu aj na 4 den cyklu. Bola som totiz u neho na vysetreni 2x v strede cyklu a nic. Tak sme to skusali tentokrat na 3, 5, 7 a 9 den a potom az neskor po 20 dni. Som zvedava. 😎

meggie07
30. júl 2015

@fergiea to ma mrzi... ☹ ale ideme teda bojovat spolu!

sintuska06
30. júl 2015

@fergiea sme na tom rovnako aj ja som dnes dostala 😉

juliett99
30. júl 2015

@fergiea to ma rmzi ale budeme bojovat spolu 🙂

milluska
30. júl 2015

@fergiea @sintuska06 @meggie07 babenky mrzi ma toz ale berte to pozitivne, mozno sa vam deticky narodia v mesiaci lasky 🙂

milluska
30. júl 2015

@puffu a co ty???

meggie07
30. júl 2015

@fergiea @sintuska06 to uz sme tri v rovnaky den.. 😕 aspon budeme moct porovnavat.. 😉

milluska
30. júl 2015

@espoleta neskusis za dva dni aj hcg? 😝

fergiea
30. júl 2015

@meggie07
@juliett99
@sintuska06
@milluska baby dakujem, ste superske 🙂 nie je to asi normalne, ale nenormalne sa na to tesim, ze sme v tom spolu takto narovnako 😀

milluska
30. júl 2015

@tomasko27 este sa chcem opytat, kolke dpo sa ti zacal robit dusik, ak ta mozem poprosot mozes pofotit vsetky testy spolu a ku.nim napisat ktory dpo? Neovtazovalo by ta to? Bola by to pomocka 😉

meggie07
30. júl 2015

@fergiea ale je to normalne.. pretoze ak sa sklameme v jednom, tak aspon hladame utechu, ze sme sa tu nasli a sme si oporou.. 😉

puffu
30. júl 2015

@tomasko27 tebe velka gratulka..🙂

@milluska uz idem za chvilku testovat len este musim vyprevadit babku na kyslikovu terapiu a konecne sa dostanem na wc 😀

@meggie07
@fergiea tak to ma mrzi ze ms dosla..:/ ja som zatial bez tak za par minut ta ozvem hoci viem ze vas budem nasledovat 😉