Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@ninna86 srandujem s tym terorom 😀 😀 ale da to zabrať lebo ja chcem vedieť tiež vysledok a ked tu čitam, koľké z vás by to chceli tiež vedieť tak ma to nuti isť do lekarne a fakt si kupiť tehu test 😀 Modrý konik je o sile vôle, ktorá nakoniec vždy poľavi a robime potom testy ostošesť 😀
Ale poviem vám žienky, to je biznis. Nejaký múdry vymyslel konika a iné tehu stránky a my sa tu namotivujeme a potom robime tržby v lekarňach 😀 No ešteže nás majú 😉
@ninna86 aspoň že dnes končí. Sledovačky som robila aj ja jeden čas ale popravde nikdy sa mi nechcelo sledovať moje telo kedy bude ovulovať a kupila som si ovu testy a už ked vidim že silneje čiaročka tak už viem približne kedy bude ovulka. Ale aby som sílila sexik len kvôli tomu to nie. Sama mam chuť počas plodnych dni, testiky to len potom potvrdia 🙂 Takže až tak na škodu niesu, ked sa človek na to veľmi neupína iba jednym očkom sleduje 🙂
@ninna86 vies co ja som tento mesiac prvykrat skusila ovu testy a myslim ze ma to vnutorne rozhodilo sa sledovat, rok mi chodila ms pravidelne, neriesila som nic a teraz zrazu ked sa testujem, sledujem tak meska..akze ja uz tiez ziadne vu testy nebudem riesit lebo to nema vyznam aspon u mna..zbytocne ma to mozno stresuje hoci to nevnimam tak ale asi sa na to viac sustredim
@ninna86 my sme sa vyse roka nebranili,uzivali sme si jeden druheho, neriesili sme, ale obcas sme si dali pozor, od konca roka mozno iba 1-2krat v mesiaci sme si davali pozor a od maja sme to neriesili vobec a od konca juna sme zacali brat vitaminy a ja som chcela vyskusat ovu testy ale uz kaslem na nich...este dame tomu jeden/dve mesiace cas takto kedy mame na seba chut a potom to uz asi zacneme skusat asi intenzivnejsie...hoci si myslim ze v tomto nie je problem kedze my sa mojkame velmi radi 😀
@puffu pekne si to napísala asi začneme aj mi nič nesledovať lebo to ma len ubíja a tiež sa radi mojkáme 😀 😀 😀 toto testovanie a hladanie ducha ma ubíja
@katuska123456789 ale tak my sme zeny, my musime vyskusat vsetko aby sme prisli na to ze to nema ziaden vyznam ze?... 😀
@puffu veru tak moja...ja teraz zase čumim do testu a hladám čiarku... 😀 😀 😀

@espoleta 😀 😀 😀 😀 😀