icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

katuska123456789
30. júl 2015

@espoleta 😀 😀 😀 😀 😀

espoleta
30. júl 2015

@ninna86 srandujem s tym terorom 😀 😀 ale da to zabrať lebo ja chcem vedieť tiež vysledok a ked tu čitam, koľké z vás by to chceli tiež vedieť tak ma to nuti isť do lekarne a fakt si kupiť tehu test 😀 Modrý konik je o sile vôle, ktorá nakoniec vždy poľavi a robime potom testy ostošesť 😀

katuska123456789
30. júl 2015

@espoleta presne tak robíme testy ostošesť.... 😀 😀 😀 😀

ninna86
30. júl 2015

@espoleta je to presne tak ako pises :D zvedave zeny sme 😝 ja mam doma nachytane preistotu 4 😀

espoleta
30. júl 2015

Ale poviem vám žienky, to je biznis. Nejaký múdry vymyslel konika a iné tehu stránky a my sa tu namotivujeme a potom robime tržby v lekarňach 😀 No ešteže nás majú 😉

espoleta
30. júl 2015

@ninna86 nechceš mi aspoň jeden teleportovať? ušetrila by som si cestu do lekarne 😀 Ale už som sa rozhodla že dnes to vydržim a zajtra rano tam pricupitam ak vyjde pozitivny ovu test. A ty kedy chceš najbližšie testovať? Tiež by som sa rada pozrela 😉 Kedy máš dostať MS?

ninna86
30. júl 2015

@espoleta ja dnes koncim ms 😝 a nic si nepocitam, ani nemeram ani neviem co 🙂 tento mesiac sme to skusili len prvy krat, tak zatial nerobim tieto sledovačky si, uvidime tento mesiac a podla toho 🙂 no ale nieze sa ti nebude ani zajtra chciet 🙂

espoleta
30. júl 2015

@ninna86 aspoň že dnes končí. Sledovačky som robila aj ja jeden čas ale popravde nikdy sa mi nechcelo sledovať moje telo kedy bude ovulovať a kupila som si ovu testy a už ked vidim že silneje čiaročka tak už viem približne kedy bude ovulka. Ale aby som sílila sexik len kvôli tomu to nie. Sama mam chuť počas plodnych dni, testiky to len potom potvrdia 🙂 Takže až tak na škodu niesu, ked sa človek na to veľmi neupína iba jednym očkom sleduje 🙂

ninna86
30. júl 2015

@espoleta ano, ano pravda 🙂 ved ked to nejako nebude vychadzat tak aj ja zacnem aspon tie ovu testy robit 🙂

espoleta
30. júl 2015

@ninna86 uvidim ako to vyjde mne tento mesiac, zatiaľ tie ovu vyzeraju sľubne ale nechcem sa na to upinať je to strašne skoro a ešte sa to môže skončiť menštruáciou. Ale keby to vyšlo, posuniem ti moje čo som si objednala z ebayu a pridu mi na budúci týždeň, ak by si chcela 🙂

ninna86
30. júl 2015

@espoleta super.. takze zajtra sa testnes? a kedy necakas ms? 🙂

espoleta
30. júl 2015

@ninna86 ak bude ovu test ako dnes tak sa testnem aj tehu testom. MS nečakam v utorok ?? Lenže ja mam rôzne dlhu lutealnu fazu po potrate tak ani neviem ale čo počítam tak utorok -streda maximalne.

ninna86
30. júl 2015

@espoleta dobre, tak zajtra tu budem opat sediet uz od rana jak taka uchylacka na tehu testy 😀 😀 😀

puffu
30. júl 2015

@tomasko27 no tak uz mam odmakane tak uz mozem kludne odpisovat a konecne sa rozpisat.. 😉
este raz blahozelam..to vy ste ini draci ked ste spoldili 3 deti na prve supy... 😀 a muz ako reagoval? hm? ako sa mu odchadzalo do prace? 😀

puffu
30. júl 2015

@ninna86
@espoleta takze kocky vy sa kedy testujete? som zvedava ako dopadnete...🙂

@espoleta jeje ty si vranovcanka? ja som tak chodila 8rokov do skoly... 😉

ninna86
30. júl 2015

@puffu no mne dnes konci ms, takze ja budem taka ze sa zrazu ozvem tesne pred dalsiou ms, nakolko zatial nerobim take ze testovanie ovu, meranie teploty ... 🙂

puffu
30. júl 2015

@ninna86 vies co ja som tento mesiac prvykrat skusila ovu testy a myslim ze ma to vnutorne rozhodilo sa sledovat, rok mi chodila ms pravidelne, neriesila som nic a teraz zrazu ked sa testujem, sledujem tak meska..akze ja uz tiez ziadne vu testy nebudem riesit lebo to nema vyznam aspon u mna..zbytocne ma to mozno stresuje hoci to nevnimam tak ale asi sa na to viac sustredim

tomasko27
30. júl 2015

@puffu ja mam deti z predosleho vztahu.z manzelom sme 4 roky

ninna86
30. júl 2015

@puffu urcite je to aj o tom stresovani.. jak pisem, zatial este to necham na prirodu a budeme si to uzivat, neskor uvidim ci si zacnem sledovat tie veci 🙂

tomasko27
30. júl 2015

@puffu ked odchadzal este nevedel a potom mi pise ze som taka iba.ze co sa deje zeby to mal vediet
Tak som mu poslal mail a obrazok bociana s babatkom a som mu napisala ze v aprili by mal prist

puffu
30. júl 2015

@tomasko27 jaaaj takto...tak si potom dobra ty a tvoja plodnost... 😀 alebo mas cuch na muza s dobrym genetickym materialom... 😀 ale nie..robim si srandu..ale tak super ked to vyjde na prvykrat... 😉 ja dufam ze sa nam podari aspon do konca roka... 😝

tomasko27
30. júl 2015

@puffu hmm neviem cim to bude.no dufam ze uz v auguste sa vam podari

puffu
30. júl 2015

@ninna86 my sme sa vyse roka nebranili,uzivali sme si jeden druheho, neriesili sme, ale obcas sme si dali pozor, od konca roka mozno iba 1-2krat v mesiaci sme si davali pozor a od maja sme to neriesili vobec a od konca juna sme zacali brat vitaminy a ja som chcela vyskusat ovu testy ale uz kaslem na nich...este dame tomu jeden/dve mesiace cas takto kedy mame na seba chut a potom to uz asi zacneme skusat asi intenzivnejsie...hoci si myslim ze v tomto nie je problem kedze my sa mojkame velmi radi 😀

puffu
30. júl 2015

@tomasko27 no kiez by si mala pravdu 😀 ale tak zatial nestresujem lebo ocakavam julovcatko takze mam este 2mesiace k dobru 😀

puffu
30. júl 2015

@tomasko27 no inam ma asi picne ked mi naozaj ten moj vnutorny pocit vyjde a naozaj porodim zaciatkom jula

katuska123456789
30. júl 2015

@puffu pekne si to napísala asi začneme aj mi nič nesledovať lebo to ma len ubíja a tiež sa radi mojkáme 😀 😀 😀 toto testovanie a hladanie ducha ma ubíja

ninna86
30. júl 2015

@puffu ano, ano u nas to je tak isto 🙂 este ze je tej chuti tolko vela 🙂

puffu
30. júl 2015

@katuska123456789 ale tak my sme zeny, my musime vyskusat vsetko aby sme prisli na to ze to nema ziaden vyznam ze?... 😀

puffu
30. júl 2015

@ninna86 tak jedneho dna sa na nas stastie usmeje.. 😉 treba len verit, skusat a pytat si... 😉

katuska123456789
30. júl 2015

@puffu veru tak moja...ja teraz zase čumim do testu a hladám čiarku... 😀 😀 😀