Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@katuska123456789 jaj to mi ani nehovor..ja dnes rano som kukla na test, nic, hodila ho do kosa uplne naspodok aby ma nelakal akoze ho vytahovat, isla som sa bicyklovat a ked som domov prisla no hadaj co som spravila... 😀 ano, ano...vytahovala test a kontrolovala ho 😀
@lucia1002
@ninna86 tak pridavam tu slubenu foto len som musela trochu upravit jas a kontrast lebo sa mi nepodarilo to dobre vyfotit 🙂 spodny je dnesny.. no mne sa zdaju rovnake... nazivo videl to "nieco" aj manzel 🙂 len ma stve ze sa nemozem ani tesit ani to vzdat, stale to je take nijake, neviem ci som aj zle neoznacila ovulku v grafe.. takze opät len cakat co bude 🙂 najblizsie testujem az v sobotu
@fergiea jooj do kelu.. ale aspon nemusis dlho cakat a mozte sa onedlho znova snazit 🙂 mna nastve uplne najviac ked toto je len plany poplach lebo si pockam dobry mesiac do najblizsej ovu 😠 Inak tiez sa mi uz raz stalo ze "aha aky pekny duch" a len co som polozila test na stolik uz aj prisla mrchana 😀 uplny vysmech toto

@puffu presne tak 🙂