icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

ninna86
30. júl 2015

@puffu presne tak 🙂

puffu
30. júl 2015

@katuska123456789 jaj to mi ani nehovor..ja dnes rano som kukla na test, nic, hodila ho do kosa uplne naspodok aby ma nelakal akoze ho vytahovat, isla som sa bicyklovat a ked som domov prisla no hadaj co som spravila... 😀 ano, ano...vytahovala test a kontrolovala ho 😀

meggie07
30. júl 2015

@puffu to poznam... 😀 😀 prvy krat ked sme testovali, tak nie ze ja som ho vytahovala, ale partner 3x z kosa, ze ci nahodou.. 😀 😀

katuska123456789
30. júl 2015

@puffu a k čomu si došla... 😀

espoleta
30. júl 2015

@puffu no ja sa otestujem zajtra ked vyjde ovu pozitívne. No ja som z okolia vranova 🙂

fergiea
30. júl 2015

@meggie07 no moj drahy testy nechce ani vidiet, vzdy povie ze budeme cakat a nech netestujem. Lebo dvakrat sme sa napasmali ze cakame a mrcha prisla a potom sme boli iba smutni..

puffu
30. júl 2015

@meggie07 😀 😀 ...no stava sa...aspon ze nie som sama co take nieco robi 😀

puffu
30. júl 2015

@katuska123456789 k tomu istemu poznaniu ako rano 😀

meggie07
30. júl 2015

@puffu neboj, ostatne razy uz ja som sa potom hrabala 😀 😀 ale nejako sa nevieme dockat tych //
nechcem vidiet tu radost, ked to raz vyjde.. 😀 😀

puffu
30. júl 2015

@meggie07 tak to ano, my sa na to tiez velmi tesime kedy si ich uz najdeme... 🙂

janikm
30. júl 2015

@fergiea
@puffu mrzi ma ze to teraz nevyslo, asi sa chcu babätka narodit do väcsieho tepla 🙂

janikm
30. júl 2015

@tomasko27 gratulujem ku krasnym ciarkam uz sa mozte doma zacat naplno tesit 🙂

puffu
30. júl 2015

@janikm ano ano..ja cakam babu zaciatkom jula... 😀

janikm
30. júl 2015

@lucia1002
@ninna86 tak pridavam tu slubenu foto len som musela trochu upravit jas a kontrast lebo sa mi nepodarilo to dobre vyfotit 🙂 spodny je dnesny.. no mne sa zdaju rovnake... nazivo videl to "nieco" aj manzel 🙂 len ma stve ze sa nemozem ani tesit ani to vzdat, stale to je take nijake, neviem ci som aj zle neoznacila ovulku v grafe.. takze opät len cakat co bude 🙂 najblizsie testujem az v sobotu

janikm
30. júl 2015
puffu
30. júl 2015

@janikm ja na tom spodnom cosi obcas vidim...kolky dc si?

ninna86
30. júl 2015

@janikm ja som inak v zivote ani duchov na testoch ziadnych nevidela, takze ja som slaba v tomto 😀 ale pockam si trpezlivo na sobotu a veeeelmi dufam 🙂

zabudnuta
30. júl 2015

@tomasko27 ahoj prečo si myslíš, že by si mala mať mimomaternicové?

zabudnuta
30. júl 2015

@fergiea ahoj ja na tej poslednej niečo vidím...Ako sa cítiš?

fergiea
30. júl 2015

@zabudnuta ahoj 🙂 ja sok videla na oboch dusikov len sa to zle fotilo. Hned na to o hodinu som dostala MS a mne byva hrozne zle aj dva dni, mavam strasne krce a teraz pred hodinkou to uz uplne preslo...tak ze idem do dalsieho mesiaca 🙂

fergiea
30. júl 2015

@janikm jeejo ja mojimi vycvicenymi ocami zas dobre vidim 🙂 drzim palce!!!

janikm
30. júl 2015

@puffu dnes 38 dc, cykly mavam 33-34 dnove no nie som si teraz ista ci bola ovulka 20 alebo 28 dc.. keby neskor tak by som bola len 10 dpo a tie testy by som pochopila..

janikm
30. júl 2015

@fergiea dakujem, inak ja na tom tvojom poslednom tehu teste tiez nieco vidim len ja tu "ciarku" vidim akoby bielou farbou tak neviem, asi skor kanalik 😖

fergiea
30. júl 2015

@janikm uz je to aj tak jedno, o hodinu na to prisla MS ☺ale ta tvoja ciarka sa mi lubi som zvedava na sobotnajsiu

zabudnuta
30. júl 2015

@fergiea ja tomu hovorím, že aspoň môžme ísť dlhší čas na ostro 😀 😀 😀 😀

puffu
30. júl 2015

@janikm tak to sme na tom potom podobne...ja sice iba 34dc ale cakala som ms 31-32DC tak uvidime o par dni ako budeme postupovat...ci pride ms alebo druha ciarka 😉

janikm
30. júl 2015

@fergiea jooj do kelu.. ale aspon nemusis dlho cakat a mozte sa onedlho znova snazit 🙂 mna nastve uplne najviac ked toto je len plany poplach lebo si pockam dobry mesiac do najblizsej ovu 😠 Inak tiez sa mi uz raz stalo ze "aha aky pekny duch" a len co som polozila test na stolik uz aj prisla mrchana 😀 uplny vysmech toto

fergiea
30. júl 2015

@zabudnuta ako aj napriek tomu ze vo mne bola taka mala nadej myslela som si ze mrcha dojde 🙂 nevadi augist milujem :D

janikm
30. júl 2015

@puffu idealna by bola ta druha alternativa 🙂 🙂 🙂

zabudnuta
30. júl 2015

@fergiea ja september vtedy je babatko v july v lete to je taky ,,moj ,, cas 🙂)))))))