Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@zabudnuta preco myslis dni? Inak pozerala som si tem gynex, rozmyslam si ho objednat, nrrozhodi to nejak cyklus? Lebo pravidelny mam, teraz som zistila ze uz 5mesiacov po sebe som dostala mrchu vzdy 30.v danom mesiaci 😀 ale napr na bolestivu menstruaciu ats by som to vyskusala, len sa bojim ci ma to nerozhadze?
@fergiea gynex je vraj vhodny pri pravidelnom cykle, alchymelka vraj zvykne robit sarapatu s dlzkou cyklu..preto sa gynex odporuca prave pri mravicelnej ms...
@zabudnuta ja som tiez zimna...no neskoro jesenna a vzdy som chcela mat letne deti aby mohli oslavovat narodky v lese, opekackami, grilovanim na zakrade atd a ja novembrova som vzdy kazdemu v dobrom zavidela ze ako im je dobre ze mozu takto oslavovat ...takze u mna kebyze su deti od maja do septembra je super...ale kazdopadne kedykolvek pridu budeme sa tesit...ale tak nech uz dlho necakame, ze...🙂
@puffu
@fergiea takze baby ja som brala aj gynex aj alchemilku pri 30 DC oresne na 31DC vzdy prisiel ale mala som odsledovane ze ova prisla vzdy 20 DC a vyssie,,,, brala som bylinky taku zmes a ova 15DC skoro som padla na zadok,,,a potom som brala gynex a ova 13-15 den neviem presne kedy..... fergiea to bola ta spravna ova....@puffu a ty si nemala pozitivny test? mas uz miminko ci iba prve sa pokuasate? ja mam julovu dceru a je to super aj co sa tyka tehotenstva lebo nemusis s velkym brusiskom v zime chodit a este potom babusit mimco ked sa uz narodi a tak 😀
Ahojte baby. Aj my od jula snazilkujeme 🙂
Co ma vsak zaraza, su reakcie okolia na tehotenstvo, materstvo, na deti celkovo.... Samozrejme, ze sa s manzelom nikomu nechvalime, ze sa snazilkujeme, ale obaja mame myslim si normalny a primerany vek na prve dieta (ja 26,on27), obaja pracujeme, sme zabezpeceni po financnej stranke.
Zijeme v Rakusku a citim sa trochu blbo pokial sme niekde s priatelmi v nasom veku a prijde rec na temu manzelstvo a materstvo. Sme prvi z manzelovych rovesnikov, ktori sa vzali a ked dojde rec na dieta, kazdy sa na nas diva ako na blbcov ked povieme, ze NIE, ja nechcem ako zena cakat do 30-tky!
So svadbou to bolo uuuplne rovnako- NACO SA PREBOHA BERIEME?
Poradte mi prosim---je to takto aj u vas? Ja si za svojim nazorom stojim, bojim sa, ze ked budeme cakat (kym zvysia plat, kym postavime dom, kym....), mozu dojst zdravotne problemy a nebude sa nam darit :( No uz naozaj neviem ako mam na taketo blbe reci reagovat. Stretavate sa aj vy vo vasom okoli s nazorom, ze mat dieta v takomto veku je hlupost?
Ludia su strasni egoisti, ked povedia, ze si este neuzili (!!!) a este nechcu deti v nasom veku.
Pekny dnik 🙂
@zabudnuta mala som cosi na teste pred par dnami, potom som testovala a nebolo tam nic a dnes opat nic...tak uvidime co bude...ano zatial este deti nemame ale chceli by sme tak 3-4 tak dufam ze budem ako jablon a zarodim kazdy rok... 😀 ale mne by tie 3 stacili ak by nam boli dopriate...muz akoze nepar nechce, ze bud 2 alebo 4...vtipalek 😀 ale uz vcera zlatusik vravi ze musime kupit vacsie auto lebo ked budu tri deti tak nam bude toto male...takze uz sa asi stotoznil zeby rad aj 3 deti...ale tak budeme radi za kazde jedno ktore nam bude dopriate lebo vidime najvacsi zmysel zivota prave v detoch a rodine tak sa im branit nechceme...ale samozrejme kebyze budeme mat napriklad 4. dieta na ceste tak to uz asi budeme potomrobit nejake opatrenia 😀 ale tak uvidime co nam prinesie pani buducnost... 🙂 clovek mieni a pan boh meni...
@pampuliska Jednosuchá odpoveď,,,,Blbá otázka - blbá odpovedď...Vy budete živiť to dieťa? Ahááá nie tak vás do toho nič...Podľa mňa je to úplne normálne keď sa na to cítite obaja. A podľa mňa okolie to vidí inak pretože je ,,inde ako vy,, ak chápeš.
@pampuliska Mne sa zdá, že normálni ste vy a nie tí čo trepú, že ste si ešte neužili, veď to je smiešne. Povedz, že vy sa máte radi a tak si to chcete poriadne spolu užiť.
@margaretkaoliver tak bojis sa bojus sa..ved ten test ta nezje 😉 skus o dva dni alebo kasli na to...ked ti bzde meskat zrob 😉
@katuska123456789 och to mi je ľúto, neboj príde v tom najlepšom čase, ja som až do poslednej chvíle nebola presvedčená, že to môže byť pravda. Držím prsty aby ten nasledujúci mesiac 🌚 bol váš všetkých 🙂 a posielam tehu vírusy /////////////////////////////////////////////////////////
@dajenka11 dik moc uvidim aj ja este som sa testla ale nic nevidno a špinim od rána v sobotu mam dostať menzes ale citim to na dnes ☹ ☹ ☹ ☹
ja som z toho už blbec 😠 😠 😠 tak začala som trošicku mat hnedastý ale malilinko výtok tak som myslela že sa rozbieha menzes aj brucho boli a tak....a zrazu zase nič ani kvapka no nerozumiem tomu...predtým ked som mala chlapcov tak nič a bolo tehu teraz akési divnéééé
@katuska123456789 inak ja som to tento cyklus mala presne tak isto. Že som trosku mala taky hnedý výtok. A potom nič. Som čítala, že to sa môže ešte telo zbavovať predošlej mrchy, také niečo. Zvyšku krvi. Tak ešte máš nádej. Držím prsty.

@ninna86 dakujeem 🙂 budem poctivo hlasit 🙂