Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
ach dievčata, tak som nedočkavo čakala na zajtrajšie rano že urobim testik ale maly mi ochorel tak celu noc ho budem stražiť a teraz fakt už ani nemyslim na test len na to aby bol v poriadku a rychlo vyzdravel 🙂 Takže mi môj chlapček rozptylil myšlienky 😉 Ale ked bude spinkať dobre celu noc tak rano to skusim a hodim sem foto ked bude niečo 😀
@pampuliska Mila moja,dobre robite,ak to rovnako citite. Bude to milovane dieta,lebo uz teraz sa na neho tesite. Kaslite na nevyzretych (v tejto oblasti) kamaratov. Mna tiez pekne nahnevali nazory znamych,viem ake dokazu mat reci.Drzim vam silno prsty! Rodina je stastie...nie byt,dom,auto...aj ked zabezpecenie je potrebne,ale kazdy uz vie,do akej miery...
@puffu tak, tak...ja som uz len taky pesimista, lebo vzdy sa mi to akosi potvrdi, ze ked mam blby pocit, ze sa objavi nova komplikacia, uz sa trapime cez dva roka, tak uz by som to chcela dotiahnut do uspesneho konca 😒 ake musim mysliet pozitivne...vsetko bude ok a aj keby som sla k dr, tak mi povie, ze teraz to uz pojde 😉
@motorolka presne tak, treba verit a ono to pride.. a lekar vas este neposielal na nejake vysetrenia? ked uz tak dlho a nic? nam dal termin do konca roka ak neotehotniem tak nas nebude dlhsie trapit a zacne ma liecit a pripadne pojdeme aj na spermiogram aby sme vedeli ci je vse ok aj s muzom ale tak verim ze to nebude potrebne s ze sa nam v blizkej buducnosti podari 🙂
@tomasko27 ja uz ani neviem..:D brucho boli kvalitne.. poobede som mala hlien s krvavymi nitkami 😕 potom ruzovunky vytok na toaletaku ale fakt ze uplne jemnulinky a odvtedy nic.. tak som zvedava ci ms zajtra dorazi alebo sa deje cosi ine.. 😀 ale myslim ze sa to uz rozbieha len ten hlien pred ms som este nikdy v zivote nemala
@tomasko27 tak ak bude test nadalej negativny a ms nedorazi tak sa objednam k obvodnemu tu v uk ale tak tu je vacsinou tak ze ta objednaju az o 2-3t takze dovtedy mozno aj ms dojde 😀 nastastie sa ten hlien neopakuje tak si myslim ze bola nahromadena krv zacinajucej ms a toto to vytvorilo 😀 alebo sa nejaky bicikovej zavrtava 😀 ale nie.. podla mna uz nadranom budem mat normalnu ms..
a ty ako? bolest brucha alebo ine priznaky tehotenstva?
čaute baby tak dnes už ovu test nieje pozitivny tak ako včera, takže tehu test sa nekona, najbližšie urobim test až ked bude meškať MS. Takže to bol asi iba vzostup LH hormonu. Nevadi, necham sa prekvapiť, a ked nič presuniem sa do druhej skupiny 🙂
Tak ja dnes 1DC, meraním som zistila, že mi tento mesiac ovulácia vôbec neprebehla ☹
No nič, uvidíme ako to bude v auguste.
Koľko tu vlastne máme uspešných tehuliek?
Baby :( je 6. den po MS a ja krvacam,mam dalsiu menstruaciu...so mnou sa telo uz maximalne zahrava tento mesiac....tak ja ozaj si mozem snazenie hodit za hlavu
@puffu tak zatial len maličké špinenie menzes nikde ...urobila som testík dám foto a ty ako rozbehla sa mrcha ??
@katuska123456789 tak na tom 10tkovom vidim niečo ale či to nieje iba kanal to neviem posudiť 🙂 ale dokym mrška neprišla, tak sa tam tá druhá čiarka ešte môže vyfarbiť 😉
@espoleta na teste tu čiarku vidno celkom len ked to fotím tak to skresluje skusim ešte odfotiť 😉
@katuska123456789 určite tam niečo vidim, už len treba čakať či bude čiarka tmavnúť alebo z toho bude biochemicke alebo tam nič nieje. Už len pevne nervy a vydržať a testovať obdeň 🙂
@katuska123456789 aj ja na tom hornom nieco vidim...tak drzim palce...ja som dnes 1DC...kazdopadne daj vediet ci ciarka silnie..verim ze bude.. 😉

@motorolka no nevidno nic, ale kym nedosla mrcha treba verit 🙂