Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@milluska idem ešte s malym na prechadzku a ked bude otvorena lekaren tak si kupim ovu test lebo tiež mi to neda hoci další ten zoslabol ale možno teraz by zosilnel.. neviem...a ked nebude otvorena tak musim počkať do pondelka 😀 už mi nič iné neostáva 😀 to ako naschval teraz museli dôjsť zásoby 😀
Hlasim ukazkovy krasny 1DC.tesim sa.cyklus konecne opat po stresoch v normale na 28dni 🙂 🙂
kocky dnes mi je celkom slusne nafigu, ms nikde a unavena som ako nikdy, zajtra posledny tehu testik pred navstevou dr, som zvedava
Ja som dnes 35dc. Bojim sa urobit si test,aby som nebola sklamana. Moj cyklus byva vseliaky, za poslednych 5 mesiacov to bolo 39, 33, 31,38, 33 dni. Nemam ani krce ako mavam pred kramami, ale bojim sa si nieco nahovarat. Do pondelka este vydrzim.
Ahojte v novom mesiaci, nestiham vas citat kedze som mala vela povinnosti 🙂 ja som dnes mala testovat ale nemala som zasoby testikov tak uvidim ci skusim zajtra alebo pockam do pondelka, to by som mala byt 14 dpo (kedze som nemala ovu 20dc ako som si myslela ale az 28 🙂 ) alebo ma prekvapi ms 🙂 Zienky ktorym sa vam postastilo v minulom mesiaci velka gratulacia a nech vsetko dobre dopadne a tie ktore sa presuvate dalej tak vela pozitivnych myslienok a nech takto o mesiac mame zaspamovanu skupinku kolajnicami 🙂 Tak ja sa utekam zase za povinnostami, neskor si docitam co som presvihla 🙂 pekny sobotny vecer prajem 😉
Ahojte baby 🙂 no ako sa vam vodi? Ja sa citim konecne celkom fit, choroba uz ustupuje tak som dnes lietala po dome a po dvore hore dolu co bolo treba 😁 zajtra mame grilovacku s rosinou, tak sa tesim, zase ujde den rychlo...inak dnes 3DC, nic nezvycajne sa nedeje, cakame kym mrcha konecne skonci a ide sa na to! August sa mi paci, uvidime ci nam august bude priat. Tym, ze mam dnes narodeniny, dovolim si nieco si zazelat. Velmi, naozaj velmi tuzim po malom chrustikovi, a predstavujem si ake to bude, ked si najdeme s drahym dve silne ciarky. Ako sa naeodi, ako bude rast, ako nam bude pobehovat po dome a budeme rodina. Preto sa chcem prihovorot az k vesmiru. Prosim, prosim, prajem si, aby sme si kazda z tychto vynimocmych zien na MK nasli vytuzenu druhu ciarku na tehu teste... Ci to bude skor, ci neskor, budeme stastne a hlavne vdacne za ten velky DAR. Nic ine si neprajem 🙂 iba aby sme boli kompletna rodina s drahym.... trosku nezmyselny prispevok, ale uz som unavena ako kon 🙂 baby dobru noc a hadam sa mi moje prianie splni, ked uz mam tie narodky..... 💜

@ninna86 niekomu asi chybali viac 😀
@katuska123456789 no dufam že ta druha čiarka bude už len silnejšia 🙂 A ako to špinenie už prestalo?