Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@tomasko27 ano bez starostí 😀 aspoň čosi. tri dni predtým než sa u nás morské prasa vyskytlo, som môjmu vravela, že chcem aspoň morča. chýbal mi nejaký zver v dome. potom sme sa išli na štvorkolke kúpať k jazeru. ako sme išli späť tak nás zastavil hájnik, že sa tade nesmie jazdiť a také reči. nakoniec som od hájnika odchádzala s morčaťom v krabici 😀 chúďa morča.. ešte dodnes sa spamätáva z tej jazdy na štvorkolke 😅 😕 😀
tak dievčata moje dnes u doktora to bolo otrasne taka vynervovana som prišla. Od pol 8 do pol 11 som čakala ako blba a vybavil ma za minutu. Piatok idem zase na kontrolu pretože dnes nebolo nič vidno na sone a zobral mi aj krv tak dufam že bude všetko tak ako ma byť 🙂 Nikdy viac neobjednana neidem a ešte od pondelka majú dovolenku tak ludi bolo ako na....to 😠
@tomasko27 jaaj, tak to je taka smutna staroba... 😒 my uz nemame ani jedneho stareho rodica...pred 3rokmi mi zbrel dedko a tomasovi behom 3 mesiacov pred 4rokmi zomreli obaja takze mame uz iba rodicov...z otcovej strany sa vekovo celkom dobre drzali..dedo zomrel ked mal 78r, babka ako 80r, no z maminej srany babka zomrela ked mala 55 a dedo ked mal 70r...ja mam relativne mladych rodicov..oco ma 51 a mama 46 tak dufam ze tu este s nami pobudnu a mozno ked si nase deti svyhnu tak sa doziju aj pravnucat... 😀 😀 😀
@mia005 no neviem ci mam ja s teplotou provokovat alebo co.. 😀 dnes som si rano musela dat thermo oblecenie ked som sla bicyklovat lebo bolo iba 16stupnov...a ked ti napisem ze par dni zodadu sa nam radiator v noci zapinal lebo bola zima tak mi asi neuveris co?... 😀 😀 😀
inak uzite si dovolenku a zrelaxujte.. 😉
@puffu aj na mna to uz je vela...ja zboznujem teplo...keby bolo tak 30 tak je to super...alebo taketo teploty len par dni...teraz je to uz neznesitelne aj kvoli tomu, ze sa clovek nevyspi...keby aspon v noci klesli tie teploty...ja vam zase nezavidim to chladno...v UK by som nemohla byvat uz len kvoli tomu pocasiu 😀
@motorolka mam jednu znamu co tiez mavala ovulku bez ms, niekedy nedostala ms aj 4mesiace a podarilo sa im otehu..🙂 tak mozno si vase dieta dava nacas..🙂
ano ano..🙂 my sa radi mojkame 😀 ale zatial to nejako nesilime ale ked mame chut ale tak ked sa na mna nic nenalepi tento mesiac tak asi v septembri skusime poctivo kazdy druhy den 😝
Aojte babule..... SOM V SOKU 😀 dnes som sa vratila z dovolenkyyyy, jemne krvacam, no nic ma neboli..mam cystu, viem ze praskaaa... spravila som si testik pred 2h a su tam dve // .... tak asi sa k vam pridavam (zatial) a budeme DUFAM, stastne mamicky v aprili... dam info ze co a ako 🙂
@puffu mna uz vlastne asi nic neprekvapi...vcera som mala poriadne nafuknute brucho, tak snad to bude moj znak, ze sa to blizi, od vcera snazilkujeme, dnes je muzicek v nocnej, tak nic, ale zajtra mi neujde 😀 naposledy nam to vyslo uplne presne takto, ze v piatok mal byt nas naj, naj ovu den tak sa snazime drzat toho isteho "receptu" este skusime zajtra, potom nedela a uvidime...som zvedava ci nam ms po vyvolavacke pride, aspon si viem presne vyratat, kedy ju mam cakat a ked nie, mozem testovat 😉

@mia005 Jaaj no super mas to bez starosti🙂
Morske prasa to bt aj deti chceli ale ja moc nie lebo by to ostalo namne