Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
dobre ranecko dzifcence ako sa tu mate,??? co tu nove?? 🙂
@motorolka MS po vyvolavačke by mala prisť do 10 dní ale ked si mala ešte len teraz ovulaciu, tak pochybujem že tak skoro príde MS. Skôr by som tomu dala ešte týždeň, aby prišla 🙂 jasne že sa tešil ale aj neveril, že sa to mohlo tak rychlo podariť kedže som nemala ovulaciu 😀 😀 😀
@lucia1002 držím palce a hoď zajtra info ako si pochodila. No v práci trpím nenormálne. neviem ako si sadnúť. už chcem ležať doma v posteli.. Včera som si umývala ruky a otočila som sa k práčke pre uterák, no a v tom že sek a bolo to.. Zacítila som bolesť. Šak to rozhýbem a prejde to.. Neprešlo 🙄
@juliett99 dobré ránko aj tebe 🙂 u mňa po starom - netestujem, nehaluzím, nestresujem a mám seknuté v krížoch 😀
@ninna86 vieš, že som si to aj myslela 😀
čo mi vyviedol priateľov syn.. Boli sme pozrieť na oravskom hrade. Ja, malý, skorošvagrová s mužom a ich dvomi deťmi. Môj bol KO s nohou, tak ostal na chate. Boli sme v jednej z miestností, kde bola stolička. Sprievodca hovoril, že sa o nej traduje povera, ktorá žena si na ňu sadne, tak do roka otehotnie a vydá sa. Škoda, že bola za reťazou. Inak by som už na nej trónila 😀 😀 No a prechádzame s malým ruka v ruke okolo tej stoličky. Malý na mňa pozrie svojimi veľkými očkami, skríkne moje meno.. To už som tušila, že bude zle.. A na plnú hubu ešte zakričí - ty chceš byť tehotnáááááááá?
@ninna86 ja som v kancelárii sama, takže mám kľud stále. Teda keď je aj šéf preč 😀 Chceme s mojim začať riešiť nejaké spoločné vlastné bývanie.. Tak som z toho trošku taká mimo.. Má to veľa komplikácií.. Uvidíme ako sa to bude vyvíjať. Preto na snaženie vôbec teraz nemyslím. Nie je čas na také veci 😀
@mia005 no ja som si pred skoro uz troma rokmi kupila garsonku a priatel minule leto dvoj izbak, ktory krasne cely zrekonstruoval.. takze ja idem dat do prenajmu od prveho, berem saky paky a idem k nemu 😀 este to raz preberem s nim, nech sa netvari ze na to zabudol 😀 inak viacmenej byva skor uz unho..
@ninna86 hehe, treba sa mu pripomenúť 😀 Ja bývam u priateľa. Majú veľký dvojdom. Dolu bývajú jeho rodičia a hore my. Máme tam svoju kuchyňu, kúpeľňu. Ale stále je to bývanie s jeho rodičmi, aj keď ich celý deň nevidím.. Preto by sme chceli niečo svoje.. Ja som už jeden dom mala, z ktorého som bola vyhnaná. Preto som teraz opatrná a váham.. 🙄
@mia005 ja som hned chcela kupit, je ine ked je nieco tvoje a vlastnis to ty 🙂 cez vikend nam konecne urobili skrinu, tak je to tam zase uplne ine, najviac si to clovek vazi ked si to vsetko urobil sam.. nastastie moj je asi najsikovnejsi, lebo od plynu cez vodu, elektriku, snizenia stropov, komplet prerobenia bytu urobil vsetko sam, sem tam mu pomohol jeho otec, alebo moj 🙂 a je to vsetko krasne do bodky 🙂 urcite si najdete dobre a budete si spolunazivat 🙂
@ninna86 s exom sme prerobili sami dvaja komplet celý dom.. len elektriku a trubky na kúrenie nám robili. No a strechu samozrejme. Ostatné všetko sami dvaja.. Potom si našiel nejakú úžasnú a mňa potreboval čím skôr dostať z domu.. Takže asi tak.. Preto mám teraz z toho strach, ale nenechám si strachom kaziť budúcnosť.. Nie všetci sú takí záletníci ako bol ex.. Ale aj tak stále váham a premýšľam čo spraviť.. Mám dojem, že som vo vákuu a neviem sa rozhýbať 🙄
Ahojte žienky, pre mňa bol júl teda asi úspešný, dúfam veľmi, že všetko bude ok. Snáď zajtra sa mi to potvrdí, viem aka to je túžba vidieť pozitívny testík a tak Vám všetkým držím velmi palce a verím, že sa stretneme v rovnakej skupine s rovnakym mesiacom pôrodu 😉
@ninna86 ja už jednu VŠ mám, ale silno uvažujem o ďalšej 😀 😀 A to cvičenie.. V sobotu sme dali 50km na bicykloch, dva dni predtým sme lozili po horách, predtým sme plávali.. takže pohyb je, tak nechcem na jeseň a zimu zlenivieť 🙄 uvidím či sa k tomu dokopem a prekonám prvotný strach z posilky a vypracovaných tiel v nej. keď tam prídem ja huspenina 🙄 😀
@puffu ahojcek ano uzivali sme si bolo to fajn bez ovu testov a liekov,, iba rano som odmerala teplotu ktoru som vlastne az doma zapisala do FF lebo sme boli bez netu. ked som si spomenula tak sme si dali prasok a cca v obdobi ovulky som nasadila acc long ... uz by sme sa tam aj vratili 😀

@mia005 ja budem snad zajtra uspesna...dufam ze ma zoberie...a hlavne som zvedava na jej pristup, snad to uz bude ok 😉 no pekne...a coze si robila? no to bude krute dnes v robote... 😒 nech ti to rychlo prejde....treba este poriadne namastit a vymasirovat 😉