Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@renata1981 tak to by bolo ake super, keby sa ti podarilo hned na prvy krat 🙂, zub neboli? Inak 1981 to je tvoj rok narodenia asi, ze? Lebo inak aj ja som 1981ka marec 😅 , kedy ti vychadza prvy den ms? Ak sa bude aj vtedy drzat, je to velmi nadejne 🙂 🙂
A ta kyselina to je asi jedno, ja beriem to calibrum baby plan, to sa berie aj pocas tehu na zaciatku a tam je vsetko v mnozstvach ako ma byt 🙂
@ninna86 ako to dopadlo cez vikend, neprisla 🙂?
@miskahryzka8 v plnej parade o druhej v noci, to sa mi stalo prvy krat 😀 ale tak bolo to len druhe snazenie zatial, tak to neberem tragicky 😉
@miskahryzka8 ano datum narodenia ja som junova.Zub uz nie 😉 Menzes mam dostat az 14-teho.Tak uvidim.Dva dni po ovulacii ma zacalo boliet brusko aj prsia obcad kryze citim.BT mam 5 den nad 37
@ninna86 fiiiha, to az tak ze vies kedy presne dobehli 😕 😀, no my sme sa s Markom snazili 5 mesiacov, z coho vlastne jeden nie, lebo som brala antibiotika a prve dva som nevedela, ze treba sa trafit do ovuly len cca 3-4 dni, z potom som nabehla na konika a vstko si nastudovala 😀 a v decembri som sa nechcela snazit, lebo hovorim poloviciakovi, ze bude sept. budu mu vychadzat zle roky a on ze ked uz sa snazime, tak aj v decembri a prave vtedy sa podaril, poloviciak dosiel akurat taky poriadne vymrznuty so ski-alpu, tak zrejme aj to sedi, ze chlad prospieva na chlapcekovske spermie a teplejsie dievcatkovske 😀. no a maly je teda 16teh sept. narodeni...
Inak pozerala som, ze to fici viac v teme snazilky od jula do vianoc, ale ja som trosku poverciva, radsej, budem len v tejto julovej ako v julovej do..., tak vsak aj tu snad obcas nakuknete teda 😉
@renata1981, tak to sme rovnako mlade 😀 😉 , vy sa snazie o prve babatko? Inak mna bolelo brusko a prsia tusim kazdy mesiac snazenia, to aj tak psychika robi 🙂 , ale ta teplota ako sa drzi, to je super znamenie, drzim palce aby sa udrzala 🙂. mne vychadza ovula na 17ty den cyklu, mam pocit, ze z jedneho vajecnika tak jednoznasnejsie, na jednom mi operovali cystu ked som mala 15tnast, tak neviem ci nefunguje len jeden :-O..., lebo aj ten december vychadzala ta jednoznacnejsia ovulacia. Teraz mi teda vychadza na stredu, ale chcem sa snazit hlavne pred na to dievcatko 🙂...
@miskahryzka8 Snazime sa o prve babo.Zhodli sme sa na tom ze uz je cas.Sme spolu vyse 3 roky.Zacali sme sa snazit na 10 den ciklu aj prde ovulou aj den po tak som zvedava.Nikdy ma prsia neboleli ani pred menzesom.Brucho ma zacalo boliet dva di po ovule a od vtedy stale boli.Tak neviem co to.Ovulu som mala na 14 -ty den ciklu
@renata1981 tak same dobre sprievodne znaky 🙂, teplota sa drzi 🙂?
miskahryzka8 Bt je 37,1 od rana mi je zle od zaludka je mi na vracanie a vkuse cikam aj v noci som musela 2x tak neviem.A co ty?Ako?
miskahryzka8 nakoniec to neostalo len pri pocite na vracanie ale sa aj dostavilo.Je to normalne tak skoro?
@miskahryzka8 no pekne 🙂 my z jula, sme sa tu premiestnili, ale stale som aj v tej druhej teme 🙂 som zvedava teda co tento mesiac 🙂
@renata1981 no len ono sa vajicko uhniezduje tak na 10 den cca, teraz este ani testy neukazu tehu, neviem, ja som take nemala, ono su tie priznaky velmi individualne vzdy a ta teplota moze aj klesnut este idealne ked stupa hore hlavne ako ma byt ms a drzi sa tam 🙂, kuk takto som ja mala tehu graf s teplotami:
https://www.modrykonik.sk/blog/miskahryzka8/alb...
no a prveho takeho dusika som mala 12DC potom uz ciarocky boli stale jasnejsie 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/miskahryzka8/alb...
No mna zajtra caka ten zubar, ale kedze mam tu akciu, tak si dam len kazy spravit, nie vrtat, a ovu je buducu stredu, tak si dohodnem termin az potom radsej 🙂, aj ked na prvy sup neviem ci sa podari, mohlo by sa co najskor 😅
@ninna86 no to je take nanic, ked potom clovek musi zase cakat do dalsje ovulky a sa da otehu len 4 dni do mesiaca 😅 , drzim palce, , ja som bola v tomto hrozne netrepezliva 😀 , dobre je tutu mutu aj tak ze kazde tri dni este pred, lebo bojovnici sa v tele drzia tych 3-5 dni, tak si mozu najst vajicko aj tie zo skor, nie len presne v dni okolo ovulacie 🙂,
@miskahryzka8 aaano, spravne 🙂
@ninna86 ahoj mi sme sa tiez zacali snazit 3 dni po ovu.Tak som zvedava ci sa zadarilo 😎
ninna86 pomylila som sa nie 3dni po ovu ale 3 dni pred a potom aj den po ovu
@renata1981 tak to drzim palce nech to vide 🙂
ninna8 no ak chlapci vydrzali tak mozno 🙂 Je mi vseliako.A ty si ako na tom?
@renata1981 mne by mala zajtra koncit ms, tak zatial som este v nedohladne 🙂
ninna8 no ja by som mala dostat az 12 tak som zvedava ci dojde ale nemusela by 🙂
@ninna86, @renata1981 tak dnes som bola u toho zubara, len mi vrtal zub, kedze mam na sobotu celodenu predajnu akciu s oblecenim a vystupenie s mojimi zumba detickami, tak radsej trhat nie 🙂..., ale povedal mi, ze do siestehu tydzna tehu sa moze v podstate vsetko, to este babo nie je napojene na obeh matky, to som inak citala uz vela krat, ze to je aj taka ochrana organizmu, kym zeny zistia, ze su tehu, aby mali cas prestat fajcit, pit a tak 🙂.... Takze termin na trhanie mam mam na 24.9. to budem mat bud ms alebo uz budem vediet, ci som tehu 😅 , lebo dovtedy nemozem aspon dva dni sediet doma, casovo to nevychadza... no a ze ked zvladnem dva zuby naraz, tak aj dva, len kazdy je na inej strane, tak to by som ani nemohla vobec jest aspon na jednej strane a zase by som to chcela mat naraz za sebou, tak neviem....
@ninna86 no na jednej strane je to cakanie na nervy, na druhej strane tie dni zase tak rychlo letia...., takze v nedohladne rychlo ubehne 😉
@renata1981 aj to rychlo ubehne a budes vediet 🙂, teplota sa drzi?
Inak s cim dost teraz bojujem, je pitie kavy ja jej pijem velmi vela, milujem velvetku s mliekom, ako kakao ju mam pol salky kava pol mlieko :D a vraj kava je zla pri otehotnovani a v tehu max jedna salka denne slaba, @ninna86, @renata1981 vy kavickujete 🙂?
Ahojte baby...ja som tu nedavno prispievala ze skusame aj my....podarilo sa, ale neuspesne...vcera sme o babo prisli v 6tt... tak snad nabuduce! drzte sa zienky! 🙂
@miskahryzka8 ja sa osobne od malicka bojim zubara, takze to bude tazsie so mnou 😀 a ja akurat kavicku len rano, ale to mam tiez viac mlieka ako kavy 🙂
@miskahryzka8 fu naraz dva zuby? 😉 Pre mna je moc aj jeden.Mne zubarka dala daku liecivu vlozku a za dva tyzdne blomba.Nastastie netreba trhat.Kavu pijem 1 max 2 denne.Ale vcera rano po kave som vracala a dnes ma bolel zaludok po kave ale mala som velku chut na nu.Pijem zalievanu bez mlieka.A teplota dnes 36,8 klesla mi.Uvidim zajtra.Ale brusko obcas boli aj prsia neni to uz v kuse a aj zaludok obcas citim.Tak neviem ☹
@reni1512 to ma mrzi ☹
@ninna86, no ked mas dobre zubky, tak snad cez tehu nebude treba zubara, lebo sa zvyknu vtedy kazit 😉
@renata1981 no ako by jeden nestacil 😀 😝 , uz mi ich vrtali, aj vlozky daval, ale tieto dva ze treba trhat 😕 a teplota nevadi, ked teraz trosku klesla, kuk ten moj tehu graf s Markom, oc som posielala link aj tam mi niektore dni klesla a potom isla zase hore ;)
miskahryzka8 pozerala som.Mas nadherneho synceka 🙂 uvidim odmeriam aj rano.Dnes mi zas bolo zle aj tie prsia ma boleli.Je to normalne keby su to priznaky ,neni to skoro
Dnes mi moj drahy povedal ze ma pocit ze sa nam zadarilo.Tak dufam ze ho ten pocit nesklame 🙂
@miskahryzka8 pri mojom "stasti" mi vypadaju 😀 😀

Kocky neviete ktora kyselina listova je dobra?Ja som si dnes kupila Kyselina listova Forte 800 mcg je tam 45 tabletiek Alebo to je jedno?