icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

miskahryzka8
4. sep 2015

@renata1981 dakujem 🙂, ako teplota rano 🙂? Ja si uz nepamatam, kedy mi zacali priznaky, len si pamatam, ze som ich na sebe videla kazdy mesiac, aj ked som tehu nebola 😀 , to asi psychika, preto pisem stale, ze najdolezitejsia je ta teplota ;)

@ninna86 no, tak si das spravit aspon pekne nove 😀 😉

renata1981
5. sep 2015

@miskahryzka8 Dobre ranko.Teplota?Vcera 36,7 dnes 37,1 ale dnes som zabudla odmerat.merala som az po wc-ku

renata1981
5. sep 2015

miskahryzka8 Mam problem ako ty s kavou ja s fajcenim.Snazim sa menej.Som si povedala ze keby to vyslo tak prestanem.Niekedy mi to vadi inokedy nie

miskahryzka8
5. sep 2015

@renata1981 ja som prestala fajcit z vyse krabicky denne pred mesiacom po dovolenke, ked sme si teda povedali, ze ideme na to 🙂, ja bud fajcim veĺa alebo vobec, medzi neviem 🙂 a je dobre aj ked sa pred otehu telo ocisti od cigariet, malo by sa aspon rok, ale tolko urcite nebudeme cakat aj pri malom som prestala, ked sme sa zacali snazit, cigy prestanie v pohode, ta kava mi je horsie 😀

renata1981
6. sep 2015

@miskahryzka8 ja kavu pijem kazde rano toho by som sa vedela vzdat.🙂 A ako sa citis myslis ze by to mohlo vyst?Ako dlho ste sa snazili o prve?Kedy ti ma prist menzes?Ja stale cakam prsia uz tak nebolia len sem tam ale brusko stale citim ako pred menzesom.sTeplotu som dnes mala 37,1.Vcera som skusala krcok mam ho nizsie a tvrdy 😕

miskahryzka8
7. sep 2015

@renata1981 tak s kavou to mas v pohode 🙂 , prve cca 6 mesiacov, ja som trraz akurat v strede cyklu, len nejako mi isla dnes hore teplota a mala by ist dole, som 15 dc a ovula by mala byt az 17 dc, tak snad nedosla skor 😕 , uvidime, co spravi teplota tuto noc 🙂, ked vide, bude super, ked nie, mame este oktober na dievcatko 😀 , potom az april, tak dufam ze sa podari tieto dva mesiace 🙂, krcky neviem, tie som neriesila a ked som si vtedy aj o tom nieco citala, uz si nepamatam 😅, ty kedy necakas ms 🙂 ?

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 cakam okolo 12-14.9 .Neviem ci mi sibe ale dnes som si robila test uz som to nevydrzala a videla som tam slabeho ducha nerobila som s ranneho mocu lebo som uz nevydrzala musela som utekat..Este som ho nezahodila mozno neskor bude lepsie vidiet.Som nervozna ako pes.Boli ma brusko ale uz nic ine ani prsis ani zaludok.Som mimo s toho.Preco az v aprili keby to nevidr teraz?

lucka222
7. sep 2015

Dnes 45 DC. Test jedna čiarka. Zajtra ma čaká cesta k Dr. Moc sa mi tam nechce :(
Dáko sa bojím čo mi povie.

miskahryzka8
7. sep 2015

@renata1981 a kt. si den po ovule, ja som mala ducha 11 DC, potom bola ciarka stale silnejsia, tiez to mam nafotene v albume, ako to vyzeralo 🙂, pridaj sem foto toho testu 🙂....

to podla cinskeho horoskopu 😀 , ale beriem to s rezervou, neprestaneme potom skusat, len ze by malo dievcatko vychadzat zase az v aprili najskor 😉 ...

@lucka222 a tebe vysli dve ciarky a teraz mas jednu? Ci aku mas situaciu...?

miskahryzka8
7. sep 2015

@renata1981 este som to kukla a teda nie DC ale DPO 🙂... a 12 DPO bol slaby dusik 🙂

renata1981
7. sep 2015

@miskahryzka8 ja som dnes bud 6 alebo 9 dni po neviem presne.Davala som to sem duch na teste ale mi napisali ze tam nic nevidnona fotke.Ale v skutocnosti si aj drahy hned vsimol slabucku ruzovu ciarku.Testnem este tak za dva dni

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 kukni tam.Ze tam vidno tien tak ja neviem blba fotka alebo?☹

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 su tam dve fotky

miskahryzka8
7. sep 2015

@renata1981 a kde si dala tie fotky, nevidim, som pozerala tu diskusiu snaziky od jula do vianoc 🙂...

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 je to v teme duch na teste

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 nenasla som ten tvoj test v albumoch neviem v ktorom ho mas 🙂

miskahryzka8
7. sep 2015

@renata1981 tu https://www.modrykonik.sk/blog/miskahryzka8/alb..., ked pojdes sipkou doprava sa pridavaju dalsie dni 🙂. ja neviem najst tu temu, tak mi posli link, alebo pridaj tu fotku este raz sem, to bude sikovnejsie 😉

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 pokusim sa 🙂

miskahryzka8
7. sep 2015

ok 🙂

renata1981
7. sep 2015

miskahryzka8 neviem to sem dat ale v tej teme je to na 521 strane poslednej.Duch na teste

lucka222
8. sep 2015

@miskahryzka8 ovuláciu som mala na dve čiarky. ale test tehotenský negatívni. tento mesiac snaženie nevyšlo. Dnes idem na injekciu. Dlho som nebola u Dr. tak sa bojim co mi povie. V maji som vysadila antikoncepciu a od vtedy som nemala pravidelne ms. A dnes je u mňa 46 DC a žiaden naznak ze mi malo prist ms.

miskahryzka8
8. sep 2015

@renata1981 ja vobec neviem najst tu temu 😢 , ved ako pises, dole je pridaj fotky, tak ked to islo tam, malo by to ist aj tu ;), alebo mi posli link presne na tu temu a stranu cez copy hore, ako ja posielam na fotky 🙂

@lucka222 ja som pred malym roky brala antikoncepciu, som myslela, ze ju len vysadim a hned to bude 🙂 , ale sa podarilo az za pol roka, tiez mi davali vyvolavacku, raz, ak sa dobre pamatam, ale mne to upravil alchemikovy caj aj teraz ked skusame druhe ho pijem preventivne aj ked som hak nebrala uz dlho a citim, ked mam ovulu aj podla grafov, alchemika urcite na to funguje, pise o vela bab, skusala si 🙂? My teraz skusame prvy mesiac, ale merala som si teplotu a robila graf uz minuly skusobne 🙂 ...

vlasze
8. sep 2015

@miskahryzka8 alchemilku som zacala pit pred 3 týždnami a naozaj super ved presne som citila aj ked až príliš kedy bude ovu ale ved o to vlastne ide takže doporucujem

lucka222
8. sep 2015

@miskahryzka8 to som ešte neskúšala. teraz som si kúpila ovulačné testy.A to idem skusiť. Alchemilku kúpim v lekárni? A ako sa uživa? Môže sa koľko krát pit? A da sa aj dochucovat?
Bola som u toho Dr. Dnes bol velmi mili a omylom som prisla cez den pre tehotne ale ajtak ma vzal. Pozeral ma a ani naznak ms nebol a na ultrazvuku nic nebolo az sa mi zdal sklamani ze nic nenašiel :D A po injekcii mi este hovoril ze sa nemam báť ak by som aj bola tehu ze to nic neurobí ze to len podpori uchytenie plodu. Tak som mala z neho pocit ze stale este tam je to male semienko nadeje ze by som mohla byt tehu.

vlasze
8. sep 2015

@lucka222 ahoj tak ja som ju pila dvakrat denne do ovulácie a teraz mám pauzu, kupila som ju v lekárni držim palce

renata1981
8. sep 2015

miskahryzka8 neviem to poslat ja som tu cez mobil nechapem preco mi to nejde

lucka222
8. sep 2015

@vlasze Ďakujem som si ju dnes kúpila. Kedy ju je lepsie piť? Pred mc alebo po ms.

miskahryzka8
8. sep 2015

@vlasze veru, ja ma pocit, ze ked ju pijem, su moje vajecniky tovaren na vajicka a za chvilu mi exploduju 😀 ale teda dufam, ze dobre podpori otehu aj tento krat 😅 a vy sa kolko snazite 🙂?

@lucka222 pit od ms po ovulu, potom nie, kupis ju v lekarni, jasom pri prvom aj teraz pila normalne vrecka na zalievanie, nei sypanu, ale da sa aj taka, ja si zalejem vzdy do pol litrovej termosky na caj a idelane ked mam cas pijem taku teplu, alebo si este aj zriedim s vodou a taku vlaznu so sebou do flasky, resp. ako sa mi podari 🙂 a pijem ju doobeda len tu jednu dvaku s jedneho sacku aj ked napr. tak na viac krat a ja este beriem baby plan calibrum, co som brala aj pri prvom, dost tu vychvaluju aj fembion, ale ten som neskusala, ten calibrum mi sadol 🙂 aha a dochucovat sa nema nicim, ale minule som si do nej dala citron, som mala chut, myslim, ze sa nic hrozne nestane 😉, ae hlavne ju pijem len taku cistu
Len ak mas sancu, ze si tehu, tak ju zatial nepi, lebo uz ked otehotnies sa nepije, len pred, lebo potom vraj sposobuje stahy maternice, su nazory, ze aj nie, ale ja som ju potom nepila uz pocas tehu 🙂

A tebe od vysadenia hak teda nejaka ms aspon prisla, len nepravidelne? A teraz dlho nechodi, takze vlastne mozes byt tehu, chapem spravne 🙂 ?

@renata1981 neva, tak par dni pockaj a skus zase 😉 a teplota ako 🙂?

vlasze
9. sep 2015

@miskahryzka8 ahoj tak my sa snažíme prvý mesiac ale jednu slečnu velku už mame má 9 rokov tak uvidime čo ta alchemilka porobi a ty ako?dlho skúšate?

lucka222
9. sep 2015

@miskahryzka8 od vysadenie som mala 2x. 1x to bolo tyžden po vysadení a druhý krát po asi 40 dnoch,
Sanca ci som alebo niesom tehu tu stale je ale uvidím do dvoch týždnou. Lebo ak mi nepride ms ani po injekcii mam ist zas Dr. , ratal to a ak by som bola mala by som byt v 6tt ale to nepotvrdil lebo na ultrazvuku nebolo nic. Povedal ze sanca je stale.A ani pri vyšetrení nevidel krv ze by mala prist mc v blízkej dobe 🙂 A ked nie tak dalsi mesiac mam skusit :D