icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

renata1981
9. sep 2015

miskahryzka8 urcite dam vediet 🙂

miskahryzka8
9. sep 2015

Ahojte, tak mne vysla ovula na dnes presne, minuly mesiac som merala skusobne a tento uz teda "naostro" a rovnako na 17 den v podstate tak isto ako aj pred 5timi rokmi pri malom 😅 , len dnes mam dve zumby akurat, som instruktorka, uz som mala na obed a este vecer, tak dufam, ze nevytrasiem pri skakani vajicko aj "bojovnkov" 😕 😀

@vlasze jej super, lebo my tiez prvy a maly bude mat 16teho teraz akurat 5 rokov 🙂, no pri malo sa nam podarilo cca za 6 mesiacov, ale to som nevedela najprv, ze existuje nejaka, ovula, grafy a tak, ked sa nam nepodairlo na druhy mesiac, ja som taka netrpezliva povaha, tak som hned nabehla na konika, diskutovala a merala o sto sest 😀 , vam sa mala ako rychlo podarila a kedy necakas ms 🙂 ?

@lucka222 a aku si brala, ja roky cilest, ten je vraj inak taky najzatazujucejsi organizmus a ku koncu tusim yasminelle sa volala... Inak ale ta inekcia sa nema davat vyvvolavacka ak si tehu a si pisala, ze doktor hovori, ze to neva a moja gynekologicka, vyslovene, ze to nesimiem byt vtedy tehu 😕 , ale to uz je tych 5 rokov, to uz mozu byt aj ine injekcie aj ked neviem, lebo vsak by mala pustit teda ms a tym padom krvacanie a cistenie sa maternice, nie? Kazdopadne drzim palce na tehu 🙂 a teda asi radsej tu alchemiku nepi, az ked budes vediet urcite, ze nie si tehu si myslim 🙂

miskahryzka8
9. sep 2015

@renata1981 drzim palce 🙂 🙂 🙂

renata1981
9. sep 2015

@miskahryzka8 Dakujem 😉

lucka222
9. sep 2015

@miskahryzka8 Ja som brala Regulon. Odkedy ho neberiem tak normálnu ms som nemala v podstate. Mám akné ako v puberte :D A nemám zapáli z dola. Mávala som problém z mikózov.
Dnes som sa cítila akoby ms mala prísť aj ma boleli kríže a stále mi bola zima. Uprimne dúfam že nepríde :D
Len mi je divné že mi povedal že ak nepríde do dvoch týždňov mám prísť lebo čo si pamätám tak ms bola vždy do 3dni od injekcie.

vlasze
9. sep 2015

@miskahryzka8 no super nám sa dcerka podarila na prvý šup ale tiež bez ničoho len tak ale teraz neverím že to bude také jednoduche tak buduci piatok nečakám ms aj ja som nedočkavá tak si budeme dávať info teda a ty kedy necakas ms?

miskahryzka8
9. sep 2015

@lucka222 ja si to uz dobre nepamatam, ale tusim mi tiez injekcia zabrala az po tyzdni, ze som cakala rychlejsie..., krize mozu boliet aj pri tehu 😉 a bazalnu teplotu si nemerias, ze aku mas? Idealne je od 36,8 a vyssie pri tehu 🙂

@vlasze no aj ja sa toho bojim, predsa sme starsi a mam dost ludi v okoli, co prve dietatko ani nevedeli ako a druhe sa nedarilo dlllllho alebo nedari, predsa clovek vek neoklame. Ja mam 34 a poloviciak 41.... Vy mate kolko rokov, ak nevadi, ze sa pytam 😉 ...Ale tak ja som optimistka, tak snad to nebude trvat dlho 🙂 , no to sme skoro rovnako, ja necakam v pondelok 21teho 🙂 a neviem ci z tej alchemiky ale cely tyzden velmi citim vajecniky a mam take trochu nafuknute pevne podbrusko, ale teda ovulku by som podla teplot mala mat dnes, resp. vcera kedze pisem uz v noci 🙂... 17ty den cyklu, uvidim dnes v noci, ci vyleti hore... Ty si aj merias bazalnu teplotu?

vlasze
10. sep 2015

@miskahryzka8 ahoj ja mam 34 a manžel 35 no uvidime aj ja sa trocha bojim kvoli veku ale snad sa to podari dali sme si na to pol roka tak uvidime.ja som pila alchemilku do ovu a tiež ma este aj včera pobolievali vajecniky, dnes mam taku vnutornu horúčko a stale chodim cikat neviem či som prechladla alebo co.som rada že sme tu také podobne tak dnes sa snažiť teda ked cakas ovu možno sa zadarí držim palce ja napisem ked dostanem ms alebo ked nedostanem to by som bola ale v šoku.....papa a teplotu si meriam ano mala som ovu podla všetkeho v nedelu tak uvidime

renata1981
10. sep 2015

Kocky vidite tam aj vy tu slabu ruzovu ciarku?Som dva dni pred necakanou mrchou 😕

renata1981
10. sep 2015

Neni robeny s ranneho mocu.Nemala sim doma test tak som utekala kupit lebo som nedockava 🙂

vlasze
10. sep 2015

@renata1981 ano super gratulujem

renata1981
10. sep 2015

@vlasze nemozem tomu uverit to naozaj? 😅

vlasze
10. sep 2015

@renata1981 podla mna ano

vlasze
10. sep 2015

komu mám podakovat za srdiečko??????????

lucka222
10. sep 2015

@renata1981 Je tam 🙂 Držím palce :D

lucka222
10. sep 2015

@miskahryzka8 Teplotu si nemeriam. Budem čakať bud príde mrcha alebo nepríde. Samozrejme ta druhá možnosť je lepšia 🙂 Možno si urobím testík .

miskahryzka8
10. sep 2015

@renata1981 jeeejj super, je tam 🙂 🙂 , drzim palce 🙂 , odporucam ist dokine potom taky 8tt, ja som bola nedockava, isla som 6tt, to videla este len dutinku bez srdiecka, mala som potom prist az o dva tyzdne, zbitocne nervy som mala 😕 , sama doktorka hovorila, ze staci tak 🙂

@vlasze jej to sme fakt rovnako az na to teda, za ja mam doma starsieho 😅, ale tak nastastie ten vek nie je az taky hrozny este 😀, kolko babv nasom veku sa snazi len o prve dietatko 😉 , no ja som pisala v oci, takze v podstate mi ovu vychadzala na sredu, tieto prve dva mesiace som chcela hlavne pred ovu, lebo vtedy je vacsia sanca na dievcatko, chcela by som druhe dievcatko, ale v stredu rano sme este snazilkovali. Ja si meriavam teplotu o 4 rano vzdy a ake prekvapko ked teraz na 18ty den nesla krivka hore, vzdy mi na ovu klesne tak na 36,2 - 36,1 alebo isla hore z 36,3 bez klesnutia, ale teraz mi klesla este na 36 😕, co myslite kocky, ze to moze byt, nemyslim ze otehotnovanie 😅, to az potom niekedy zvykne pri uhniezdovani klesnut trosku tak cca a 10ty den, ze by este jedna ovu? Z tej alchemiky ze by vic vajicok sa uvolnilo 😕...

No neviem teda, som fakt zvedava, co to spravi dnes v noci s tepolotou a inak mam stale take tuhe podbrusko, akoby ty bojovnici tam robili preteky alebo bojovali alebo co 😀, ale to si myslim ze je aj tym, ze telo nie je an nich zvyknute, ze to moze byt reakcia po dlhsom case, ked sme si davali pozor, alebo pouzivali ochranu, co myslite? Ja som zase cely den dnes extremne smadna 😕, no hlavne som teda zvedava na tu teplotu dnes, co ukaze...

@lucka222 a zatial nechodi teda 🙂, tak skus testnut a daj vediet, drzim palce 🙂

renata1981
10. sep 2015

miskahryzka8 urobim si este zajtra nech vidim ci ciarka silnie a uvidime ci mrcha nepride a potom pojdem k doktorke 🙂

renata1981
11. sep 2015

Dnestny testik s rana.🙂 Mam pocit ze ciarocka pekne tmavne.Len dufam ze mrcha nepride 😀

miskahryzka8
11. sep 2015

@renata1981 jj tmavne super 🙂

Tak jav noci teplota len 36,2 takze mi to este neukazuje ovulu, ale mala byt uz dva dni dozadu, celovo su divne tie teploty tak dole... tak neviem, co je to tento mesiac za divny graf 😕 , minuly mesiac, ked som si robila len skusobne, bol ukazkovy 😀 😝

renata1981
11. sep 2015

miskahryzka8 Podla coho vies ze mala byt pred dvoma dnami? Mozno sa ti posunula.Neboj ona este pride 😉 Ja som vyjavena s toho testu ked som naozaj tehu vyslo nam to na prvy sup pretoze pred tym sim nejako nesledovala ovulu ani hlien preste nic.Len dufam ze bude vsetko v poriadku 😔

lucka222
11. sep 2015

@miskahryzka8 Zajtra rano ked mrcha nebude skusim urobiť testik 🙂

renata1981
12. sep 2015

Ahojte kocky.Dnes mam dostat mrchu rano som si robila test a druha ciarka je slabsia ako vcera.Neviete co to moze byt?Bojim sa. ☹

renata1981
12. sep 2015

Ahojte kocky.Dnes mam dostat mrchu rano som si robila test a druha ciarka je slabsia ako vcera.Neviete co to moze byt?Bojim sa. ☹

lucka222
12. sep 2015

@renata1981 Hlavne sa nestresuj. Bud kludná. V pondelok chod na krv ku zenskemu.
Ak by prišla mrcha tiež nestresuj ak budes ju mať normalnu alebo slabšiu,
Jedine keby bola nezvyčajne silná z hrudkami krvy a mala by si silne bolesti tach nevahaj a chod na pohotovosť. Prvom rade musis byt kludna lebo stres nepomaha.

lucka222
12. sep 2015

@miskahryzka8 Tak ani dnes mrcha ešte neprišla a testik iba /.

miskahryzka8
12. sep 2015

@renata1981 ako pise lucka, ona ta prva mrcha moze prist este dokonca normalne, ja som mala tiez taku slabsiu, len keby teda taka silnejsia, krce a tak to je zle... JJ klud, ja som mala napr ako som si robila priebezne tie testy tehu tiez slabsiu a silnjesiu na striedacku, to nevadi 🙂

@lucka222 skus si pre zaujimavost premerat tu teplotu, ked moze poradit, ked bude smerom k 37 je to sanca na tehu 🙂, ked nizsia tak na mrchu :(

Inak kocky tak ja ma tento mesiac graf ako Himalaje 😀 , hore dole, ale uz som myslela ze mi vyznaci fertilitifriend na 18ty den ovulu, lebo on zvykne aj spatne, ale nechapem uz mi isla teplota teda vcera na 36,2, dnes 36,5 cize hore a nic 😕 @renata1981 skor si myslim ze bola ako bude, len ten graf ju teda nevyznacil 🙂

No budem teda dalej merat, uvidim co to spravi 🙂, ale podbrusko mam stale take tvrde a ma v nom picha 🙂

Inak beriete babyplan, fembion alebo kyselinu listovu na podporu otehu 🙂 ?

lucka222
12. sep 2015

@miskahryzka8 Ja mam kyselinu listovu ale teraz ju neberem, pockam na mrchu a budem ju b rat a aj ten caj 🙂

miskahryzka8
12. sep 2015

@lucka222 ja ten babyplan a do ovuly alchemikovy caj, to som zacala brat v tejto kombinacii, ked sa nam pri malom najprv nedarilo a potom sa zadarilo, neviem ci tym, ale urcite to pomohlo 🙂

renata1981
12. sep 2015

miskahryzka8 zatial neprisla a dufam ze ani nepride.V pondelok pojdem pre istotu k zenskej.Ked to tam je tak hadam nieco uvidi 🙂 nech som kludna.