Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@miskahryzka8 Urcite dam vediet 🙂 a co spominas to pitie snazila som sa a aj sa snazim dodrziavat pitny rezim ale posledne dva tyzdne by som v kuse pila stale mam picit smädu.A najnovsie mam nenormalnu chut na dzus co pred tym v zivote 🙂
@miskahryzka8 no uvidime zajtra rano už sa pohrávam s tou myslienkou že čo by bolo ak by to bolo je to zvláštny pocit ale teplota sa mi nehla tak nech pekne vydrži.ja mám brusko už 5 ty den nafuknute a doobedu mam aj bolesti ako na ms ale poobede je to lepšie
@renata1981 rozmyslam, ci som mala aktualne nejake specialne chute 😀 , vcera vecer na tvaroh s jogurtom a sladke do toho a inak pri Markovi som "ficala" na gumennych cukrikoch tie kysle rybicky total nezdrave 😀 😕 , ale to mi ostalo, dnes som zjedla cely sacok, ale to asi nebude znakom tehu, to ja obcas zvyknem 🙂 ...
@vlasze a nerozmyslas uz skusit testik, ci vydrzis ci nepride ms 🙂 ? No s podbruskom to mam presne tak, ale cely den, to si pamatam, ze som mala aj pri Markovi, ale musim chodit na zachod aj 2-3 krat za den na velku potrebu, co som pred tym nechodila, iba na malu casto,ale to aj pred tym, ale toto si nepamatam, ako bolo pri Markovi, tak snad ho nemam nafuknute od criev 😀 ...
@miskahryzka8 no možno skusim v stredu rano už testik ak bude rano rovnaka teplota zajtra to podbrusko to je take u mna že poboli chvilku a potom nič a zase sa to opakuje.chute nemam nejake specialne zatial .v stredu bude asi 9-10 DPO možno by už niečo ukazala ak by bolo no nie?
miskahryzka8 ja nemam zatial ziadne chute len tie dzus a zacala som jest väcsie mnozstvo ovocia ako do teraz.Prajem ti aby si si cim skor nasla dve ciarocky 🙂
@vlasze mne 9ty den neukazal nic a 11ty uz maleho dusika 🙂 , ale @vlasze tebe ducha tusim skor si pisala, kt. den uz 🙂?
Na veceru som zbastila 3 chleby s naterkovym maslom, horcicou, salamou, paradajkou a cibulou, to tiez moc nezvyknem :D, ale mi zavonal ten salam z chladnicky 😝 a este som mala "zachvat" upratania maleho "bordelu" v izbe, co tiez az casto nemavam :D, to si pamatam, ze ked som bola tehu, tak som to malo vsetko zatriedit, upratat, tusim sa to aj volam syndrom "budovania hniezda" ale na to by bolo aj tak skoro este 😅
Ozaj a niekedy sa mi zatoci hlava, akoby nizky tlak, ale to mavam obcas aj tak...
@renata1981 dakujem 🙂, posli nam sem nejake tehu baciliky 😉
@vlasze no to podbrusko ja mam prave vkuse, viac ci menej, dnes ma asi aj 3 krat tak poriadne pichlo a teraz ako keby take bublinky mi v nom bublali pri vajecnikoch, ale to moze byt aj psychika a telo reaguje, tak to beriem s rezervou 🙂 , som zvedava na teplotu hlavne, ak by sa drzala, tak ja skusim testnut v nedelu rano, to je Markova narodeninova oslava, to by sme mali cela rodinka aky darcek aj my 🙂 🙂
miskahryzka8 samozrejme ze posielam co najviac tehu bacilkov len uz by som bola najradsej keby mi to potvrdi doktorka vtedy tomu uverim a ked uvidim drobceka aj na vlastne oci na sone 🙂
miskahryzka8 aj ked to bude len mala bodecka 🙂
@renata 1981 dakujeme 😉 , neboj tych par dni rychlo ubehne a uvidis, je to neuveritelny pocit 🙂
@miskahryzka8 no super tie bublinky co hovoríš som mala aj ja aj take pichnutie ale dnes je už klud ja som sa pri dcerke testla v den ked mi mala prist mrcha a nebolo ešte nic až na druhy den teraz sa testnem vo štvrtok my mame 10 VYROCIE svadby prave tak uvidime.Dnes teplota ako cez kopirák 36.9 je O 0.4 vyššia ako som mala pred ovu a drži sa 9ty den rovnako tak nech vydrži.Ja mam mrchu dostať v piatok.Tak nech nám to aspon jednej vyjde večer napíšem pocity papa
tak druhy pokus neuspešný :(
ovulka pred name tak snad sa zadarí
@vlasze jj bublinky 🙂 🙂 , ja dnes 36,5 kleslo, ale neberiem to tragicky este, tento mesiac mam fakt blaznivy graf, trochu kleslo vtedy aj pri markovi na 21pry den, toto je 23ty den kedy kleslo, ked teda bola posunuta ovula, tak by to v podstate sedelo rovnako, dokonca mi aj FF posunul v kalendary zaciatok ms z 21 na 23 den 😕 .
No fakt toho mame dost spolocneho, my sme mali v juny 10te vyrocie 🙂 , ale vztahu, nie svadby, ja som sa nechcela vydavat, nasi su rozvedeni, tak v svadby moc neverim 🙂 ... Mozno po druhom dietati, ale to skor z takeho praktickeho hladiska, uvidime, ked nam to klape aj takto kolp,klop,klop tak zatial neriesim 🙂 . tak to mas super, ked sa ti drzi jedna linka, tak sa mi drzala aj na tom Markovom grafe pozeram, po ovule este trosku poskakala a par dni pred mrchou teda rovnako a ked mala prist este skocila hore, miesto dole ako byva na mrchu 🙂 . A inak si mavala pravidelne cykly pred tym, ja tak uplne presne nie, par dni hore dole 🙂. Ale minuly mesiac, bol 29dnovy aj s tou presnou ovulou 🙂
@inngrid drzim palce 🙂
@lucka222 tak ako pijes alchemiku a bude si merat 🙂?
@miskahryzka8 tak to je super že aj vo výročí sme rovnaké tak ja som mavala cykly vždy 28 dnove až tento rok v maji sa mi postupne skracovali a boli 20-21 dnove.tak tento mesiac je prvy čo sa sledujem s tou baz.teplotou a tá mi ukázala ako si mi napisala že ovu bola 7 a podla mna a mojich bolesti bola 6teho takže to sedí.tak 21 dnovy už nebudem mať len dlhsi a verím že možno sa aj zadarilo.ano teplotu mam ako cez kopirak už sa normalne rano pousmejem ked kuknem na teplomer.som zvedava kedy mi klesne.a možno neklesne .myslis že den dva pred ms by mala klesnut?tak to by malo byt vo stvrtok alebo piatok tak už to vydržím tak tebe nech zajtra vybehne teplota a budeme nadalej spolu čakať že čo a ako
@miskahryzka8 Keď skončí mrcha asi budem. Ako sa robí ten graf?
@miskahryzka8 dakujeeeeeeem
@vlasze no ona moze klesnut az v den ms, ked uz sa drzi v prvy den ms alebo vyskoci hore, by som povedala ze uz je to dost iste 🙂, ale skus testnut este pred, podla mna ucz bude aspon duch 🙂
No ten graf je taky zvlastny moj uvidim, mame to "stazene", tym ze chcem hlavne pred ms na to dievcatko a nie pocas 😅 , takze musia bojovnici dlhsie prezit a sa viac snazit, ale to podbrusko mam stale take zvlastne tlaky, tak si myslim, ze mozno aj 🙂, uvidime tu teplotu, kazdopadne je to len prvy mediac, takze hned potesi a ked nic, este nejdem stresovat 🙂
@lucka222 na www.fertilityfriend.com, tam sa zaregistrujes, ak niektory krok ti nepojde, napis 🙂 a cajik mozes kludne uz cez ms zacat pit, skor zacne posobit 🙂
@ingrid a si aj merias teplotu a robis grafy 🙂 ?
@miskahryzka8 tak ahoj teplota dnes 36.9-37. tak uvidime kolky den po ovu mam najskor čakat mrchu?ovu som mala v nedelu 6.9.?zatial som netestovala počkam asi do piatku a uvidim ale pocity mam zvlastne nadalej.tie prsia a podbruško ....tak nech nam to ubieha a možeme testovat.Ty ako dnes?
@vlasze ak si mala ovu v strede cyklu, tak cca piatok az nedela myslim, ked si pisala, ze si mala aj kratsie cykly, tak ju proste necakaj 😉 a skus teda ten piatok testnut, drzim velmi palce 🙂
Dnes teplota 36,6 o stupen isla hore, tak nech sa drzi alebo stupa 😅 , podbrusko mam tiez stale zvlastne a som smadna stale, inak nejake ine priznaky nebadam 🙂
Dnes ma nas Marko 5 rockov, som mu robila taku malu kolaz na FB, tak pripajam aj sem pre radost, nech vsetci mame co najskor vytuzene a zdrave deticky 🙂 🙂 🙂
@miskahryzka8 nadherne 🙂 Zajtra idem k doktorke uz som sa objednala.Tak som zvedava ale aj nervozna 😕
@miskahryzka8 super foto gratulujem malému nech má čoskoro súrodenca
@renata 1981 ďakujeme 🙂, drzim palce 🙂 🙂, ako som pisala, na sone asi nebude nic este vidiet, len dutinku, tak potom nemaj stres, aj ja som tak mala 😉
@vlasze dakujeme 🙂
Tak kocky, ja mam citak, ze sa asi fakt podarilo, lebo mam velmi divne take tvrde nafuknute bruch, dnes som uz jednu zumbu mala zase a sa nesfuklo aj pri brusakoch na zaver, som citila, ze sa mi robia zle, som nenapadkom babam dal viac cvikov na zadok 😀 😝 , este mam vecer jednu, tak uvidim, ale uz to robim 8 rokov a veru toto je nezvycajne, takze bud tehu, alebo nieco s crevami mam 😕 😀 ...
Ja si spravim test v nedelu rano, v nedelu mame markovu oslavu narodiek..., podla FF to bude 9DPO podla mna 10DPO, ked tam nebude nic, tak to mozey byt este skoro, takze mi to oslavu nepokazi a ak bude druha slaba ciarka, tak budem mat bonusovy darcek aj pre nas s poloviciakom 🙂...
Drzim palce 🙂
Mne po dvoch dnoch akosi skoro uz konci mrcha.
@lucka222 a mala si ju silnu alebo slabu, ked je len taka slabucka niekedy zvykne byt takto pri uhniezdovani vajicka, ale to by ti test ukazal uz dve ciarky, ak neukazuje, zacala by som pit tu alchemiku na upravenie cyklu a merala si teplotu 😉
@miskahryzka8 Tak dva dni bola normalna ale vcera uz ako keby ani nebola len take spinenie. Takuto mrchu som tusim este ani nemala.
A ty ako? Test si si robila?
Dievcence dnes mi pani doktorka potvrdila tehotenstvo.Som v piatom tyzdni 🙂 Velmi sa tesim a Vam s uprimneho srdiecka posielam tehu bacilky 🙂
@renata1981 gratula
@lucka222 a skusala si teda testnut 🙂? Ja este nie skusim vydrzat do tej nedele 🙂
renata1981 super, gratulujem a dakujeme 🙂 🙂 🙂 a uz ti robila aj sono 🙂 ?
@vlasze tak ja dnes v noci teplota 36,8 isla hoer, brucho stale tvrde divne 🙂, uz som si kupila aj testy clear, tam pisu, ze ukazu po 5 dni uz od otehotnenia, ale tomu neverim 😀 , dokelu ma laka testnut uz zajtra, ale skusim vydrzat do tej nedele 😅 , ty teda zajtra rano testujes 🙂?
@miskahryzka8 ano a hned zbadala gastacny vak 6 mm ale plod este nie o tyzden idem znovu uz by to tam malo byt vidiet 🙂
@renata1981 Gratulujem 🙂

@renata1981 super 🙂 , tak potom nas informuj 😉
@vasze oki 🙂, no len aby sa hore udrzala, ona moze klesnut aj den pred ms alebo az v den ms, ale to podbrusko mam fakt zvlastne, take tvrde stale a nafuknute, dnes som mala cez obed zumbu a to sa mi zvykne splostit, ked som sa nahodou aj cez vikend moc prejedala, ze sa nafuklo 😀 😝 ... a stale ma smadi posledne dni, celkovo ja pijem vela, ale teraz uplne ze stale by som pila. Prsia ale nejako specialne necitim...
@lucka222 nevadi, hlavne vies po takom dlhom cykle, na com si a mozes zacat pit ten alchemikovy caj uz od dnes na upravenie cyklu a odporucam si aj merat bazalnu teplotu a robit takyto graf, su napr. na tom fertilityfriend.com alebo womanzone.cz, na fertility sa mi paci viac...., lebo tie teploty ti najlepsie ukazu, kedy mas ovulu a ake dlhe cykly a kedy sa teda teba najviac snazilkovat 😉