icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

renata1981
22. sep 2015

@miskahryzka8 ahoj kedy testnes?Prajem ti aby vam to vyslo na prvy sup ako nam. 😉

renata1981
22. sep 2015

@miskahryzka8 Ahoj kedy testnes?Prajem ti aby vam to vyslo na prvy sup ako nam 😉

lucka222
22. sep 2015

@miskahryzka8 popravde ten caj mi dako nejde po chuti 🤐 ale vitamíny beriem . 😎

miskahryzka8
22. sep 2015

@renata1981 ahoj, jej si pridala fotku, ja ze najprv kto pise 😀 , kocka 🙂 , dkaujem, no mne uz dnes klesla teplota na 36,7, rano som teda testla, ze skusim uz 11DPO, pri Markovi sa mi vtedy ukazal uz duch, ale test cisty ako sneh, zatial ms nedosla, ale mam pocit, ze kazdu chvilu..., takze asi na prvy mesiac to nebude, neva, skusime dalsi, oktober bol este v tom cinskom horoskope na dievcatko :D...

@lucka222 no on nie je chutvo ziaden zazrak ale vela kockam pomohol 😉

vlasze
22. sep 2015

@lucka222 ano minuly mesiac na skušku tak uvidime a ty?

lucka222
22. sep 2015

@miskahryzka8 Budem si ho musieť robiť v malom množstve a z medom. 😅
@vlasze Ja teraz som začala na skúšku dúfam že to bude hneď aj užitočné a hneď sa podarí :D

miskahryzka8
23. sep 2015

Ahjote, tak ja dnes 36,9 teplota, ms nic, 31 DC, ale vcera bol test teda biely ako sneh, tak zatial ...netestujem este... Stredy mavam tie dve zumby za den, tak uvidim, ci sa mi nespusti pri tolkom hopkani a "shakovani" 🙂

laura444
23. sep 2015

Ahojte snazilky dnes 34 DC menzes 4 dni meska. Netusim ktory DPO som cca 15 netusim kedy bola ovulka. Testovat budem mozno az sobotu. Mam bolesti v podbrusku dufam ze nepojde o dalsiu cystu. Dnes ma seklo v lavom boku :( au au boli mozem si dat nieco od bolesti? Masaz nezabrala.

lucka222
23. sep 2015

@laura444 Ahoj. ak mrcha mešká a máš bolesti a nieje to taký pocit že by mala mrcha prísť, treba ísť k lekárovi. Môže to byť hocičo a predsa len lekár ti skôr povie čo máš robiť . Samoliečba je niekedy na škodu. A keby si mala dáky zdravotní problém prídete na to aspoň skôr, 😝

lucka222
23. sep 2015

@miskahryzka8 držím palce nech nepríde 🙂

miskahryzka8
23. sep 2015

@laura444 do 6 tyzdnov si mozes dat hocico, dietatko este nie je napojene na krvny obeh, ale samozrejme netreba to s tabletkami prehanat 😉 , skusala si konsku mast hrejivu, alebo alpou natriet? Tie bolesti moze byt aj mrcha ze pride aj tehu, teplotu asi nemerias, ze 🙂 ?

@lucka222 lucka dakujem, zatial neprisla, som zvedava na teplotu v noci, dnes som si kupila mama test vraj je citlivejsi ako rapid clear, som pozerala ze som vlastne aj pri markovi tie prve robila tie mama testy 🙂

lucka222
23. sep 2015

@miskahryzka8 Strašne moc ti držím palce 🙂

miskahryzka8
24. sep 2015

@lucka222 dakujem 🙂

Tak dnes 36,7 mama test rano nic, cisty, mrcha nic, ani spinenie, tak som z toho jelen 😕 😅
Dnes mi trhali ten zub, praskol, tak nadlho to bolo, ale total hnis bol dole, tak doktor, ze dobre ze isiel von, lebo by sa to hnisave mohlo rozniest do tela, klbov srdca a samozrejme aj na babatko ked sa podari, este mi treba jeden trhat, ale ten som dnes uz nedala... 🙂

renata1981
24. sep 2015

miskahryzka8 Ahoj a kolko si po?

laura444
24. sep 2015

@miskahryzka8 nie teplotu nemeram pracujem na ranne a nocne smeny. Mam taky masazny vankus tak masirujem. Som trochu aj nachladnuta mozno jedno Z druhym. Lieky ziadne neuzivam

@lucka222 sobotu budem testovat tak uvidim. Snad to nebude zas cysta :( teraz som trochu nachladnuta. MoZno preto meskaju.

laura444
24. sep 2015

@miskahryzka8 nie teplotu nemeram pracujem na ranne a nocne smeny. Mam taky masazny vankus tak masirujem. Som trochu aj nachladnuta mozno jedno Z druhym. Lieky ziadne neuzivam

@lucka222 sobotu budem testovat tak uvidim. Snad to nebude zas cysta :( teraz som trochu nachladnuta. Mozno preto meskaju.

lucka222
24. sep 2015

@laura444 Oki ale určite neodkladaj lekara. A už len kvôli tomu že si už mala problém. Držím palce nech to nič nieje a nech to je babo 🙂

lucka222
24. sep 2015

@miskahryzka8 idem skúsiť urobiť ovu test či bude lepši 🙂

lucka222
24. sep 2015

@miskahryzka8 Napadla ma jedna vec, možno otehotnieť je u mňa problém nie len pre môj cyklus ale aj pre to že som silnej postavy. Ty si spomínala že cvičíš. Vieš mi poradiť niečo pre začiatok nie veľmi ťažké čo by neublížilo ak ny sa mi podarilo otehotnieť popri tom?

laura444
24. sep 2015

@lucka222 dakujem boli by sme moc radi keby sa zadarilo ale ak nie nevadi lebo v novembri mi konci zmluva tak by sme chceli pockat a potom sa zas snazit. aj tebe drzim palceky

miskahryzka8
24. sep 2015

@renata1981 ahoj 32 DC a 13DPO, ale mam pocit ze v noci alebo rano uz pride mrcha ak by nie, tak to uz bude take nadejnesie, ale sa mi zda ze sa mi uz spusta, aj ked ten test potom ako zaschol neskor sa mi zdalo ze tam vidim fakt uplne jemenho ducha, ale to som ho podla mna vypalila ocami 😀

@laura444 a uz ta to boli menej? Cystu ti operovali ci sa ti vstrebala? Mne operovali na vajecmiku, ekd som mala 15 rokov a sa mi zda ze z jedneho vakecniku ma dlhsi cyklus ako z duheho aj podla teplot a toto je ten dlhsi s nejasnou ovulou podla teplot meranych, mozno z toho jedneho ani nemavam 😕

@lucka222 ako ovu test 🙂? No mne na zumbu chodili aj vyse sto kilove kocky - uz schudli ;), neskacu vsetky kroky, to je na zumbe super, ze si ju vies prisposobit a sa nou dobre chudne, zacnes postupne a pridavas, ale velmi vela zalezi od instruktora a hlavne sa zresetnes z tej hudby a tanca je to dobre na psychiku aj ;), ale ked chces nieco take pomalsie tak asi joga alebo pilates 🙂 alebo dobre na othotnenie su aj brusne tance 🙂

laura444
24. sep 2015

@miskahryzka8 citim sa onieco lepsie ako vcera. cysta sa my vstrebala sama ked mi dal vyvolavacku a asi nejakych 12 dni po vyvolavacke prisiel menzes. uvidime co to bude tento cyklus.

lucka222
25. sep 2015

@miskahryzka8 ďakujem za radu 🙂 Som sa dobre zasmiala keď som si samú seba predstavila ako tancujem brušné tance 🙂 Skúsim pozrieť či tu v Senci máme niečo zaujímavé 🙂
Ovu testík stále len slabučká druhá čiarka tak ovu ešte neni. Zatiaľ robím testík každý druhý deň.
A papa, kyselinu listovú.

@laura444 Tak u mňa to je tiež také všelijaké. Hovorí sa že v marci by nás mala prebrať iná firma resp. bude iní majiteľ. Nik nám k tomu nechce povedať nič len z médii máme info.
A potom on si môže prebrať všetkých zamestnancov ale dá asi skúšobnú dobu. Čo je blbé lebo ja som na neurčito a pracujem už 4 roky v jednej firme.

vlasze
25. sep 2015

ahojte dlhsie som tu nebola ale od vcera meriam teplotu a od dnes aj ovu testiky skušam tak nech sa nám zadarí majte pekny den

laura444
25. sep 2015

@lucka222 ja som tiez zvedava ci mi daju zmluvu uz na neurcito alebo zas na rok.

miskahryzka8
25. sep 2015

@laura444 tak drzim palce 🙂

@lucka222 Luckaaa vsak si skoro suseda moja :D ;), byvame v Malinove a zumby mavam tu okolo teraz v Hornych Janikoch stredy 19:30 - 20:30, ostatne v Bratislave... Ak soferujes, cez Novu Dedinku to mas tak 20 minut ku mne, mozes prist vyskusat ;), Som zvedava ako ti to tie testy ukazu 🙂

@vlasze ahoj 🙂, uz ti aj nieco ukazuju testiky, pomaly by sa ti aj ovula mala blizit, ci?

@laura444, lucka222 tak ja som zivnostnicka, takze materska ta najnizsia al en co s bude dat mimco sup do klokanky a bude so mnou chodit do obchodu, inak sa neda, kedze sme na Slovensku kt. uzasne podporuje rodinu a maminy 😝

Tak ja dnes 36,6 to je nizka teplota, mrcha nic, podbrusko boli stale ako cely mesiac, ani som netestovala dnes...

lucka222
25. sep 2015

@miskahryzka8 Nie som mobilná nemám vodičák 🙂 Škoda.
@laura444 Mne dnes oficiálne pribudli povinnosti v robote. Nie som moc nadšená 🙄
@vlasze Ako ovu? Ja stále nič.

laura444
25. sep 2015

Ahojte rano som testovala dnes 36 DC 6 dni meska menzes. Snad bude vsetko tam kde ma. No a v utorok ma caka v praci zdravotna prehliadka na karpalne tunely. Mozem ju absolvovat??? Neviem ako dalej zmluva mi konci 30.11.2015. Ak na prehliadke poviem ze mam menzes ze som nedoniesla moc neviem ci budem zvladat nocne smeny. Kedze mam este stale seknute v krizoch zle mi zatial nieje. Netusite prosim vas ako to je v cechach. Mam odpracovane 3 roky pod firmou. Mam narok na nejaku ochrannu lehotu ze mi budu cosi do materskej platit. alebo ked mi skonci v novembri zmluva tak tym to hasne a budem sa hlasit na urad. Z muzom sa velmi tesime len som v rozpakoch ako dalej. Dakujem za kazdu jednu odpoved.

vlasze
26. sep 2015

@lucka222 ahoj zatiaal som urobila vcera testik a ani naznak tak uvidime dnes ovu cakam až bud,vikend ak budem mat normalny cyklus a ty?

miskahryzka8
26. sep 2015

@lucka222 skoda, tak skus teda pokukat v Senci, urcite tam nieco bude 🙂

@laura444 gratulujem 🙂 , co su karpalne tunely, v zuboch? Neviem ako to je v Cechach, ale ymslim si ze ked ti konci zmluva, firma ti nic platit nebude, na matersku nastupujes az 6 tyzdnov pred porodom, vtedy by mozno bola nejaka ochrnna lehota, pred zaciatkom tehu nemyslim, ale asi mas narok na poberanie davky v nezamestnanosti pol roka ako na SK, to ti povedia na urade presne.

Tak @lucka222, @vlasze dnes pirsla mrcha, ideme teda spolu do dalsieho kola 😉 , kde ste si kupovali ovu testy a ake?