Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
Waw, super, blahoželám. Budeš Maminkaaaa
@miskahryzka8 uz asi prešiel dnes ráno som ho nemala.Čítala som na nete ze to mohla byt aj ovu,
@lucka222 uz si take mala uprostred cyklu? Ked pijes tu alchemiku, mohla byt silnejsia 😉 , a ovu testy ti ukazovali ovu?
@miskahryzka8 Alchemilku už nepijem. Ovu test neukázal ešte. A mala som to ale to ešte v puberte.
@lucka222 aha jasne ved sa pije do ovuly 🙂, ani slabe ciarky neukazuje ovu test?
@miskahryzka8 ano vstrebala sa po vyvolavacke teraz mam z toho trosku strach kedze uz som videla aj gestacny vacok tabletky uzivam dufam ze v utorok uvidime aj srdiecko a bude vsetko v poriadku. Bojim sa :( este 2 nocne a potom snad ak bude vsetko dobre odchadzam prace. Vobec netusim ako to oznamime svokrovcom kedze ta moja svagrinka mala mimo maternicove vsetko sa toci okolo nej :(
@laura444 drzim palce 🙂, nestresuj sa, lebo stres babatku neprospieva 😉 a svokrovcom to predsa nemusite oznamovat hned, my sme hovorili az po tretom mesiaci vsetkym ked uz bolo viac menej iste ze je vsetko ok a som poverciva, tak som to nechcela zakriknut skor 🙂 ...
@miskahryzka8 ahoj tak ako tento mesiac ja som mala včera takmer pozitivny ovu test tak sa posnažime a vy ako?
@miskahryzka8 Iba duchov mám na testoch ovu stale nikde. V stredu pojdem ženskemu a budem to riešiť 🙂
@vlasze ahoj akurat som ti chcela pisat, ci tebe tie ovu testiky nieco ukazuju 🙂 , no ja som len 9 DC, zatial som len dva krat testovala kazdy druhy den, taky mini duch tam je ale tak ja by som mala mat ovolu okolo 17DC, ale budeme skusat aj ten system kazde 3 dni a okolo ovuly viac, ak sa bude dat 🙂 Ozaj a mas tiez tie one step testy?
@lucka222 skus veru oni vedia aj ultrazvukom alebo este nejako zistit ci ovula prebehla alebo prebehne 🙂
@miskahryzka8 no u mna to bude asi dost napadne kedze byvame spolu ze preco nie som v praci a uz mi byva aj zle. Nocne uz nezvladam a nechcem ohrozit miminko
@miskahryzka8 ahoj ja dnes poz.test a mam women secret teraz testy tak sa ideme snažit dnes a v utorok no uvidime čo z toho bude.tak tento týžden budeš mat aj ty ovu som zvedavá ako dopadneme ozvem sa zase až koncom týždna lebo popri dvoch prácach som sa dala ešte aj na druhu vysoku školu tak makám a makám tak sa držkaj a daj vediet ako testíky paa
@laura444 tak ja si myslim, ze aj tak sa budu tesit a dopraju Vam 😉
@vlasze ahoj tak prijemne snazenie zelam 😉 , no mne by to malo vychadzat cca nejako na vikend alebo po, tak uvidime, tento vikend sme boli na malte - malovala sa chodba, obyvacka, kuchyna 😀 , tak buduci vikend uz snad bude klud a co studujes 🙂 ? Tak aby si nemala moc stres pri tom vsetkom a drzim palce 🙂
@miskahryzka8 tiez si to myslime 🙂
Tak babuľke zajtra ma čaká gynekológ idem a prehliadku ročnú. Mám naňho veľa otázok nakoľko som 23DC a ovu nikde. 😅
laura444 🙂
lucka222 drzim palce teda, potom informuj ;), skoda ze si nemerias aj teplotu na porovnanie, ja som zvedava zatial ovu testy davam kazdy druhy den dnes biele uz sa mi pomaly blizi ovula cca za tyzden, tak ci nieco ukazu, teraz by som mala mat ten cyklus s vyraznejsou ovulou podla teploty, tak som zvedava 🙂
@miskahryzka8 Jasné dám vedieť. 🙂 Držím palce aby to vyšlo tento mesiac 🙂
@miskahryzka8 tak to ste mali rušno teda.Ja už mám jednu vysoku za sebou a po 10 rokoch mi asi preplo a isla som studovat zdravotnictvo a socialnu pracu.mam ku tomu dve práce a rodinu no bude to zaujimave.tak pekne popracujete teda my sme sa tiež snažili aj ked len raz sme stihli čo už uvidime

@laura444 gratulujem 🙂 A neboj cysta sa snad vstrebe 🙂