Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@karolina196 Dakujem za odpoved.Aj mne sa zda,ze druha ciara by nebola taka siroka....
@mima177 skus este jeden,takto to isto nema vyzerat.Ja som mala tiez taky test,ale nastastie mi toto neurobil.Nerozumiem odkial sa to takto do ruzova rozpija
@karolina196 Ahoj ak mozes poradis?
Vcera rano sme stihli milovanie a poobede asi prisla ovulacia,co bol vcera 10DC.Mohlo sa to podarit?Manzel pride zajtra ale to uz bude asi neskoro,ci.
@karolina196 skusim zajtra,som zvedava.To by bolo radosti,ale na druhej strane s aktualnou chorobou mam strach,zeby som pripadnemu drobcovi ublizila...zajtra idem k obvodnej,no neviem,ci mozem aj ju poziadat o odber krvi pre pripad...to je smola,ochoriet,ked sa snazime...
@tomasko27 Nemuselo byt neskoro.Hlien si sice mala,ale ten byva aj par dni vopred.Takze radim aj zajtra pokracovat a potom uvidis,ci sa zadarilo. 😉
@mima177 ked si test ocikala hned to bolo rozpite,ci tam najskor bola ciarka?
@karolina196 Dakujem,ako aj keby bolo neskoro aj tak by sme,to len ze ci je tam sanca.
Ale je mi taaaak blbo az strach.
@juliett99 teraz som si pozrela tvoj graf...ze si zacala brat duphaston...nemoze ten nesulad sposobit on? lebo ja z vlastnej skusenosti ked som brala duphaston, tak mi zastavil ovulaciu 😒 aspon podla vsetkeho...a mam pocit ze mi odvtedy ani ovu nenaskocila ☹ aj co som na forach citala tak duphaston sa ma brat po ovu, lebo moze zastavit ovu...plus pri duphastone sa potom teplota drzi hore...neviem ci to je tvoj pripad, ale neviem si inak vysvetlit to, ze si mala pozitivne ovu testy a teplota stale hore.. 😉
@karolina196 najprv som nevidela nic,bola som v zle osvietenej budove a po par minutach doma som pozerala ako puk...
@juliett99 tak dobre si urobila ze si nasadila neskor..mne to vtedy cele vsetko posramotilo..☹ super teplota vyskocila, uz len nech sa drzi hore..dufam ze ste sa nezabudli snazit 😉 ja teraz pijem 1.mesiac alchemilku a mam uplne bolave prsia skoro stale...to som nikdy nemala..aj sem tam citim podbrusko..snad sa v mojom tele uz zacina volaci menit a konecne sa dockam ovu...
ahojte no mňa prsia viac boleli keď som dlhodobo užívala kyselinu listovú tento mesiac som ju vysadila a nič. Tento mesiac skúšame na prírodno bez doplnkov a bez prehnaného kontrolovania sa uvidíme... Včera sme videli bociana, tak snáď... 🙂

Ahojte,poriadne som ochorela a nie som si ista,ci zacat uzivat lieky..tak 3 dni pred MS som si urobila pre istotu test.Moj prvy v zivote...neviem,ci si namyslam,ci je to kanalik....viete mi poradit?