@majuska7979 a aku temu??? ako skryt tehu testy aby som ich nenaslaa??
@majuska7979 hmm ale aku tenu sak tie na sbazenie tu ich je plno...terZ mam aj ja nejaku pracicku nechame to na neskor nieco vymyslime
@1234lubka napriklad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to by asi nikto neprisiel :DDDDDDDDDDDDDDDD
@majuska7979 tak ty urcite
777
@majuska7979 padaaaaam
ahoj lubi neda sa mi ta zatagovat aby som ti odpisala to odpisujem takto dufam ze to najdes.....ja dnes rano som zacala spinit ;) co znamena ze som neurobila ziadny tehu test :D:Dtak sa tesim :D :D no a ako som hovorila uz poznam svoje telo ze viem kedy mrcha pride :D..no teraz uz aby sa rozbehla....ale priznaky su riadne mrchy ;)...takze 28dc...co znamena ze cyklus je fakt upraveny po tom co pijem cajiky :D
@majuska7979 ani mne sa neda taggnut...ani like ale naaaahodou som tu kukla
@majuska7978 nejako to tu blbne lenmanualne musim.....tak janic nove, neviem ta.mrcha dojdeci nie....citim sa nijako.....naprd...dnes som mala sto chuti robit test...ale nie., mzsim vydrzat
podarilo sa ti mne to nechce :( ale neva...akurat ranajkujeme s droobcom to pisem :D no chapes ze to znova nevyslo???normalne by ta slahlo....?? dufam ze aspon tebe to vyjde?? moja musime otvorit novu temu?? aku??? lebo tu piseme same dve :D co mi fakt nevadi..ale viac bab s tym istym problemom a idem pit grepovy dzus...co ty na to??????????aky to je grepovY///??? to je z grapefruitu?
vydrz nerob test...potom je to strata penazi...ako si kedysi povedala este budes mat cas prist na to ze si tehu :D
a z coho by bol??? Z bananov?
vien ze hnusny...taky...horky....ale prezils by som...ked to nevyjde tak skusim vivy nech mi posle tietesty aj inofolic a dzus.....uvidime....teraz som bola na vecku...teh hlien sa teda riadne natahuje...ble...nechtne....aleneni ho vela....tak akurat no...skor menej ako viac.....
inak riadne blbne vidis hore co si ma zatagovala pise majuska7978 a ja som 7979???????????? troska mu hrabe...zachvilku bude konik out of service :D
@majuska7979 konecne ide oznacit sak hejked by som bola tak budem aj o mesiac....dnes streda....pockam do piatka...to bude 34dc....joj
@1234lubka no vies len sa pytam....no ze je hnusny nevadi :D nejako to zvladnem :D co clovek neurobi aby otehu?? chapes ze svagrina uz bude v septembri rodit a ja nic???????????????????????/
@majuska7979 to som rucne davala mi uslo
ta tabletova klavesnica ...sineviem zvyknut....mne nevadi ze.len my tu....
@1234lubka boze do piatka to ja uz budem mat super mega silnu mrchu?????????? :( troska sa bojim ked sa to rozbehne... ... idem do prace ...a sme sa prestahovali na novy terminal cize vse je nove a zachody najst ...hmmmm. no neviem bude to zabavne ?????????????
@majuska7979 sak co kukam tu kamosky kazda pomaly druhe...jedna dokonca co len tak z kona poznam, alu je od nas.....najstarsi chlapec o pol roka mladsi jak moj a tretie caka!!!!ze davali pozor aby tretie uz nebolo a bim...jedno dva roky druhe ma 10mes...a uz je v 15tt.....
@majuska7979 no...ked mas suken tak parada
@majuska7979 hore tebe
@1234lubka to je to vsetci otehu len my nie???????? tiez to nechapem :((((( a to ja som chcela hned a vidis nic...a to uz prakticky 2 roky sa nechranime ak nie dlhsie???????????smutne strasne smutne :( ale co uz???/
@1234lubka a co nad tou novou temou?? co myslis?? snazilky jul/august 2014??
@1234lubka vies co je naj haluz??? ze neviem kde otvorit novu temu :D respektive ako :D
@majuska7979 ta normslne
das forum av rozku mas ze polozit otazkuale zalozit temu
@majuska7979 dva roky sa vobec nechranite?
@1234lubka no dva...presne nepamatam lebo sme to nechavali tak...a v plodne dni sme nemali ked som si resp myslela ze mam plodne...no a vidis....nic a nic....;(
@majuska7979 noo take tragicke to nieje...stale to moze byt aj horsie nie?
nezreba.sa vzdavaz, ono vie kedy ma prist
ale vie nasrat zw dakto raz a uz tehotna....a najviacma serie ze prakticky cely doterajsi zivot sa chranis aby si neotehotnela, a teraz nechranis a nic....
@majuska7979 och jej... na prd...tersznadavam ze som nechcela skor xruhe...ale zase...nebolo vhodne byvanie, likalita...stresy same.......
@majuska7979 najhorsie by bolo keby som div piatok urobila test, negativ a zase nekonecne cakanie na mrchu...jak v maji....53dni....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1234lubka musim padat idem upratovat a damianka asi nedam do skolky...tak sa idem venovat a na nakupy a ak bude celkom pekne a neprsat to do parku
tak zatial
otvor novu temu pride nas tam viac co ty na to??