Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem
@1234lubka no ja viem...nebol vhodny cas a niektory si to naplanuju v ten mesiac a hned su????? chapes??? ale to sa uz neda nad tym ani rozmyslat lebo to nema ziadny zmysel???
@1234lubka no 53 dni to je ako 2 mesiace
no strasne...ale mozno sa vam podarilo...verim tomu...;)
@majuska7979 ved to.....co narobime aspon ti jedno bobuliatko mame, niektore sa ku prvemu nemozu dopracovat...nieje to az take zle....ale myslim ze zomna nic....krcok nieje uzavrety....teda neviem aky by mal byt uzavrety.....100%nic...asponnech mrcha pride nacas
@1234lubka ako sa snazim to najst to nemozem najst ako urobit temu ????
@1234lubka moja a na krcku nemas vela toho hliienu???????????
@1234lubka ako hovoris aspon mame prve a k tomu som sa ja musela riadne dopracovat
11mesiacov a toto druhe vraj ma ist rychlejsie a bude am trvat este dlhsie...ale ako hovoris ze dobre ze mame aspon to prve...vieme ze mame aspon jedno
@majuska7979 ako vlatnw viem cimam sliznicu vysoko ci nie? Ja len typujem....musim varit mam sto chuti urobit test nech viem na com som.....
@1234lubka a poviem ti pravdu moja ze ked porodim raz druhe s 3 sa uz branit nebudem a mozem otehu hned po druhom...nebudem cakat jak na zazrak ze neni cas
@1234lubka to ho urob...ja som tiez zvedava...ale ver ze potom ak bude biely budes smutna a cakat na mrchu a ak budu // no to budes happy jak nikto
@majuska7979 vies ze aj mnapresne to minule napadlo
presne nad tym som dumala
aj ked mat tri...uuuuuf
@1234lubka no a vies co je haluz ze svagrina nechceli 3 a maju 3 a my sme vzdy chceli 3 a nemame :( smutne...ale oni to maju 1 co7 rokov takze strasne dlhe prestavky..
hmmn teraz ci rano?ja ho zrobim....ale asi Z rano..ne doriti uz yom ho otvorila....musim teraz....ta co uz nevadi...@majuska7979
@majuska7979 to velky rozdiel....
@majuska7979 tak nic...cakam na.mrchu hnusnz..ked nepride do kona buduceho tyzdna idem ku dokimu ze chcem upravit cyklus....
@1234lubka proste bola som v zachode a uz sa robi krcok taky pootvoreny a nizko...takze ide sa mrcha rozbehnut....
ale co uz...nevadi..dobre ze som nerobila test inak by som bola na seba taka nastvana ze by som asi rozniesla vsetko ze som si namyslala ze som a vsak som vedela ze niesom a zbytocne test zniceny atd...moja ako urobit tu temu?????????? porad ja som z toho madar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@majuska7979 ale teraz mabude karat urobit este jeden test ked do konca tyzdna nepride....ach
@majuska7979 boze ani ja neviem...a to som uz nejake testy aj otazky urobila!!
@1234lubka tiez rozmyslam ist do fertility clinic neviem ci tam dnes nezajdem po ceste co ddam damianka do skolky??
a musim ist kupit E400 vitamin uz nam dosiel..
@majuska7979 tak sa musime chytat kazdej slamky
@1234lubka moja to urob ten test nech ta tak netrapi ;D asi vidim ze mas dylemat ako ja som mala vcera
moc sa od seba nelisime
@1234lubka no vies co som vcera robila aby som nerobila test :D upratala som celu kuchynsku linku ;D celucku...troska savom..troska jarky a krasne je cista a ja som nemyslela na sprostosti :D
@majuska7979 no otvor forum, pitom chceme babo-ideme na to a tam hore mas polozit otazkz alebo zalizit temu
@majuska7979 mad pravdu...tu cloveka len kare somariny robit som smutna ale idem varit pratat...tu nedobre veci chdia po rozume...vrcer sa ozvem....
@majuska7979 sak zrobeny...bily jak nasa bytovka
joj ja tava uz ni smiesno, poplakano...ideme dalej nech uz len mrcha pride do nedele aspon
@1234lubka ty si cislo nevydrzala si ....ale ver ani ja by som...ak uz su testy doma to je tazko...mna zastavilo rano to ze som mala spinenie ;D a to uz je jasne ako facka a vcera ma zastavilo to ze ranny moc je lepsi
takze nejdem pred tebou frajerit tiez by som rano urobila ..neboj mame jedno uuzasne babo a zneho sa mame tesit
@1234lubka tak dakujem nova tema urobena a ide sa do toho...tento mesiac nam to vyjde moja...
@majuska7979 sak ma oznac ideme tam
@1234lubka uz som ta skor ale tak kukni najdi temu znazilky jul august 2014
@majuska7979 hmm nic neorisko idem kuk
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1234lubka ved to...a inne brali antiku a hned otehu..a ja krava neberem...lebo toskodi a vidis..skoncila som horsie než tie čo brali???? no akokolvek by som urobila...ja mam v zivote take stastie a od tohto roku brutalne stastie...ze vsetko sa vala na hlavu???????????? ale co uz...este vydrzat do konca roka aby ten blby rok uz presiel