Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem
@majuska7979 ziiijem lennemam uznaladu....45dc ci jak uz ani nepocitam a nic najprv na pepine take daco jak duch, o tri dni take iste o dva dni iny test nic....uz kobcim z nervami...preto sa neozyvam...vsetko je na....sa snazim aj nejaku zivotospravu dodrziavat aj neviem co....doteraz som myslela ze som estev klude sak posledny cyklus bol ok a tersz....no ci ti nato povedat je mina plac...a nemozem sa nikomu vyriozpravat lebbo nechcem aby niekto vedel ze chcem dalsie....
@majuska7979 skusim znova poctivo alchemilku ked dojde ms...ze do 14dc stale staci pit....takskusim este no...
@1234lubka moja po alchemilje pi praslicku ...to pomaga tiez na zenske veci a cistivkrv ;) ją tak pijem mixujem to....ją viem że už máš dost..verím ti ;(...ja yiez a to mám nie take dlhé cykly a čo má este štve zr som na antibiotikach...teraz cez ovu beriem chapes??...ako naschvál to tak vyslo...
no strasne...kamoska z ciech brala antiku, do toho antibiotika a otehitnela chapes?
@1234lubka no to iste moja svagrina..ale jej neverim ...ale zato kolegyna v praci mali kondom a otehu...
@majuska7979 ahoj ako sa ti dari? ja som sa dala na 2.IVF....snad to uz vyjde...
@smoulinka13 drzkam palceky moja
u mna prebieha teraz nejako ovu...viem ze urcite je...kupila som nejaku hracku pre mm a pre mna..takze sme to vcera poiistili
a kedy to ivf prebieha??????? uz ?????
@majuska7979 tak sa urcite uz vam musi podarit
ja som akurat v procese IVF, picham inekcie a pondelok budem mat odber vajicok a vklad embrya bude asi buducu sobotu
snad uz to tentokrat vyjde
@1234lubka lubi hore hlavu???????????????? mas uzasneho synceka??????????? uz jedneho mame????? rozumies a ty sa tak trapis??????????? uzi si ho ?????? pokym nevyrastie ako ten moj a je skoro uuuplne samostatny ver mi...moja svagrinka ma male co 7 rokov teraz 3 na ceste a ked tak pozeram super vec...lebo jedno uz je sammostatne a s dalsim sa uz moze hrat a bavit a proste si uzivat to mamickovanie ak vies co myslim
pozri sa na to tymto smerom
mozno teraz myslis ze proste vsetkym sa dookola dari otehu a je to pravda lebo v mojom okoli tiez a ver mi ze ked robim lety a pasarierka cestuje s malym a potrebuje zlozit kociar to mi dava babatko na ruky podrzat o boooooze tie male rucicky skusaju chytat moje okuliare a tie male rucicky....juuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjj uz bysom chcela a pocas dna to mam mozno aj s 5 krat kedze teraz ludia cestuju na dovolenky????
ale ono to pride ked ma ...ver mi...ja viem ze teraz mam optimizmus lebo je ovu a pride mrcha co viem ze pride lebo beriem antibiotika??? ale co uz
proste ideme si s drobcom uzivat...ideme tento vikend k moru...taky rodinny viletik.....proste skus sa zamerat na inne veci...predstav si zacala som merat bazalnu teplotu......myslim ze mi to pomoze aspon upresnim kedy byva ovu
mozno by si mala skusit...nie o snazilkovanie ale aby si upresnila kedy je ovu
@smoulinka13 drzkam moc moc palceky x x x x x
@majuska7979 aj ja tebe urcite nam to uz vyjde.uvidis
@smoulinka13 presne tak vyjde a ak nie to vyjde neskor ;) az pride na to cas
@majuska7979 ano, raz ked na to bude najlepsi cas, sa to podari kazdej
@1234lubka moja ja by som ti radila pit alchemmilku aj po ovu...ale nie co denne ale tak co 3 dni...a pred ovu aj 2x denne ......................................mixuj praslicku.........urcite nepi salviu......to som pocula ze nieje dobra ak chces otehu...............neboj hore hlavu..uzivaj si ...predstav si ze uz som 15dc a keksik sme mali 2x za cely cas to hned po mrche a vcera o polnoci ked som prisla z prace ......lety meskali to som musela sediet do konca a predstav si mm na mna cakal...som mu urobila prekvapko...kupila som hracku ...takyvybrujuci prsten na pipora...a poviem ze uuuuuuuuuuuuuuuuzas......
uz sme ho mali kedysi pred drobcom ale som zabudla ze take nieco je a tak som si spomenula na super casy
@smoulinka13
@1234lubka baby mam pozitivny ovu test...............
ja tomu neverim
lubi predstav si ze ukazali nove ovu testy riadne // testova silnejsia nez kontrolna a urobila som tiez tie stare ovu testy a ten tiez ukaaaazal nnnnnnnnnaaaaaaadhernne pozitivny..normalne som v soku...mmyslim ze alchemilka urobila svoje pijem 2 x denne riadne velke salky no a po ovu musim prestat ale budem pit praslicku namiesto toho
uuuzasne ovu testy....take som este nemala???????? moze byt ze to je z tej alchemilky
@majuska7979 jeee super, urcite to alchemilka spravila ale po ovu ju uz nepi
drzim palce
@majuska7979 tak ten posledny je krasny ))
@smoulinka13 normalne sa tesim ze ovu prebieha...uz som sa bala ze mam anovulaky
@majuska7979 tak sa veru tes, anovulak to urcite nie je..a hor sa do snazenia )
@majuska7979 no dnes uz som ok1dc zdvihlo mi to naladu...to nekobecne cakanie maprostezabija...ved aj ja som tak rozmyslala ze ved co...vacsi nensi rizdiel...kamosky budu mat uz vacsiedetia mi babetko
maka som velmi pochmurne dni...inak ake mas ovu testy ? aj sacok je takybielo ruzovy lh ??
@majuska7979 no skuste dnes
ajz hrackou
ci to len najednopouzitie? Myslis vybracny kruzok?? Ajmy sme to mali raz...super ale uuuz daaaavnopradaaaavno
skusim tu alchemilku znova...teraz som adi dva tyzdne caje nepila...od dnes 2-3krat denne....nejakych 18-20dni....potom nicdo mrchy a zase....uvidime co to spravy
@1234lubka áno vybracny krúžok ....tiež sme strasne davno používali a už nepamätám kedy..este pred drobcom ale super vec
joj som rada že už si 1dc ;) super ...hlavu hore...čoskoro sa budeme gulkat
@majuska7979 noo nebolo by zle..neviem ci som ti spomi ala ze od min pondelka robim..na zmluvu...
@1234lubka super takže vse ide správnym smerom ;)
ta...cez agenturu..minimalka...ale plaus rodicak sa toda..zatial mam zmluvu do oktobra..potom predlzia ak budem chciet....
@1234lubka super moja...to ma moc tesi
vidis vse ide tak ako ma a zachvilku sa budeme gulkaviet
@1234lubka ano sacok je tiez bielo ruzovy z ovu testov
a su super su sirsie 4mm co znamena ze vidno vysledok a citlivejsie...no ale asi alchemilka urobila svoje lebo taky pozitivny ovu test na starom ovu teste som este nemala ak kuknes foto.................wow :D posledny antibiotik som vzala vcera
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@1234lubka zijes????????????? neozyvas sa ???????????