Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

majuska7979
23. júl 2014

@1234lubka zijes????????????? neozyvas sa ???????????

1234lubka
23. júl 2014

@majuska7979 ziiijem lennemam uznaladu....45dc ci jak uz ani nepocitam a nic ☹ najprv na pepine take daco jak duch, o tri dni take iste o dva dni iny test nic....uz kobcim z nervami...preto sa neozyvam...vsetko je na....sa snazim aj nejaku zivotospravu dodrziavat aj neviem co....doteraz som myslela ze som estev klude sak posledny cyklus bol ok a tersz....no ci ti nato povedat je mina plac...a nemozem sa nikomu vyriozpravat lebbo nechcem aby niekto vedel ze chcem dalsie....

1234lubka
23. júl 2014

@majuska7979 skusim znova poctivo alchemilku ked dojde ms...ze do 14dc stale staci pit....takskusim este no...

majuska7979
23. júl 2014

@1234lubka moja po alchemilje pi praslicku ...to pomaga tiez na zenske veci a cistivkrv ;) ją tak pijem mixujem to....ją viem że už máš dost..verím ti ;(...ja yiez a to mám nie take dlhé cykly a čo má este štve zr som na antibiotikach...teraz cez ovu beriem chapes??...ako naschvál to tak vyslo...

1234lubka
24. júl 2014

no strasne...kamoska z ciech brala antiku, do toho antibiotika a otehitnela 😀 chapes?

majuska7979
24. júl 2014

@1234lubka no to iste moja svagrina..ale jej neverim ...ale zato kolegyna v praci mali kondom a otehu... 😠 😠 😠 😠

smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 ahoj 🙂 ako sa ti dari? ja som sa dala na 2.IVF....snad to uz vyjde...

majuska7979
24. júl 2014

@smoulinka13 drzkam palceky moja 😉 😉 😉 😉 😉 😉 u mna prebieha teraz nejako ovu...viem ze urcite je...kupila som nejaku hracku pre mm a pre mna..takze sme to vcera poiistili 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a kedy to ivf prebieha??????? uz ?????

smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 tak sa urcite uz vam musi podarit 😎 😎 😎 😎 ja som akurat v procese IVF, picham inekcie a pondelok budem mat odber vajicok a vklad embrya bude asi buducu sobotu 🙂 snad uz to tentokrat vyjde 🙂

majuska7979
24. júl 2014

@1234lubka lubi hore hlavu???????????????? mas uzasneho synceka??????????? uz jedneho mame????? rozumies a ty sa tak trapis??????????? uzi si ho ?????? pokym nevyrastie ako ten moj a je skoro uuuplne samostatny 🙂 ver mi...moja svagrinka ma male co 7 rokov teraz 3 na ceste a ked tak pozeram super vec...lebo jedno uz je sammostatne a s dalsim sa uz moze hrat a bavit a proste si uzivat to mamickovanie ak vies co myslim 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 pozri sa na to tymto smerom 😉 😉 😉 😉 mozno teraz myslis ze proste vsetkym sa dookola dari otehu a je to pravda lebo v mojom okoli tiez a ver mi ze ked robim lety a pasarierka cestuje s malym a potrebuje zlozit kociar to mi dava babatko na ruky podrzat o boooooze tie male rucicky skusaju chytat moje okuliare a tie male rucicky....juuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjj uz bysom chcela a pocas dna to mam mozno aj s 5 krat kedze teraz ludia cestuju na dovolenky???? 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ale ono to pride ked ma ...ver mi...ja viem ze teraz mam optimizmus lebo je ovu a pride mrcha co viem ze pride lebo beriem antibiotika??? ale co uz 😉 😉 😉 😉 😉 😉 proste ideme si s drobcom uzivat...ideme tento vikend k moru...taky rodinny viletik.....proste skus sa zamerat na inne veci...predstav si zacala som merat bazalnu teplotu......myslim ze mi to pomoze aspon upresnim kedy byva ovu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 mozno by si mala skusit...nie o snazilkovanie ale aby si upresnila kedy je ovu 😉 😉 😉 😉 😉

majuska7979
24. júl 2014

@smoulinka13 drzkam moc moc palceky x x x x x

smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 aj ja tebe 🙂 urcite nam to uz vyjde.uvidis

majuska7979
24. júl 2014

@smoulinka13 presne tak vyjde a ak nie to vyjde neskor ;) az pride na to cas 😉

smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 ano, raz ked na to bude najlepsi cas, sa to podari kazdej 😉

majuska7979
24. júl 2014

@1234lubka moja ja by som ti radila pit alchemmilku aj po ovu...ale nie co denne ale tak co 3 dni...a pred ovu aj 2x denne ......................................mixuj praslicku.........urcite nepi salviu......to som pocula ze nieje dobra ak chces otehu...............neboj hore hlavu..uzivaj si ...predstav si ze uz som 15dc a keksik sme mali 2x za cely cas to hned po mrche a vcera o polnoci ked som prisla z prace ......lety meskali to som musela sediet do konca a predstav si mm na mna cakal...som mu urobila prekvapko...kupila som hracku ...takyvybrujuci prsten na pipora...a poviem ze uuuuuuuuuuuuuuuuzas...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz sme ho mali kedysi pred drobcom ale som zabudla ze take nieco je a tak som si spomenula na super casy 😀 😀 😀 😀

majuska7979
24. júl 2014

@smoulinka13
@1234lubka baby mam pozitivny ovu test............... 😀 😀 😀 😀 ja tomu neverim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lubi predstav si ze ukazali nove ovu testy riadne // testova silnejsia nez kontrolna a urobila som tiez tie stare ovu testy a ten tiez ukaaaazal nnnnnnnnnaaaaaaadhernne pozitivny..normalne som v soku...mmyslim ze alchemilka urobila svoje pijem 2 x denne riadne velke salky no a po ovu musim prestat ale budem pit praslicku namiesto toho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uuuzasne ovu testy....take som este nemala???????? moze byt ze to je z tej alchemilky 😀 😀 😀 😀 😀

smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 jeee super, urcite to alchemilka spravila 🙂 ale po ovu ju uz nepi 🙂 drzim palce

majuska7979
24. júl 2014
smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 tak ten posledny je krasny 🙂))

majuska7979
24. júl 2014

@smoulinka13 normalne sa tesim ze ovu prebieha...uz som sa bala ze mam anovulaky 🙂 🙂 🙂 🙂

smoulinka13
24. júl 2014

@majuska7979 tak sa veru tes, anovulak to urcite nie je..a hor sa do snazenia 🙂)

1234lubka
24. júl 2014

@majuska7979 no dnes uz som ok1dc 🙂 zdvihlo mi to naladu...to nekobecne cakanie maprostezabija...ved aj ja som tak rozmyslala ze ved co...vacsi nensi rizdiel...kamosky budu mat uz vacsiedetia mi babetko 🙂 maka som velmi pochmurne dni...inak ake mas ovu testy ? aj sacok je takybielo ruzovy lh ??

1234lubka
24. júl 2014

@majuska7979 no skuste dnes 🙂 🙂ajz hrackou 😀 😀 😀 ci to len najednopouzitie? Myslis vybracny kruzok?? Ajmy sme to mali raz...super ale uuuz daaaavnopradaaaavno 🙂

1234lubka
24. júl 2014

skusim tu alchemilku znova...teraz som adi dva tyzdne caje nepila...od dnes 2-3krat denne....nejakych 18-20dni....potom nicdo mrchy a zase....uvidime co to spravy

majuska7979
24. júl 2014

@1234lubka áno vybracny krúžok ....tiež sme strasne davno používali a už nepamätám kedy..este pred drobcom 🙂🙂 ale super vec 🙂🙂🙂 joj som rada že už si 1dc ;) super ...hlavu hore...čoskoro sa budeme gulkat

1234lubka
24. júl 2014

@majuska7979 noo nebolo by zle..neviem ci som ti spomi ala ze od min pondelka robim..na zmluvu...

majuska7979
24. júl 2014

@1234lubka super takže vse ide správnym smerom ;)

1234lubka
24. júl 2014

ta...cez agenturu..minimalka...ale plaus rodicak sa toda..zatial mam zmluvu do oktobra..potom predlzia ak budem chciet....

majuska7979
25. júl 2014

@1234lubka super moja...to ma moc tesi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vidis vse ide tak ako ma a zachvilku sa budeme gulkaviet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

majuska7979
25. júl 2014

@1234lubka ano sacok je tiez bielo ruzovy z ovu testov 🙂 🙂 🙂 a su super su sirsie 4mm co znamena ze vidno vysledok a citlivejsie...no ale asi alchemilka urobila svoje lebo taky pozitivny ovu test na starom ovu teste som este nemala ak kuknes foto.................wow :D posledny antibiotik som vzala vcera 😠 😠 😠 😠

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre