Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

viwy
14. sep 2014

@1234lubka ejha, dobrééé 🙂 tak šup do toho 😀 a kľudne testuj aj zajtra aspoň uvidíš či bude rovnaký, silnejší alebo bude slabnuť

1234lubka
15. sep 2014

@viwy noo este trosku bymalazosilniet 🙂 no pri 34 dnovom cykle byto sedeli ze ovu na 20-21dc...uvidim dnes 🙂

majuska7979
15. sep 2014

@1234lubka to teda je :D takze sup sup snazilkkovat 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
15. sep 2014

@1234lubka no na spermio nie ale 22 ide do doktora a uvidime co povie ;) ucite posle na spermio...takze to troska potrva ;) ale hlavne ze ja uz som kludnejsia 😉

majuska7979
15. sep 2014

@1234lubka a ty pekne snazilkuj..a vidis presne je ovu ako si myslela..mavas tie ovu bolesti vajecnika dnes ci nie?

1234lubka
15. sep 2014

@majuska7979 praveze ani nie..na 14dc som mala lavyvajecnik...dnes sa mi zdalo trosku ze napravo ale to asi sugeracia....dnes uz ciarocka taka slaba ze ani ju nevidno...booze jelensom z toho...

1234lubka
15. sep 2014
1234lubka
15. sep 2014
1234lubka
15. sep 2014

@majuska7979 kedto jenaprd lebo nemozem urobit ostru fotku...na zivo tovyzera inak...

viwy
17. sep 2014

@1234lubka A ako to vidíš ty? Myslíš, že 19DC bola ovu? Hádam hej 🙂

blue99
17. sep 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
1234lubka
17. sep 2014

@viwy myslim ze hej...alebo ja radsej nemyslim 😀 😀 ale adi uznebudem testovat dalej, dnes 22dc...necham sa prekvapkat...1.10testujem...snad dovtedy vydrzim 🙂 alebo aj mskeby dovtedy dosla by som aj tak bola rada ze sa aspon upravilo

viwy
17. sep 2014

@1234lubka Hádam to bolo ono a druhý pozitívny test bude tehu 😉 Držím päste!

1234lubka
18. sep 2014

@viwy neboj dam vediet 😉 1.10, test uz kupeny 😀

1234lubka
18. sep 2014

@viwy on ked bol cerstvejsi tak ta ciarka bola ovela silnejsia...aj tam pise ze vyhodnotit po 10minutach najneskor 15 potom uz nie 😉

1234lubka
19. sep 2014

@majuska7979 no co zijes???

majuska7979
19. sep 2014

@1234lubka ahoj teta ...:D jasne ze zijem....:D len momentalne mam inne plany...mm ide 22do lekara...30ma rehabilitaciu k innemu lekarovi...takze uvidime...ani netestujem ...no urcite nie tak ako kedysi...asi 2 dni dozadu som robila ovu a bol dost silny ale nie uplne pozitivny..a dnes poobede som robila a dost slaby... 😉 😉 😉 ale uz mi ostalo iba 3 ovu testy...a fakt ti poviem pravdu moja ze som sa zmierila ze druhe tak skoro nebude a proste budem cakat od dr vysledky..a predpokladam ze nebudu dobre.. 😔 😔 😔 😔 😔 😔 no ale neva...mam damianka a fakt si uzivam ...14oct letime do pl a pojdeme aj na slovensko a naspat do uk 27oct..takze 2 tyzdne oddychu.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vies ta nevedomost ma zabija a teraz ked mm ide do dr..akoby zomna opadol ten stres....nejaka som uvolnena...stres je prec a je mi to jedno kedy je ovu ci nieje...proste si uzivam zivot...chodime plavat...s malym do kina..stretavam sa s kamoskami...troska si tu upravujem byt...aby vypadalo ...smienam nove zaclony...atd...no a blizia sa moje narodky 29 ???? :D tak bude party...5octobra...tak sa tesim...maly mi povedal ze mi kupi torticku ktoru samozrejme spolu sfuneme :D :D c ertisko..no i v praci budu tiez chciet ist niekde do restiky posediet...a proste tak sa mi to uklada ze si fakt zacinam uzivat tu volnost..bez plienok..drobec spi cele noci...oblieka sa sam...uz je taky samostatny 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vypada ze ovu bola 19dc...podla tych testov to by som vtedy typovala 😵 😵 😵 😀 😀 drzkam palceky moja...uvidis ze vam to coskkoro vyjde 😉 😉 😉 😉 😉 😉

majuska7979
19. sep 2014

@1234lubka svagrina ma termin v stredu...tak uvidime a pravdu uz sa troska tesim ze ponosim take male babo ale nebudem musiet k nemu v noci vstavat na par minut a padam 😀 😀 😀 😀 😀 viem ako reagujem v praci ak pomaham ludom kym si zlozia kociare ak im drzim drobcekov...krasny pocit sa tak pohrat z drobcom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

1234lubka
20. sep 2014

@majuska7979 no tvoja svagrinacoskoro rodi...moja kamoska po dvoch cykloch snazenia caka dvojicky...no co uz, fakt teraz ani neviem ze ci bybolo vhodne mat dalsie...v robote by nam mali predlzit zmluvy a zobrat nas pod firmu...potom by mi uzmyseli dat na neurcito nadruhy rok...potrebuju vraj 8 ludi...a ista praca by sa mi zisla urcite...teraz to bolo vs3tko take neiste pretlkat sa z mesiaca na mesiac...horko tazko....dokoncili by sme matkovy izbu...zatial ma len pomalovanu...potrebuje postel nejaky nabytok..my budeme pitrebovat auto..skrynu...oooch teraz z takym kludom fakt by nebolo odveci pockat..istota prace je dnes dolezita...uvidim.ked to nevyjde tak fakt aspon si v klude dam dokopy cyklus, posledujem sa...maly je tiez uz sikovny moj zlatusik a ako pekne zacal vety hovorit odkedy chodi do skolky...aj pred tym rozpraval ale teraz to je uz iny level...tiez by som z nim rada isla do zoo do dinoparku...na vylet....jedna maminka zo skolky machlapceka ako matko a druhy ma 8...hovorila ze v pohode lebo ten vacsi uz nepitreboval tolko pozornosti ked bol druhy malicky...uz spal sam v izbe...

majuska7979
22. sep 2014

@1234lubka caves moja tak dnes bol u dr mm a vypisal ho na spermio...prve co sa ho pytali ci fajci..??? a pytam sa ho a ci pijes alkohol sa nepytali a ze nie...?? iba o fajcenie.??? no takze teraz musi ist s tym papierom do kliniky ...ale musime to tak naplanovat aby to bolo pocas mojich kramov...2 dni pred nesmieme mat tutu mutu 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 tak uvidime 😉 😉 😉 😉 😉 sa tesim ze uz apsoon budem vediet ze co a ako?? 🙂 🙂 🙂

1234lubka
23. sep 2014

@majuska7979 takze len cigarety ho zaujimali??? hmm zaujimave...moj mm fajci co ma dost serie...nieje to nejak vela tak krabicku nacca dva dni zavisi ci je doma ci v krcme ci u kamisa....

majuska7979
23. sep 2014

@1234lubka moj fajcil predtym ako sme sa poznali ale prestal ako sme sa zacali spolu stretavat...lebo ja neznasam smrad od cigariet...myslim ze este od casu do casu zapalil ked mal nervy..ale potom uz uplne nic a teraz uz vobec 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale vsa to nic neznamena inny fajcia,,chlastaju vo velkkom jednia len od casu do casu a aj tak urobia dieta ani nevedia kedy ????????????????????????

1234lubka
23. sep 2014

@majuska7979 to je pravda..kamos pijev holandku jakduha...fajci jakduha..domaje raz zadvamesiace a dva deti ma ani neznajak

majuska7979
23. sep 2014

@1234lubka tak dnes sa asi o polnoci narodi svagrinky drobec...uz sa nanho tesim 🙂 🙂 🙂 🙂

1234lubka
24. sep 2014

@majuska7979 😉 😉 sa pojdes nakazit? 🙂 ci ja som tak minukepozerala ze kolko v mojom okoli sa uz gulaju..zname ..kamosky...tu z mk...ale cojaviem...akosi som relativne kludna...kamoskaco caka "twins" mi kupila test, lebo ked si ona robila tak ho mala odomna 🙂 vo stvrtok alebo puatok pojdem pred pracov na navstevul 🙂

majuska7979
24. sep 2014

@1234lubka no ci nakazit asi nie...ale mm zhodnotil ze znova bude ako s drobcom ...isiel na spermiogram do gp...pockali sme do mrchy a mrcha nidky nedosla...ale tento krat mam ja tusaka ze nieco nieje ok....musime sa vyliecit...uz sa drobcek narodil 00:35...a poviem ze toto je jej 3 dieta ale nevydrzzala...ked mi hovoril jej mm ako to prebieha normalne som videla svoj porod...musela dat epiduralku...nemohla vydrzat..zhodnotila ze tieto bolesti boli uplne inne...takze viem presne ako sa citila...zaujimave ze 2 deti porodila normalne ...druhe do 5hodin a toto ufff trvalo skoro 12hodin a to neviem presne ale uz rano vravela ze ma kontrakcie...takze prakticky den 😕 😕 😕 😕 😕 😕 normalne az som mala zimomriavky...vsetko sa mi prebehlo...ako som ja rodila a proste strasne nieco... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 no ale svokrovci zhodnotili ze pri nasej brane pri dome nasli cumliky 2....tak sa bojim lebo ja dvojicky nechcem 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 kto to vynosi?????????????

1234lubka
24. sep 2014

@majuska7979 😀 😀 😀 😀 😀 ty si jaka maska 😀 😀 zektono ty!! Unad v presove sa v tenrok co som rodila ci kedy narodili dve trojicky....pocate prirodzene 😀 jedne dokonca srstricka z porodnice 😀 😀 budebudenebude nebude 🙂 ja som mala dobry porod....ale myslela so, kazdy dalsi jeuz jefnoduchsi...

majuska7979
25. sep 2014

@1234lubka no co som pocula dalsie su este horsie 😠 😠 😠 😠 😠 od par bab tu a vypada ze to je pravda a to mal maly co sa jej narodil teraz iba 2,8kg co je do porovnani smojim 3,5kg nic ?????????? a take bolesti?

majuska7979
25. sep 2014

@1234lubka vazne dvojicky nechcem... 😕 😕 😕 😕 😕 boze chran ma od nich...jedno mi staci...ja sa uskromnim s jednym 😀 😀 😀 😀 😀

1234lubka
25. sep 2014

@majuska7979 aaale nehovor, jakaby si bola rada keby boli dve 🙂 teraz lentak hovoris 🙂 ja som praveze opak pocula aj kamosky vravia ze dalsie uz v pohode...poznam jednu co ma 4 a hovorila ze posledna isla uplne najrychlejšsie...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre