icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

me3
7. dec 2015

@butterfly333 hej uzsom si nasla 🙂)

zzuzu09
7. dec 2015

@luciskooo ešte nás držíš v napätí 😊 kedy nemáš dostat mrsku?

luciskooo
7. dec 2015

@zzuzu09 ziadne napatie ale 1DC ☺ co vam poviem..pokracujm a vami...

janikm
7. dec 2015

@lucia1002 dakujem 🙂 no ja si robotu hladam od marca tak aktivne a stale nemam takze fakt neviem dokedy by sme museli cakat kym by som si nasla nieco na TPP 😖 teraz je to 5. cyklus snazenia, koncom juna sme si povedali ze to uz nebudeme odkladat lebo inak sme si stanovili ze v decembri (teraz) zacneme s robenim babätka 🙂 ach no ja by som bola stastna keby fungoval zakon schvalnosti, babätko je u nas na uplne prvom mieste takze vobec by mi nebolo luto tej prace 😀

lucia1002
7. dec 2015

@janikm tak to ano..aspon mas svoje priority a vies co chces 😉 tak ono to je tazke s hladanim roboty..ja to poznam..keby som mala robit len to.co mam vystudovane tak doteraz som nezamestnana 😀

ub
8. dec 2015

Ahojte dievcata po roku a jednom mesiaci je to tam, posielam vam vela pozitivnej energie a vela tehu bacilov. Priatel tento rok nedostane ponozky pod stromcek 🙂))))))

veronika1603
8. dec 2015

@ub gratulujeeeem

zzuzu09
8. dec 2015

@ub veľmi gratulujem, krásne koľajnice 😉

tinka881
8. dec 2015

@ub vauuu,gratulujeeeeem.aj ja by som si priala taky krasny darcek na vianoce

tinka881
8. dec 2015

Baby,tak vcera bol 6dpo a klesla teplota a dnes uz stupla.poslite mi tehu bacilkyyyyy

zzuzu09
8. dec 2015

@luciskooo to ma mrzí že si tiez s mrchou. Sak ale aspoň budeme snazilkovat cez vianoce, to bude tiež super 👌 sup zacat piť alchemilku, kys.listovú a ostatné podľa uváženia. Ja ešte skusim avokado, a zároveň mam detox s manzelikom. Chvalabohu mam takého super, ze bez reptania pije a papa moje výmysly. Vcera sme mali parene buchty a dnes bude celá večera na pare, som zvedavá ako to dopadne.

me3
8. dec 2015

@ub gratulujem 🙂)

denidi
8. dec 2015

@zzuzu09 avokado je na co dobre? 🙂

denidi
8. dec 2015

@ub krasne,gratulka velka 🙂

mizuzka
8. dec 2015

Ahojte Babulky, chcem sa spýtať, čo si myslíte... Celý minulý mes. sme sa s MM snažili, každú chvíľu sme sa túlili, využili sme aj plodné dni.... poslednú mrchu som mala 13.11.2015, ovu som mala okolo 24.11.2015 - 25.11.2015. ešte aj po nej sme sa snažili... cykly mávam 30 - 31 dňové každý mesiac, niekedy sa stane že sa mi ešte o pár dní predĺžia. No teraz sa mi stal opak, včera som začala špiniť, dnes to mierne pokračuje ďalej, aj keď možno to slabne. Akurát že cítim bolesti krížov a trošku v podbrušku. Je to taký hnedastý výtok, sem tam jasnejšia krv. Mala som dostať pôvodne MS až 15.12.2015 teraz, no neviem teda čo si mám myslieť, či mám toto špinenie považovať za MS alebo za čo vlastne, nakoľko som nikdy nešpinila takto, resp pred MS vôbec. BT mi tiež klesla z 37.2 na 36,7 behom troch dní. Tak ako to mám vnímať? Mám sa niečoho obávať alebo radšej zájsť ku gynekológovi? Nemali ste podobné skúsenosti? Ako ste prípadne podobnú situáciu riešili? Ďakujem za Vaše odpovede 🙂

sany944
8. dec 2015

@mizuzka ak ti klesla aj teplota tak je to urcite prichod mrchy si myslim, len ti asi prisla skor vynimocne, aj mne sa to stalo sem tam ze vzdy som mala 33-35 a niekedy na 26 prisla :( ale drzim palce nech to neni mrcha ale uhniezdenie vajicka, len ta teplota ak isla dole to neni dobre znamenie na tehu

zzuzu09
8. dec 2015

@denidi avokado máš prirodzený zdroj kvalitných mastných kyselín, rastlinného tuku, kopec vitamínov. Odporúča sa aj v tehotenstve aj pri dojčení. Tak ako zdraviu prospešné ovocie ktoré mi navyše chuti ho zaradim do jedálnička 😊
Nikde nie je extra písané že pomáha pri pocati, ale môže určite pomôcť s vitamínmi

janikm
8. dec 2015

@lucia1002 no pre mna je byt mamkou najväcsia zivotna priorita.. to skor manzel chcel este pockat kym sa viac zabezpecime atd. atd. ale uz aj on pocituje tu tuzbu 🙂 tak ja sa vobec nezameriavam na to pravo v podstate mi je jedno co budem robit, mne vyhovuje aj ta administrativa co robim teraz ale to je na dobu urcitu na par mesiacov a nie je predpoklad ze sa to zmeni.. takze o to horsie ze som otvorena vsetkemu ale nikde ma nechcu.. bud nemam prax alebo som neprespektivna (24r a vydata.. hmm 😀 ) alebo som prekvalifikovana 😖 vzdy v tom bude nieco..

mizuzka
9. dec 2015

Tak baby, uz sa mi rozbehla mrcha v plnom prude, takze uplne super...

janikm
9. dec 2015

baby tak ja dnes takto.. 🙂 od ovulacie sa snazim na to nemysliet a vydrzat a po dnesnej teplote som myslela ze odpadnem len pozeram do kalendarika kedy uz konecne mozem testovat... dokonca manzel co mi to zakazuje tak uz sa ma vypytuje ci mozme v piatok testnut 🙂 ma porazi ked to nie je "ono" lebo uz viac som sa namotat nemohla

fergiea
9. dec 2015

@janikm jej moja krasne bodaj by to bolo ono ked uz sa tak dlho cakalo na ovu 🙂 drzim palceeee

kakatulik
9. dec 2015

@janikm ..nooooo 😉

kakatulik
9. dec 2015

@fergiea a ty sa ako mas?...co grcky,este stale pretrvavaju?

butterfly333
9. dec 2015

@janikm graf vyzera dobre. Ja mavam BT po ovu až do dna ms 37,2 a to aj v den ms. Takze ja sa moc na moju teplotu nespolieham.

janikm
9. dec 2015

@butterfly333 no ja som este 37 nemala takto rano o 6.30, tusim iba raz ked som v danom cykle merala teplotu ookolo 8mej takze velka vyhra u mna.. inak poovulacne takto okolo siedmej zvyknem mat do 36,8 🙂

janikm
9. dec 2015

@fergiea vsak prave ze by som sa uz aj mohla dockat 😀 tento cyklus som mala prvykrat ovulacne bolesti, prvykrat kopec hlienu, prvykrat som vedela zhodnotit krcok tak nech je aj prvykrat pozitivny tehu test 🙂 a u vas co nove? nevolnosti uz vymizli? 🙂

fergiea
9. dec 2015

@kakatulik joj moja, jasne...vcera som si s prepacenim zasa nadgrcala na cely zivot....od noci do vecera...dnes zasa nic chvalabohu. Byva mi stale vselijak....musim spavat stale do 12-1 inak mi je zle...sem tam nieco vladzem dnes som varila piekla cize mi bolo o nieco lepsie. A ty ako?

butterfly333
9. dec 2015

@janikm tak držím palce aby to bol výtazný graf

fergiea
9. dec 2015

@janikm tak teraz to uz ircite vyslo. Kedy budete teda testovat? U nas nove nic, jaj no kupili sme uz kociar 😀 nasla som na inzerate zamilovala som sa a isli sme ho zobrat, cudujem sa, ze drahy nenamietal, ze je skoro. Este si ho aj on skusal a pacil sa mu. Este musime zohnat strom zivy na Vianoce a uz by som si ho aj ozdobila...inak napecene mam... len zle mi byva stale hlavne ked vstanrm normalne rano a idem do PD k doktorom alebo nieco vybavit, to zvraciam cely den. Darceky uz mam vsetky takze z Vianoc uz mam klud a tesim sa na Vianoce ved ako stale 😃😃😃 modlim sa aby mi nebyvalo uz zle a aby som sa mohla "prezrat" salatu kapustnice a reznov 😃 a vy inak ako?

kakatulik
9. dec 2015

@fergiea ahoj,no ja sa mam tiez dobre,ale ako vsetky ostatne co sme si este nenasli dve ciarky na tehotenskom teste by som tie grcky asi brala... 😀 ...ale nieee to len tak pre spas.A aj si schudla?Lebo ako tak citam,velmi vela v tebe nezostane. Inak ty nevrav,ze si nepuzitalna. Ba sikula si sikovna.Ze uz napecene aj darceky nakupene...palec hore 😉