Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@kakatulik gratulujem nech pekne silnie ciarocka
@melissandra
@zzuzu09 baby gratulujem vam! Tesim sa !🙂)
@zzuzu09 aj ja mám 36r a dufam že sa zadarí aj nám.
@butterfly333 Isto sa zadari, neboj. My sme dali oktem bežných veci - alchemilka + Femibion aj dvojtyzdnovy detox s chlorellou od 1dc.
A hlavne som odstavila malého v jeho 22mesiacoch. Hneď nato bol silno pozitívny ovu test a s trojdňovými pauzami na túlkanie sa podarilo 😀
@sara34valentina mozes si pridať ďalšiu tehulku do zoznamu. Podarila sa stvordnova pauza, potom tulenie deň pred pozit.ovu testom a potom až dva dni po poz.ovu teste rano - v ten deň som mala vajkovy plodny hlien. Ďakujem za tvoj recept 👍
@zzuzu09 presne tak to mám aj ja na plane sex na 14dc to bude 4dnova pauza potom den pauza a rano znova,no mali sme to tak aj minulýcyklus no nepodarilo sa.Alchemilku pijem už rok aj kyslistovu a od novembra femibion,tento cyklus clostiltak ja neviem snád saporadí,mm berie čaj z kotvičníka zinkosel aj macu vit E vit C.
@mima177 preco ovu test?
@melissandra Ked bol tehotensky negativny, aspon ovu som vyskusala :D
@mima177 ja som mala este silnejší a ms prišla načas.normalne taký ze by som povedala ue na druhy deň bude total pozitiv...ja už chvalabohu po ms 5 dc.bola nejaká krátka krv len jeden deň ostatne spojenie.tesim sa na nové snaženie.ovu mavam pozitiv 15-16 dc tak si to skusim naplánovať podľa saravalentina
@veronika1603 aj ja to tak skušam už druhý cyklus no uvidím tento či sa to podari.Neviemči dat dnes sex to som 11DC a potom až na 15Dc to mavam vždy pozit ovu,
@veronika1603 vsak ja tiez cakam, kedy sa rozbehne, len je to na nervy uz. Piaty den cakam a nic si poriadne nemozem planovat. Ked sa to rozbehne, mam tak silne krce, ze nue som cez den schopna nic robit. Kym budem dalsich 5 dni krvacat a potim este spinit, tak zakazdym mam len dva tyzdne v mesiaci normalne... Inac, je normalne, ked si mala ovu pozitivny pred MS? Moja testovacia je po zaschnuti tmavsia ako kontrolna...divne
@mima177 možno sa ms ani nerozbehne a bude to tehu,ten si neskušala?
@zzuzu09 super mojko tesim sa, a gratulujem z celeho srdca, prajem krasne tehulkovanie♥huraaaaaaa
@butterfly333 kludne daj aj dnes sex potom bude 3dni pauza to staci na obnovenie spermii.potom daj to ráno ale aj za dva dni na poistenie.ja mavam ovu pozitiv 15-16dc sex dame aj dva dni predtým a nic.mozno tie naše spermijky toľko nepreziju a tým pádom je to mimo.
@mima177
@mima177 neviem ale mala som ho skoro pozitiv normálne skoro rovnaké ciarky na ovu Teste aj sol to sem pridavala.nechapem..to bolo tuším 25dc.tehu biely.potom som skusila ovu hneď ráno a biely.ani nebolo druhu ciarku vidiet
@veronika1603 no sara34valentina vraví aj tu baby že to je mala pauza musí byt min 4dni pauza pred ovu.Ja mávam pozit ovu na 15Dc,no tak neviem či dat dnes sex to som 11Dc a potom na 15Dc,
@mima177 kukaj takéto boli a nic
@butterfly333 tak teda neviem.a predtým keby bol sex aby zas nebola dlhá ta pauza vies..
@veronika1603 no píšu baby že 4-6dni pauza .
@butterfly333 tak ked to bude toľko tak vydrz na ten 15dc
@butterfly333 mne sa to tiež zdá veľa, taká dlhá pauza, ja som otehotnela na prvý šup, počas plodných dní sme mali sex aj dva krát za deň, taktiež aj kamošky neriešili žiadne pauzy, jednoducho mali sex aspoň každý druhý deň....takto si myslím, že tie metódy všetky sú len náhoda, ja by som sa bála mať sex s takými pauzami, však keď to prešvihneš, zase mesiac čakať....neviem
@sara34valentina ďakujem moc, mm sa rehotal keď som mu o tom hovorila ze máš recept ktorý funguje, vraj stačí sexovať 😊 ale treba ten správny čas vystihnut

@zzuzu09 juuuhuuuuuuuu podarilo sa..... Gratulujemmmm