icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mia005
26. aug 2015

@lucia1002 vieem 🙂 ale ja som už taký neveriaci tomáš... ja tomu budem veriť až vtedy, keď budem ležať v pôrodnici a to malé stvorenie budem držať v rukách 😀 dovtedy ne

@fergiea ja mám zase tráviace ťažkosti, keď zjem niečo z bielej múky. U mňa to skôr bude intolerancia.. aj mliečne výrobky mi vadia.. Chvíľu som bola v pohode a teraz zase. Takže sa výrobkom z bielej múky vyhýbam a radšej používam špaldovú múku. Tú mám vyskúšanú a nevadí mi.

fergiea
26. aug 2015

@mia005 pokial vies co ti skodi tak je to ok. Ja mam alergiu aj na mlieko a mliecne vyrobky. Jogurty syry smotany zjrm, mlieko pijrm brzlaktozove. Tych mliecnych vyrobkov sa az tak neviem nejak vzdat 🙂

lucia1002
26. aug 2015

@ninna86 no mala by som byt len 5dpo a 42dc 😀 takze asi za tyzden necakam...cize buduci tyzden cca streda - piatok...takze este dlhe cakanieee

lucia1002
26. aug 2015

@mia005 prosim ta, uveris tomu uz ked budes mat balonik pred sebou...to by si hadam neprehliadla 😀

lucia1002
26. aug 2015

@fergiea tak ty toho mas hodne...nezavidim vam to baby tieto problemy...stale rozmyslat nad tym co zjes a tak...mna by asi porazilo...

ninna86
26. aug 2015

@lucia1002 jaaaa som tusim 10DPO 🙂 tak pockam si do vikendu a uvdiiime 🙂

juliett99
26. aug 2015

Ahojte kocenky moje tak uz som 1DC mrcha dorazila az dnes rano..
Zistila som podla grafu na FF ze den ked dostanem mrchu mam teplotu vzdy rovnaku 36,6 +/-0,02 uz treti cyklus po sebe.

meggie07
autor
26. aug 2015

@juliett99 ahoooooooj.. si spat!! 😵 😵 vidim, ze ste ma v tom koceny nemohli nechat a masivne ma nasledujete.. 😝 😝 pekne od Vas, ale tesila by som sa, keby aspon jedna sa posunula na vyssi level 😉

fergiea
26. aug 2015

@lucia1002 ale nie je to take strasne ako to vyzera. Dnes je to ovela jednodychsie, ako kedysi. Je vela vyrobkov a vela moznosti. Doma varim stale, takze so stravou nie je problem. Pecivo sa da bezlepkove kupit uz aj v kauflande, vela druhov na vyber, len to stoji trosku viac 😀 ale jedine na jedlo si nikdy nebudem odopierat peniaze , aj keby co bolo. Dnes sa to da bez problemov zvladnut, tato dieta. Ked uz mas predstavu, kde vsade sa lepok nachadza, tak je to lahke.

lucia1002
26. aug 2015

@ninna86 som zvedava 😉

ninna86
26. aug 2015

@lucia1002 ja sa snazim tu zvedavost moju si nevsimat 😀

lucia1002
26. aug 2015

@fergiea tak jasne, uz je kopec moznosti ako sa bezproblemovo prestravovat a aj kupit si bezlepkove produkty..a clovek si asi na to aj zvykne...ale to obmedzenie tam mas stale...napr.sesternica ma taku intoleranciu mlieka ze dovi dopo...tej staci ze je trosicka v jedle alebo oblizne po deckach lyzicu a dovidenia..take krce ma za az...

lucia1002
26. aug 2015

@ninna86 keby som bola jak ty 10dpo tak uz by som asi testla 😀

juliett99
26. aug 2015

@meggie07 zlaticko jasne ze Ta nenechame samu ist do septembroviek xixxiii... uz to tu musi niekto odpalit treba nejake bacilky na nas poslat 😀 😀 😀

ninna86
26. aug 2015

@lucia1002 ja vieeeem, ved ja to urcite urobim tiez asi skor jak v piatok, alebo sobotu 😀

fergiea
26. aug 2015

@lucia1002 tak to su ine priznaky a starosti ☹ mne sa to chvalabohu alebo bohuzial? Ukazuje len vnutorne, to zelezo, krvny obraz atd....ale ked vypijem mlieko laktozove alebo ze mam smotanovu omacku to aj ja hned letim na wc... ale ru bezlepkovu, to sa snazim dodrziavat poriadne

janikm
26. aug 2015

ahojte zienky nestiham pomaly ani prispievat, som rada ked stihnem precitat co mate nove, zajtra mam pohovor tak sa nan uz 3 dni drvim aj ked pochybujem ze to vyjde lebo su az 3 kola.. no uvidime 😝 a stale cakam na ovulku ak som ju uz teda nepresvihla lebo BT som zacala merat neskoro tak uvidime o par dni ako sa bude vyvijat teplota 🙂 no snazili sme sa aj tak od skoncenia MS kazde dva dni cize ak bola presvihnut sme ju nemohli 🙂

@ninna86 velmi dobre poznam to zufalstvo pri stahovani, ja som to zazila uz 3x a stvrty krat radsej do bytu hodim granat ako zase vsetko balit a prevazat 😀 este k tomu sme si nedavno kupili sedacku ktora nam nevojde do vytahu takze pekne krasne s muzom aj bratom sme ju po schodisku trepali na 8. poschodie 😀

ninna86
26. aug 2015

@janikm ano, ano aj tieto veci s nosenim po schodoch poznam, kks to su zazitky 😀 aj smahnuty palaec na ruke karbobruskou uz od unavy 😀
to tak budeme cakat ako a co sa podarilo 🙂

bia49
26. aug 2015

@lucia1002 35mg tak je pisane ale za den mam 3 tbl, takze 105mg mam na den... A s manzelom sa chceme zacat snazit od buduceho mesiaca tak ci mam brat este nejaku k tomu, alebo to bohate staci

1234lubka
26. aug 2015

@fergiea jj ved to ked dodrziavas dietu tak he to ok, zelezo to gej..ja som otehotnela ked som zacala brat b12injekcie a ferro folgama....neviem ci aj to neprispelo....este som brala inofolic koli cyklu... 😉 ked mas ok cyklzs, drzis dietu tak to nevidim prekazky 🙂

fergiea
26. aug 2015

@1234lubka no estelen sa mi telo cisti, drzim dietu pol roka a mam este nizsie zelezo akurat o dva tyzdne idem na hematologiu a zrejme mi budu pichat zelezo injekcne, lebo tabletami ani bezlepkovou dietou mi este nejak extra sa neupravilo. Myslim, ze potom uz nebude mozno nejaky problem, ved u idime 🙂 ako sa mi upravi krv. Ale cyklus mam uplne ok, asponze to 😊

lucia1002
26. aug 2015

@fergiea tak urcite treba dodrziavat, som nevedela ze aj taketo problemy mozu branit otehu..mozno preto sa vam nedari...teli sa da do poriadku a bude to 😉

motorolka
26. aug 2015

@puffu no zatial neviem, ale muzicek mi nakazal si urobit rano testik tak som zvedava, este stale nic, cize mozne je vsetko, aj // tak uvidime, no priznaky uz mam snad vsetky az na tie // 😉 ale akosi verim, ze to je ono, tak uvidime, kedze naposledy to prebiehalio inak

lucia1002
26. aug 2015

@bia49 si si ista ze mg? Mg je miligram a µg je mikrogram...odporucana davka by mala byt cca 800µg....ja beriem 1000 µg, to je 1mg...😉

majka_ka89
26. aug 2015

Baby ja som asi divna alebo moje telo. Mrcha meskala 5dni. V sobotu som dostala rano, krce ako sa patri skoncila som doobedie na gauci, no mrcha bola ina, sobota tmavohnede a k veceru cervena krv, v nedelu uz len trocha tej krvi, v pondelok, spinenie, v utorok nic. Teraz som bola na WC lebo ma brucho pobolieva znova ako na mrchu, pichava ma v nom od pondelka, utrem sa a bum ruzovy vytok s mini krvavou bodkou. Ja som uz z toho jelen, nehovoriac o tom, ze ma prsa sem tam pobolievaju.Co si o tom myslite? Lebo mna uz ide porazit.

janikm
26. aug 2015

@majka_ka89 a nerobila si si tehu test pre istotu?

majka_ka89
26. aug 2015

@janikm teraz nie, lebo ked mi meskala tak som si robila a bol negativny.

trdielko149
26. aug 2015

Tak baby 7.9. ideme na odbery na genetiku lebo postup je taký i keď Maximkovi zistili že Potter syndróm spôsobil 22. chromozóm ...ale od gynekológa som "požehnanie" dostala kúpila som si vitamíny dnes a verím že Vianoce budem opäť 2v1 aj keď prázdne miesto v srdci naveky ostane ... Držme si palce všetky my to dáme! 😵 😵 😵

puffu
26. aug 2015

@motorolka silno drzim palce..🙂 dufam ze je tvoj vnutorny pocit spravny a ciarky sa ukazu..🙂

puffu
26. aug 2015

@trdielko149 hlavne ze tvoj lekar dal zelenu a to je to najdolezitejsie. 😉 . drzim palce aby si bola cim skor 2v1 a hlavne vela vela zdravicka prajem