Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Ahojte kocenky moje tak uz som 1DC mrcha dorazila az dnes rano..
Zistila som podla grafu na FF ze den ked dostanem mrchu mam teplotu vzdy rovnaku 36,6 +/-0,02 uz treti cyklus po sebe.
@lucia1002 ale nie je to take strasne ako to vyzera. Dnes je to ovela jednodychsie, ako kedysi. Je vela vyrobkov a vela moznosti. Doma varim stale, takze so stravou nie je problem. Pecivo sa da bezlepkove kupit uz aj v kauflande, vela druhov na vyber, len to stoji trosku viac 😀 ale jedine na jedlo si nikdy nebudem odopierat peniaze , aj keby co bolo. Dnes sa to da bez problemov zvladnut, tato dieta. Ked uz mas predstavu, kde vsade sa lepok nachadza, tak je to lahke.
@fergiea tak jasne, uz je kopec moznosti ako sa bezproblemovo prestravovat a aj kupit si bezlepkove produkty..a clovek si asi na to aj zvykne...ale to obmedzenie tam mas stale...napr.sesternica ma taku intoleranciu mlieka ze dovi dopo...tej staci ze je trosicka v jedle alebo oblizne po deckach lyzicu a dovidenia..take krce ma za az...
ahojte zienky nestiham pomaly ani prispievat, som rada ked stihnem precitat co mate nove, zajtra mam pohovor tak sa nan uz 3 dni drvim aj ked pochybujem ze to vyjde lebo su az 3 kola.. no uvidime 😝 a stale cakam na ovulku ak som ju uz teda nepresvihla lebo BT som zacala merat neskoro tak uvidime o par dni ako sa bude vyvijat teplota 🙂 no snazili sme sa aj tak od skoncenia MS kazde dva dni cize ak bola presvihnut sme ju nemohli 🙂
@ninna86 velmi dobre poznam to zufalstvo pri stahovani, ja som to zazila uz 3x a stvrty krat radsej do bytu hodim granat ako zase vsetko balit a prevazat 😀 este k tomu sme si nedavno kupili sedacku ktora nam nevojde do vytahu takze pekne krasne s muzom aj bratom sme ju po schodisku trepali na 8. poschodie 😀
@1234lubka no estelen sa mi telo cisti, drzim dietu pol roka a mam este nizsie zelezo akurat o dva tyzdne idem na hematologiu a zrejme mi budu pichat zelezo injekcne, lebo tabletami ani bezlepkovou dietou mi este nejak extra sa neupravilo. Myslim, ze potom uz nebude mozno nejaky problem, ved u idime 🙂 ako sa mi upravi krv. Ale cyklus mam uplne ok, asponze to 😊
Baby ja som asi divna alebo moje telo. Mrcha meskala 5dni. V sobotu som dostala rano, krce ako sa patri skoncila som doobedie na gauci, no mrcha bola ina, sobota tmavohnede a k veceru cervena krv, v nedelu uz len trocha tej krvi, v pondelok, spinenie, v utorok nic. Teraz som bola na WC lebo ma brucho pobolieva znova ako na mrchu, pichava ma v nom od pondelka, utrem sa a bum ruzovy vytok s mini krvavou bodkou. Ja som uz z toho jelen, nehovoriac o tom, ze ma prsa sem tam pobolievaju.Co si o tom myslite? Lebo mna uz ide porazit.
@majka_ka89 a nerobila si si tehu test pre istotu?
@janikm teraz nie, lebo ked mi meskala tak som si robila a bol negativny.
Tak baby 7.9. ideme na odbery na genetiku lebo postup je taký i keď Maximkovi zistili že Potter syndróm spôsobil 22. chromozóm ...ale od gynekológa som "požehnanie" dostala kúpila som si vitamíny dnes a verím že Vianoce budem opäť 2v1 aj keď prázdne miesto v srdci naveky ostane ... Držme si palce všetky my to dáme! 😵 😵 😵
@trdielko149 hlavne ze tvoj lekar dal zelenu a to je to najdolezitejsie. 😉 . drzim palce aby si bola cim skor 2v1 a hlavne vela vela zdravicka prajem

@lucia1002 vieem 🙂 ale ja som už taký neveriaci tomáš... ja tomu budem veriť až vtedy, keď budem ležať v pôrodnici a to malé stvorenie budem držať v rukách 😀 dovtedy ne
@fergiea ja mám zase tráviace ťažkosti, keď zjem niečo z bielej múky. U mňa to skôr bude intolerancia.. aj mliečne výrobky mi vadia.. Chvíľu som bola v pohode a teraz zase. Takže sa výrobkom z bielej múky vyhýbam a radšej používam špaldovú múku. Tú mám vyskúšanú a nevadí mi.