icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
27. aug 2015

@trdielko149 drzim palce nech sa cim skor zadari 😉 nech sa mate opat na co tesit a vnesie to svetielko do vasho zivota 😉

mia005
27. aug 2015

@ninna86 hehe a ja výnimočne zase nie 😀

puffu
27. aug 2015

@mia005
@ninna86 ja som dnes 28dc, 12dpo a 3dni do ms..ja testnem najskor pondelok alebo mozno neskor ak budem dostatocne trpezliva 😀 ale myslim ze ms dojde v nedelu takze testovat ani nebude treba.. 😠

ninna86
27. aug 2015

@mia005 sme sa vymenili 😝

ninna86
27. aug 2015

@puffu presne tak, tiez si myslim.. zabudnem na vikend na to a podla mna mi aj ms pride

lucia1002
27. aug 2015

@bia49 ja co som nasla o tom pribalovy letak tvojho lieku tak acidum folicum 0,35 mg....cize 350 z tych odporucanych 800..a veries to viac krat tak mas toho dost 😉

puffu
27. aug 2015

@meggie07 ja to zatial berim vsetko s humorom...dali sme si termin do konca roka otehu a ak sa nahodou nezadari tak az ptom budem panikarit a smutit co sa deje.. teraz to chcem brat bud alebo...nie s pocitom ze preco to opat nevyslo...ked ja som z toho smutna tak muz je z toho smutny dvojnasobne, hoci by som klamala kebyze budem tvrdit ze prvy den ked dorazi ms som smutna ale to rychlo prejde... 😉
asi to budem brat horsie ked uz bude oktober kedze mam vnutorny pocit ze to vyjde prave vtedy a rodit budem v juli takze mam este 2 mesiace na uspech a mozno to ma drzi v takom optimizme ze ved to aj tak este nemalo byt.. 😀 ale drahy ma tusaka ze otehotniem v septembri... 😀

lucia1002
27. aug 2015

@meggie07 je to veru nejake divne tento august...to tu nebude ziadna augustova tehulka?

sintuska06
27. aug 2015

@puffu aj ja by som chcela rodit v july 😉 tak to dufam vyjde

lucia1002
27. aug 2015

Tento august je strasnyyy...a este podla tych vasich tusakov, to ani jedna z nas?i ked aj ja mam pocit ze nic z toho a to mam do ms casuuu....

@puffu
@ninna86
@mia005
@meggie07

meggie07
autor
27. aug 2015

@puffu ja dufam moc, moc,ze sep-nov sa zadari, nech je babo letne.. v novembri to bude rok potom,co uz skusame.. obavam sa,ze uz potom to nebudem brat az tak sportovo.. 😕 😕

puffu
27. aug 2015

@lucia1002 naozaj nie je ani jedna tento mesiac tehu?

ninna86
27. aug 2015

@puffu ved tusim cakame na @motorolka a @espoleta ako budu na tom 🙂 u nich to je tusim take nadejne 🙂

meggie07
autor
27. aug 2015

@puffu @lucia1002 zatial ani jedna. 😒 a minuly tusim iba @espoleta, ak sa nemylim

puffu
27. aug 2015

@meggie07 my sme sa prestali branit dietatu v juni minuleho roku ale vtedy sme si davali este par dni pozor, od maja to nejako neriesime a teraz od septembra uz ideme obden skusit...tak dufam ze sa nam to podari coskoro..a od konca juna berieme vitaminy tak dufam ze coskoro prinesu ovocie 🙂

fergiea
27. aug 2015

Ahojte baby 🙂 tak ja uz 3DC, chvalabohu, tie bolesti som nemohla vydrzat. Takze september-oktober ziadne testovanie ovu ani tehu, nejdem ratat s tym, ze by sa nam to podarilo, nic nejdem ratat preratavat vyratavat, akokeby sme sa ani o babo nesnazili 🙂 odbijem si dva mesiace v praci, potom ma caka volnicko, to uz bude zima a neskutocne sa tesim na nase 1.Vianoce v nasom novom domceku a budem ai to veeeelmi uzivat 🙂 a tak hadam sa do toho to miminko pripletie aj samo. Ako tak citam; vsetky cakate MS. Dufam, ze vas ta MS prekvapi a nepride 💜💜💜 a ked pride, nech, do Vianoc sa nam to podari 😗😗😗

espoleta
27. aug 2015

@ninna86 heh tak u mňa to je iste že som,,, teda vlastne v pondelok sa uvidí či ešte som 🙂

ninna86
27. aug 2015

@espoleta samozrejme, ze vsetky sme v ocakavani s tebou 😉

juliett99
27. aug 2015

@meggie07 Zuzi moc dakujem si zlaticko ... 😵 😵 😵

espoleta
27. aug 2015

@ninna86 no ja už ani neviem či som v očakavani, na jednej strane by som už čím skôr chcela pondelok aby som vedela na čom som a na druhej strane som rada že sa tie dni tak vleču lebo sa toho pondelka bojim čo mi lekar povie 😒 ono sa ľahko povie aby som myslela pozitivne ale to proste nejde, človek ma už nejaku skusenosť a aj ked sa doktor nevyjadril že je to zle aj tak by som bola kľudnejšia keby tam to aspoň srdiečko bilo, ale tak neviem na čom som či tam vlastne je nejaky plod alebo nie 😒

ninna86
27. aug 2015

@espoleta a vlastne test si sem davala? 🙂 viem ako sa citis, raz to je tak a raz tak.. musime len pockat 🙂 ale drzim palce a bude to dobreeeee 🙂

juliett99
27. aug 2015

@meggie07
@lucia1002
@puffu
@ninna86
@mia005
@espoleta
@fergiea babulky moje krasne neviem ktorej ale dakujem za srdiecko moc ma potesilo 😵

ninna86
27. aug 2015

@juliett99 cestne sa priznavam, ja to neviem posielat 🙂

tinka881
27. aug 2015

@juliett99 netrafila si sa moja 🙂

espoleta
27. aug 2015

@ninna86 jasne testik som davala, sice ked bol ešte slabo pozitivny ale robila som si odvtedy a pekne pozitivne ale testy ma nezaujimaju, tehotenstvo bolo lekarom potvrdene, už len ma trapi to či sa to spravne vyvija

ninna86
27. aug 2015

@espoleta jasneeee, uz si spominam..ach ja a ta moja pamat ☹

juliett99
27. aug 2015

@tinka881 ta mojko veru netrafila ale velmi pekne dakujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😵

espoleta
27. aug 2015

@ninna86 to bolo v druhej teme tak to už zabudnute 😀

lucia1002
27. aug 2015

@puffu veru zatial ani jedna!

lucia1002
27. aug 2015

@meggie07 ak to aj nam nevyjde do novembra tak budeme spolu stresovat...bo my sme na tom rovnako..

janikm
27. aug 2015

@trdielko149 drzim palce nech sa mozte coskoro opät tesit a nech vsetko dopadne dobre 🙂