Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 ja to zatial berim vsetko s humorom...dali sme si termin do konca roka otehu a ak sa nahodou nezadari tak az ptom budem panikarit a smutit co sa deje.. teraz to chcem brat bud alebo...nie s pocitom ze preco to opat nevyslo...ked ja som z toho smutna tak muz je z toho smutny dvojnasobne, hoci by som klamala kebyze budem tvrdit ze prvy den ked dorazi ms som smutna ale to rychlo prejde... 😉
asi to budem brat horsie ked uz bude oktober kedze mam vnutorny pocit ze to vyjde prave vtedy a rodit budem v juli takze mam este 2 mesiace na uspech a mozno to ma drzi v takom optimizme ze ved to aj tak este nemalo byt.. 😀 ale drahy ma tusaka ze otehotniem v septembri... 😀
@puffu aj ja by som chcela rodit v july 😉 tak to dufam vyjde
@meggie07 my sme sa prestali branit dietatu v juni minuleho roku ale vtedy sme si davali este par dni pozor, od maja to nejako neriesime a teraz od septembra uz ideme obden skusit...tak dufam ze sa nam to podari coskoro..a od konca juna berieme vitaminy tak dufam ze coskoro prinesu ovocie 🙂
Ahojte baby 🙂 tak ja uz 3DC, chvalabohu, tie bolesti som nemohla vydrzat. Takze september-oktober ziadne testovanie ovu ani tehu, nejdem ratat s tym, ze by sa nam to podarilo, nic nejdem ratat preratavat vyratavat, akokeby sme sa ani o babo nesnazili 🙂 odbijem si dva mesiace v praci, potom ma caka volnicko, to uz bude zima a neskutocne sa tesim na nase 1.Vianoce v nasom novom domceku a budem ai to veeeelmi uzivat 🙂 a tak hadam sa do toho to miminko pripletie aj samo. Ako tak citam; vsetky cakate MS. Dufam, ze vas ta MS prekvapi a nepride 💜💜💜 a ked pride, nech, do Vianoc sa nam to podari 😗😗😗
@ninna86 no ja už ani neviem či som v očakavani, na jednej strane by som už čím skôr chcela pondelok aby som vedela na čom som a na druhej strane som rada že sa tie dni tak vleču lebo sa toho pondelka bojim čo mi lekar povie 😒 ono sa ľahko povie aby som myslela pozitivne ale to proste nejde, človek ma už nejaku skusenosť a aj ked sa doktor nevyjadril že je to zle aj tak by som bola kľudnejšia keby tam to aspoň srdiečko bilo, ale tak neviem na čom som či tam vlastne je nejaky plod alebo nie 😒
@trdielko149 drzim palce nech sa mozte coskoro opät tesit a nech vsetko dopadne dobre 🙂

@trdielko149 drzim palce nech sa cim skor zadari 😉 nech sa mate opat na co tesit a vnesie to svetielko do vasho zivota 😉