Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 ❤ perfektne si to rozbehla 💛 velmi sa tesim 😃
@kaatuuskaa dakujem...😉 len skoda ze sa uz ku mne ziadna zatial nepridala...
@janikm ale to mas nejaky brutalny skok dole...merala si uplne rovnako ako kazde dni? Nemali ste moc chladno v izbe? Aku mavas inokedy LF...lebo podla grafu to fakt vyzera na mrchu a dost skoro...s kratkom LF...na uhniezdenie je uz pomerne dost neskoro ☹ aj ked nikdy nevies 😉 a nie je mozne ze si mala ovu skor ako na ten 19dc?skoda ze si nemerala od zaciatku, moznoze tie teploty pred 13dc mohli byt este nizsie a ovu mohla byt skorej..
@lucia1002 hm tak mali sme otvorene okno v izbe ale to aj v lete hocikedy to takto bolo a takyto skok by mi to asi az neurobilo ☹ BT meriam len druhy cyklus no minule som mala LF cca 16 dni.. Ale vobec sa necitim na tu mrchu nemam ziadne priznaky ako inokedy ze som nafuknuta, podrazdena.. tak mozno predsa len nepride hned ale az cez tyzden ... A co sa tyka merania na zaciatku cyklu sa mi nechcelo vobec ale tak pri mojom 33 dnovom pochybujem ze by bola skor ako 15dc. Ale sme sa dohodli s muzom ze dalsi mesiac kupujeme aj ovu testy a budem okrem merania aj testovat nech to mam stopercentne potvrdene a ked uz ani buduci mesiac to nevyjde tak ja uz neviem 😠
@janikm no ved uvidis zajtra aka bude teplotka a co sa bude diat...snad si to ta mrcha rozmysli 😉 ak to nevyjde, vyskusaj veru tie ovu testiky, budes si aspon ista...ja som to tiez tak robila 😉 keby som nemala testy tak to pravdepodobne ani nevyjde lebo by sme sa asi nesnazili prave vtedy..1.den som isla na nocnu a ked som zbbadala pozitivny tak smr sa posnazili, za inych okolnosti by nebolo nic a na druhy den zas bolo mojmu zle, bol nejaky chory a tiez by sme sa inak nesnazili...takze ja som za ovu testy vdacna 😉
@lucia1002 urcite skusim, najprv som myslela ze bude stacit merat ale to ovulku zistim az spätne tak nech viem vopred aby sme to vedeli viackrat poistit a k tomu ked este budem merat tak to uz musi vyjst 🙂 rozmyslam ze vyskusam do ovulky pit alchemilku len sa bojim aby mi to nenarobilo viac skody ako uzitku ☹ ale urcite budem pit grepovu stavu kedze mam problem odsledovat si hlien 🙂
Ahojte...pripajam sa k vam...🙂 mame uz jedneho syna....8 rokov....a snazime sa o druhe...uz dlhsi cas...beriem clostyl a pregnyl naskedne....tento mesiac bol anovulacny...
Zatial ahojte a pridem sem mrknut..sem-tam...
@petanka81 neskusala si radsej prirodu ako umelehormony?? co tak alchemilkovycaj ? mne velmi pomohol...z nekonecnych 40-60dnovych cyklov som mala zrazu30-34dnove a ovulacne....potom som caj prestala ... najviac mi zabral inofolic...dva sacky denne..ale koli financiam dva denne len do ovu som brala potom jeden....vyplatilo sa 😉
Ahojte... som tu nová a chcela by som sa spýtať čo to mate s tou grepovou šťavou.. 🙂 ... tiež sa s priateľom snažíme už viac ako rok a stále nič ☹ ..Ďakujem
Ahojte dievcence.Chcela by som sa opytat.Ked ste boli niektora na uplnom zaciatku tehu bolel vas zaludok?Ja neviem ci som alebo nie mam zvlastne pocity.Som 21DC test som si nerobila asi je skoro ale ten zaludok boli.Napiste ak mate s tym skusenosti.Dakujem
@janikm este som sa neobjednala..cakam na srdiecko veru 😉 pozerala som si ako robim a chcem ist ked zacnem 7tt...ale este riesim zmenu lekara, tak preto som sa este neobjednala...tento tyzden co bude, to chcem doriesit a objednat sa 😉 uz sa neviem dockat na bublinku,.. stale tomu akosi neverim 😉
Ahojte.Viete,co je absolutna posadnutost?Testovat sa uz na 9 dpo a stahovat do mobilu aplikacie typu mikroskop a lupa, aby som vyskumala druhu ciarku... :D
@janikm v to verim aj ja...uz sa len rozhodnut, ze komu a este, aby ma zobral...uz som bola rozhodnuta, len ta ma odmietla, ze beru len nove pacientky bez zalozenej karty 😒 drahy este nevie...bola som teraz dost v robote a cakala som aj na pekne //..uz ich je krasne vidiet, tak zajtra 😉 lebo dnes som na nocnej...som zvedava na reakciu 😀
@fergiea keby som to nepovedala vam tu, tak by som nevydrzala...musela by som to niekomu povedat 😀 neboj kazdy den ma uz lame, ale chcem pekne prekvapko s peknymi //...ale dnes sa mi uz o tom aj snivalo ako som mu to povedala...zajtra uz musim, lebo uz to nevydrzim 😀 inac sa aj ja sama sebe divym, ze som tolko vydrzala 😀
@fergiea alchemilku mozes pit, kolko len chces, ale je tam urcite riziko... Totiz ona funguje tak, ze sposobuje stahy maternice, preto sa lepsie cisti a pod... Na druhej strane ale moze sposobit, ze ked otehotnies, stahy vypudia oplodnene vajicko. Ja ked som bola po kyrete, pila som vkuse, ale ked sme sa uz snazili, tak len cca do ovulky
@senselinka dobre, tak po ovulke si dam pauzu. Zacala mi chutit a praveze vobec necitim ani ovulacne krce tak intenzivne ako predtym.dakujem 🙂

@meggie07 ✊✊ držíme palce 👍