Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 ahoj, tak ja dnes, zhruba o 2 hodinky vyprevadzam draheho na SR a dojde dufam tesne pred ovulkou a vsetko stihneme 😀 ved ked nevyjde tento pesiac tak vyjde dalsi... 😉 takze ovulku ocakavam nedelu, pondelok..drahy dojde v sobotu takze by to mohlo byt fajn...zacala som pit aj caj tak uvidime ci mi to nahodou neposunie ale dufam ze nie 😀
a ty ako? kedy ocakavas ovu, pripadne neocakavas ms?
@lucia1002 mrchu necakam 18-teho ... 😀 😀 nie, duphaston mi nenasadil.. uvidime.. hadam aj tato kombinacia pomoze.. 😀
@puffu doktor mi pichol pregnyl v piatok rano, takze ovu v sobotu mala byt.. naprogramoval nam na vecer na 10-tu aj ma vtedy zacali boliet vajecniky, tak uvidime.. vyzera to,ze mu to nacasovanie aj vyslo.. 😀 drzim palce, aby sa ti drahy vratil v cas a vsetko ste stihli.. 😉
baby ahojte, ja mám od dnes asi ovulku, bolí ma pravý veječník a cítim sa stále ako pocikaná, no dnes možno kúpim aj ovu test a skúsim to
Placenta vysoko,krv na hcg zobrata..zajtra budu vysledky..testy spred troch dnov nic neukazali,som z toho jelen..
Ahoj baby. Ak dovolíte rada by som sa ku Vám pridala 🙂 Máme doma veľkú predškoláčku a chceli by sme začať pracovať na súrodencovi 🙂 Dcérka sa nám podarila na prvý šup, tak snáď aj druhé mimi príde rýchlo, najlepšie do konca roka 🙂 Aj keď sa trošku obávam, predsa len som vtedy mala o pár rôčkov menej :/
tak baby tak ja už som po kyrete, je to uspešne za mnou, malo to rychly spad. Tak sa tu všetky držte, budem vas sledovať a o par mesiacov mooooožno sa k vam opäť pridam 🙂 Nateraz sa mi majte krasne 🙂
@tinka881 no dobre no tak vas tu neopustim 😀 ale nie budem vas tu určite sledovať ale chcem sa nasmerovať pre iné veci a na konikovi človek stale mysli iba na babo 🙂 porobim si vyšetrenia a ked sa pride na pričinu tak to bude lepšie aspoň už nepôjdeme do toho naslepo do budúcna 🙂 Tak sme sa dohodli s manželom že o rok to skusime znova, teraz už to nebudeme riešiť, chceme si užiť jeden druhého, lebo aj kvôli tomu že to tehotenstvo som bola ako na ihlach tak som myslela iba na babo a jeho som zanedbavala. Tak ked si užijeme seba, potom dame priestor zase babätku 🙂
@lucia1002 ajojjj tehulkaaaaaaaa ako sa mi mas??
@meggie07 mojko dakujem a veru ze spravicky nie su veru zle.. pan doktor povedal tie jeho uzasne a podporujuce slovicka... Vy maminka este budete.. takze mu verim ze to bude.
@tinka881 ahojky moja pekna co nove s Tebou ako sa dari?? uz dorazila mrcha?,
Ja som bola vcera u môjho dr urobil mi sono, folikul bol 18 na pravej strane. na lavej viacero mensich.. sliznica dostacujuca. Vzali vzorky na cytologiu.vysledky by mali byt do 3 tt.. ak budu zle budu ma sami kontaktovat. No ak nahodou dojde mrcha tak na 3DC mam prist na odbery a urobia mi rozne vysetrnia. a potom zas na 13dc na meranie folikacov.
takze ja som osobne spokojna. Dokonca mi povedal ze nebojte sa Vy maminka este budete. 😵 😵 😵
@juliett99 Ahooooj moja, to som velmi rada a hlavne, ze ti urobia vysetrenia. Mne ešte nedosla, pisala som mojmu gyn mail(lebo ma dovcu) ci mam ist k inemu gyn na vyvolavacku a povedal, ze mam pockat nanho. Najhorsie je, ze 30.08.ked som bola na chate, som mala par kvapiek spinenie a tym to aj skoncilo, a neviem ci to mam ratat za mrchu a nasadit po 15 dnoch duphaston alebo mam pockat na normalnu mrchu, nemam sa ani s kym poradit ☹
Baby dnes mi skončil po šestonedelí prvý menzes konečne ! také bolesti a taký silný som fakt ešte nemala ..bleeee 🙄 teraz akože netuším ako kedy bude OVU zrejme si budem musieť kúpiť ovu test ... minulý mesiac som mala riadnu peknú ovu ale ešte sme sa nemohli snažiť ... teraz už môžme,genetika hnusná za nami ... vďaka za každú radu! 🙂
inač baby ak je tu niektora čo berie duphaston tak by som ho posunula dalej, mam asi 5 krabičiek čo sa mi zvyšili. Nepotrebuje niektora?
Baby, inak tie ktore pojdete do oktobra dalej, idem urcite s vami 😀 😀 😀 nam to tento cyklus tak nevyslo, ze az. A aj tak som si predsa povedala, ze ziadne "snazenie" a zameriavanie sa na tento jediny bod 😀😀 vsetkym vam ale prajem //, ale ak nahodou by to nevyslo, som tu s vami 😀 uz to bude 7.mesiac .... 💜💜💜💜💜
@puffu ahoj 🙂 tak na ten gynex si nakoniec nenabehla? Ja som tento cyklus pila cajik alchemilku hlavne aby som nemavala taku bolestivu ms a malo to krasny ucinok na pravy vajecnik, ktory doteraz asi nikdy nepracoval, ale tento cyklus nam to aj tak nevyslo, ovu bola vcera alebo dokonca dnes, ani neviem, pretoze dnes ma este bolelo cele podbrusko. Inak celkom sa tento cyklus drzim nesledovania az na ten bolestivy vajecnik, ktory ma prekvapil. Drzim palce aby tvoja ovu pockala na muza, kym sa vrati 🙂
@fergiea no este nevies ci nevyslo 😉 ja idem v podstate do oktobra rovno teraz kedze ovulku cakam posledny septembrovy tyzden 😀 inak dnes 3dc, prvy den mrchy stal za to musela som si dat zensky caj lebo bolesti neprestavali a zistila som ze obsahuje alchemilku a mysi chvost a tie su vraj dobre na ovulku tak som sa rozhodla ze ten caj budem pit kazdy den do ovulky a mozno mi aj pride trosku skor 🙂 aj ked je to straasny humus a musim ho pit na ex so zadrzanym dychom aby som ho nevratila spät 😀

Čaute baby, ako sa tu máte?
@espoleta držím palce..