icon

Snažilky po potrate

miruuska
8. máj 2013

ahojte.mate za sebou potrat alebo viac a idede sa snazit opät?dufam ze nebudem sama

ninka214
13. mar 2015

@lenkaoravcova my ideme na Kubu a vy? Ja som dostala o mesiac,takze to mam ukazkove..aj hcg mi hned kleslo,tak aj dr povedala,ze mame pre istotu vydrzat cely jeden cyklus a hned ako dostanem ideme na to 🙂 Uz teraz sa tesiiiiiiiiim!!

lenkaoravcova
19. mar 2015

@ninka214 my ideme do Dominikanskej 🙂 25.3. na KUbe sme boli na svadobnej ceste

ninka214
20. mar 2015

@lenkaoravcova Tak už to máme "za pár " 🙂 Nech Vám to tam všetko dobre dopadne a užijete si konečne bez detí a a nech sa Vám čím skôr podarí ešte nejaké dievčatko,nech sa majú o koho Tvoji chlapi starať 😉

lenkaoravcova
20. mar 2015

@ninka214 si zlata dakujem aj Vam vsetko dobre nech si uzijete dovolenku a nech sa podari babatko 🙂

eri28
21. mar 2015

baby ja som po kyrete dva tyzdne a doktorka povedela ze az po prvej mrche mame snazit.My sa nesnazime ale mi sa nechranime odkedy sme spolu mojmu vobec nevyhovuje ochrana a ja uz antiku nechcem ani vydiet brala som a stacilo.Neverim ze sa podari uplne hned , ale je tam neake riziko keby sa podarilo pred prvou mrchou?Krvacala som dva tyzdne trosku ani normalnu vlozku som nepotrebovala ale jasne ze uz sme mali sexik a cakam na prvu menzes.Snad bude vsetko v poriadku a dufam ze sa zadari az po mrche.Vy sa neako chranite ci nesexikujete vobec do mrchy???

poohie
21. mar 2015

@eri28 vela zien otehotnelo hned dva tyzdne po kyretazi a dopadlo to velakrat dobre. no pre lepsiu sancu na uhniezdenie je lepsie az po prvej ms (teda mnohi lekari kazu cakat 3 alebo az 6 mesiacov). takze podla mna - snazit sa o to asi priam nemusite, ale ked Pan Boh napriek vsetkemu da, tak nic nie je stratene 😉

domca43
22. mar 2015

ahojte, my sme sa zacali snazit hned v den ked som dokrvacala po potrate..vycistila som sama, doktor poveda ze je vsetko ok tak sme zacali 🙂) uvidíme aky bude vysleedok...

lenkaoravcova
22. mar 2015

@eri28 my sme 6 tyzdnov nesexovali potom sme si davali pozor do prvej mrchy a teraz po nej sa uz nechranime

miska246
23. mar 2015

Ahojte dievcata, ja som potratila minuly utorok, stale spinim, ale uplne minimalne, som z toho este stale otrasena, bol to 6ty tyzden. Chcem toho anjelika hned, my sa budeme snazit asi hned, ked prestanem spinit. Verim, ze sa nam podari cim skor. ☹

domca43
23. mar 2015

@miska246 ahoj miska tiez som potratila v utorok 10.3. o tyzden skor ako ty a tiez v siestom tyzdni. Krvacala som tak 5-6 dni a hned sme sa zacali snazit 🙂

miska246
23. mar 2015

@domca43 To mi je luto, ja som bola par dni pred tym na potvrdeni tehu a vsetko vyzeralo ok, dokonca som aj videla tu malu fazulku a zrazu o par dni nic, len obrovska prazdnota a bolest v srdci. Nerobili mi ani kyret, vraj sa vycistim sama. Ani som poriadne nekrvacala, mozno dva dni a odvtedy mam len take slabe spinenie. A ty? Ja budem mat od nasledujuceho tehu hned nasadene injekcie na riedenie krvi a Duphaston od prveho dna ked to zistim. Stale sa mi tomu este nechce verit, ze sa vsetko skoncilo... Ako si na tom ty?

domca43
23. mar 2015

@miska246 to mi je luto ked si uz aj malinke videla :( ale musíme ist dalej...neda sa nic robit. Ja podobne ako ty...silnejsie som krvacala len tak 2-3 dni a potom uz skor len take spinenie..nic ma uz neboli , som ok tak pekne snazikujeme dalej..a preco si mas hned pichat? mas zistene uz ze ked ostanes tehu tak mas problem s krvou? ja som zmenila gynekológa po tomto potrate tak dufam ze sa o mna ppostara ako treba :/ obavy mam uz teraz..ale musíme to prekonat

lenkaoravcova
23. mar 2015

@miska246 dievcata je to velmi tazke ja som videla naso 12 tyzdnove babo malo 6 cm a bolo to hrozne nikdy to neprajem nikomu zazit 😢 ale zivot ide dalej a verim ze sa podari a este sa budeme tesit z nasho babatka dalsieho. Mam problemy s trombofilnymi stavmi ci preco injekcie? lebo mne ich zistili a tiez mi nasadia injekcie teraz mam aspirin protect

matulkach
23. mar 2015

ahojte kočky, moja skúsenosť je, že prirýchle snaženie (hneď po kyrete) nedopadlo dobre a skončilo mimomaternicovým tehotenstvom :( Ale chcem vás povzbudiť, ja mám za sebou 4 potraty a nakoniec to vyšlo a my máme doma 11 mesačnú princeznú. Moja rada,raz to možno náhoda je, ale pátrajte po príčine. Mňa naši lekári vysmiali, že som po každej stránke v poriadku a tak som sa objednala s manželom na vlastnú päsť do Prahy www.upmd.cz reprodukčná imunológia a problém našli, nastavili liečbu a pomohli mi tak donosiť náš poklad. Ja som potrácala vždy po 7. týždni, začalo byť srdiečko a potom... Dôvod boli protilátky proti trofoblastu...

lenkaoravcova
23. mar 2015

@matulkach nuz v tvojom pripade to asi nebolo prirychlim snazenim ale tou poruchou mne zistovali hned po 1. potrate a uz mam nastavenu liecbu lekar mi uz povolil dokonca odporucil ze cim skor tym lepsie ale tak ja som 2 mesiace po kyrete

domca43
23. mar 2015

@lenkaoravcova hned po prvom ti zistovali pricinu? mne doktor povedal ze az po druhom sa zistuje, tak som mu povedala ze si to aj zaplatim a on ze to je dost drahe take vysetrenia ze sa tym nemam zbytocne stresovat a mame sa dalej snazit ale aj tak mi to stale vrta v hlave :( ze preco...

lenkaoravcova
23. mar 2015

No mna moj doktor hned poslal na hematologiu a predsa tam nieco nasli chodim ale k sukromnikovi no na hematologii som nic neplatila kamoska potratila 3 tyzdne predomnou a zistili jej presne to iste,hematologicka mi vravela ze je toho teraz velmi vela ale jedna injekcia denne vie zachranit plod vo vela pripadoch nechapem ze cloveka nechaju dvakrat potratit aby sa unuvali vysetrit. Vsak pre zenu je to strasne preco to zazit znovu ked nemusi?

miska246
24. mar 2015

@domca43 ja som v 10/2014 prekonala mimomaternicove tehu a teraz toto, tak sa to automaticky berie ako druhy potrat. Aj moja sestra bola nastavena na injekciach na riedenie a na hematol. vys. som sa pytala sama, no uvidime co nas caka dalej.

miska246
24. mar 2015

@lenkaoravcova ja nikdy nezabudnem na ten pohlad do wc-ka, ked som sa rano utrela na papieri krv... je to strasne nefer...

domca43
24. mar 2015

@miska246 ten pohlad som zazila aj ja presne, tak som sa uplne zrutila, muz dobehol tiez to videl...nevedeli sme co stym ci to zahodit , ci splachnut ci co ☹(((
@lenkaoravcova ja mam tiez sukromnika, ale nikde ma zatial neposlal :( som rozmyslala , ze pojdem k obvodacke a vyziadam si nejake zakladne vysetrenia..

miska246
24. mar 2015

@domca43 Urcite si daj spravit zakladne hematologické vysetrenia na zrazanlivost krvi, mne dokonca robili aj vysetrenie na vrodene geneticke mutacie krvi, ale tam sa mutacia nenasla... no uvidim, ale verim, ze sa nam to este raz podari... Verim v to, ze Clexane a Duphaston budu nasim zachrancom 🙂 A ako to inac psychicky zvladas? Ja som mala vcera prvy uspesny den bez placu... Ale myslim na to stale...

domca43
24. mar 2015

@miska246 my sme boli v den kedy som potratila co bola nahoda na genetike v NR ale neviem ake vsetky vbysetrenia sa tam robia zakladne..asi tam cinknem a spytam sa ci mi nemozu spravit aj na tu zrazanlivost :D

eri28
24. mar 2015

Caute baby kedy sa zistuje pricina ze preco sa to stalo ja som asi tri tyzdne po ale mam jedneho syna ale chcela by som vediet ze preco. Da sa to este zistit.

lenkaoravcova
24. mar 2015

@eri28 ja som bola na hematologii po 3 tyzdnoch na odporucanie gynekologa brali mi krv na vsetko mozne a zsitili mi ziskane trombofilne stavy autoimunitne ochorenie hematologicka mi povedala ze si je vaic menej ista ze to bol dovod mojho potratu ze dalsie tehu injekcie a kontroly plus mam nasadeny uz v snazeni aspirin protect mam tiez 2 zdrave deticky zistili mi to az teraz vraj som to mohla ziskat postupne, urcite treba ist, moze sa stat ze uplne zbytocne potratis opat

domca43
24. mar 2015

@lenkaoravcova
@miska246 babulky objednala som sa k obvodnej na preventivku, bude mi brat a krv a moc poradte teda na co konkretne si mam vypytat este vysetrenia ked uz...aby som si bola na istom pred dalsim tehu.

miska246
5. apr 2015

@domca43 Ahoj, idem sa ta spytat, uz si dosstala ms?

domca43
5. apr 2015

@miska246 ahoj 🙂 este nie, ja mam este len dnes ovulku..teda vcera a dnes mam pozitivny ovu test takze ovulka asi az zajtra.. takze ms cakam tak az o 12dni podla LF...uvidíme

miska246
5. apr 2015

@domca43 Ja som bola v utorok u doktora, sono mi dopadlo ok,dokonca mi povedal, ze sa blizi ovulka, uvidime, ale budem stastna, ked sa mi cyklus upravi na 28dni. Na zaciatok...

domca43
5. apr 2015

@miska246 to je superko ze aj ovulka sa blizi 🙂)) uz sa mozete snazit 🙂 neboj upravi, len ten prvy jje vzdy asi taky dlhsii

ladyblcha
5. apr 2015

@domca43
@miska246 baby, kolky den po kyrete vam nastupila ovulacia? chcem zacat testovat s ovu testami a nech viem kedy s testovanim zacat asi. dakujem