Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@jetotu no baby dlho som nevydrzala.musela som prust kuk ze co nove ale neda sa mi nic nenapisat no veeeeelmi silno jrasne nadherne sa tesiiiiiiiiim! Potichucky gratulujem no toto by som necakala ani vo sne!!! Krasne // tak skoro! Boooze nech to len stypa a nech je vsetko v poriadku. Tesim sa fakt velmi.
@zebrickaa
@molinka5
@nicolettka2126 @kudusko babenky aj vy by ste mi chybali spolu s jetotu.ziadna pauza.ta krasna fotka o par riadkov ma nakopla a nebudem pauzovat.co ma byt to bude. Maam sto chuti urobit test. Nikolettka ty nebudes robit? Skusme to. Ci? Zajtra rano
@patricia128 tak na co cakaaas?🙂 sup skus rano hned 🙂
@zebrickaa ježiku som napísala koninu 5.9..pardón..
@miculiatko andelku velmi pekne dakuje, dufam ze vsetko bude ok a mimčo si urobí pohodlie a pekne sa zabýva 🙂 držim ti silno silno palceky a tesim sa na // 🙂
@jetotu Keď sa bojím, že sa znova sklamem ako minulý mesiac a zase nájdem len / ☹ ...to je také deprimujúce 😠
@patricia128 tak o to teda vacsi otaznik davam ... preco si ho este nerobila????? 🙂
@jetotu písala...som vyššie, ráno skúsím urobiť, mám doma ešte jeden a dám vedieť
@patricia128 neboj sa, ja som minuly mesiac verila doslova ze to klaplo, na svadobke sme sa snazili vkuse tyzden..podla mojho kalkulatora v mobile..lenze som o dva dni presvihla ovulaciu co mi doslo az neskor 🙂 a teraz sme to skusili rovno pocas ovu a klop klop asi je to tam 🙂 neboj sa, vsetko je ako ma byt, a ked ti tolko meska, naco budes dalej v strese? ved uvidis, ano ci nie aspon vies na com si 🙂
@ patricia128 tak to sa aj ja divim, to by som ani ja nezvladla tak dlho cakat.....strach je strach, ale ak si, tak budes a ak nie si, tak ti ani par dni nepomoze...takze strach pusti z hlavy a pekne skus 🙂 drzim silno palce...
@jetotu dakujem pekne. No mame tu druhu tehulku tento mesiac. Boze kocka hotova som z toho. Krasny dnik pre teba dnes. No ja asi tiez testnem podla toho ci aj @nikolettka2126 bude testovat😀
@miculiatko drahaaaa strasne moc ma to laka no bojim sa :-/
Mam este jeden ovu testik tehu testik nemam doma ☹
Cize ak by som chcela z ranneho mocu tak jedine ovu testik viem.spravit...vraj aj ten dokaze ukazaz tehu..Tak ja neviem..ty mas doma tehu testik? 🙂
@nicolettka2126 neboj sa bud ano alebo o mesiac ano 🙂 neboj ja som tiez s pocitom bola ze co ak budem sklamana, neboj sa 🙂
@miculiatko este neoficialne 🙂 skocim v stredu na krvicku aspon a opytat sa co dalej 🙂
a poviem vam baby ze som si spravila aj ovu test 🙂 a je taky isty ako den pred pozitivnym 🙂
@nicolettka2126 ano mam doma tehu test znacky gravitest citlivost 10. Skusis ci? Ja som taka nazhavena.no ak nebudes ty nebudem ani ja
@jetotu no jasne to mas najistejsie. Joj no ale tak sa tesim akoby to bol moj test
@miculiatko hehe ty si aky poklad 🙂
Ze ked ani ja tak ani ty 😀
No hovorim mam doma iba ovu testik ten mozem zajtra rano skusit 🙂
Ale tehu testik nemam kupeny...Jedine ze by som zajtra kúpila a v stredu rano urobit...Ale zajtra urcite spravim ten ovu @jetotu ma.naladila 😀
@jetotu zlatik nehodis sem aj fotku toho ovu testiku?? Zajtra spravim rano aj ja 😀 Si ma navnadila...mam este posledny ovu testik tak skusim z ranneho mocu 🙂
@nicolettka2126 no ok. Tak ja robim tehu a ty ovu. Ved aj jetotu robila pred tehu ovu 😀
@miculiatko okiiiii dohodnute 😀 😀 Uz sa tesiiiiiiiim 🙂
@nicolettka2126 hodim moja ale pocuvaj, ty si zajtra kup tehu test a urob hoc aj poobede...ja som ho robila o 17:00 pred tym som vyse 1,5 hodku nic nepila 🙂 ono ked si tak vyjde aj poobede ;) cakaj odfotim ovu.
@patricia128 tak zajtra rano rob testik aj ty tebe aspon meska ms mne a nikolettke nie. Zajtra sme 10dpo. Testujeme vsetky tri ok?
@miculiatko zlatko ja vooooobec netusim kolko DPO som 😀 😀
Lebo som ovu testiky robila az od 16.DC a boli take vselijake z toho jeden pozitivny 😀 Tak fakt neviem 🙂
@jetotu dakujeeeeem cakam som zvedava na ten ovu aspon budem mat s cim zajtra porovnavat 🙂 🙂
@jetotu no aj to je riesenie! Takze povinne testovat. Kuaaa no dlhi sme s tym odolavanim nevydrzali😉
@nicolettka2126
@miculiatko ten posledny je ovu test z dneska 🙂
@nicolettka2126 jaaaj no tak skusis a uvidis. Ja tiez aj ked sa s vysledkom drzim pri zemi. Este stale
sakris otocilo to a neviem ako to vyrovnat 🙄
@nicolettka2126 cez den ti to odfotim znova lebo sa to leskne uz...
@jetotu no ja s ovu testikmi nemam skusenost ale viem tolko ze testovacia ciarka ma byt tak vyrazna alebo ako kontrolna
@jetotu ahaaaa taka slabsia je ja ze su rovnake 🙂
Tak som zvedava aky bude ten moj zajtrajší 🙂

@patricia128 takze dneska si mala dostat? tak to by si veru mala vidiet uz aj o par dni podla mna...ja ked som bola predtym tehu tak som v den ms videla uz dve ciarky 🙂