icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

zebrickaa
autor
2. sep 2014

@jankik 🙂 ja ti neviem raz som to urobila ked som bola "prvy" krat tehu ale kamoska co mali problem s otehu hovorila, ze to robia 🙂 možno vyskúšam 🙂

@mia005 :( ja som rada, že mi včera ako tak končila...ale nikdy som nemala takú mrchu, že tečem ako z vodovodu a bolesti to až teraz po kyrete, ale berem to ako čistenie a citlivosť všetkého vo vnútri 🙂

jankik
2. sep 2014

@zebrickaa ja to zatial nepraktizujem, tajne verim, že čo ma ostat ostane a čo nema neostane, zatial beriem len gynex a čakam čo sa vyvinie...

nicolettka2126
2. sep 2014

@zebrickaa dakujeeem krasne dufam ze ta ta moja MS posluchne a nepride 😀 😀
Este musim vydrzat 12 dni uffff to je moooooc 🙂

nicolettka2126
2. sep 2014

@jankik joj no dufam ze aj u mna to bude tak moc by som sa tesila 🙂
A oni sa aj snazili?? Ci si davali pozor? 🙂

jankik
2. sep 2014

@nicolettka2126 nesnazili sa a nedali pozor...

engie2
2. sep 2014

@mia005 Ahoj, neda mi nezaregovat - v dobrom samozrejme. Odporucam precitat pribalovy letak Brufenu a v case snazenia sa o babatko ho rozhodne nebrat..

Užívanie Brufenu 400 sa neodporúča v prípade, že sa pokúšate otehotnieť alebo v prípade, že je u Vás vyšetrovaná neplodnosť.

nicolettka2126
2. sep 2014

@jankik no tak uvidime teda 🙂
My sme sa nesnazili ale raz sme si nedali pozor no to bolo hned na zaciatku 4.DC a potom sme si uz davali pozor 🙂
Tak uvidime no 🙂

nika006
2. sep 2014

@zebrickaa okolo 26-27 august ale na pohotovosti som sa dozvedela predvcerom ..vsetko bude okej 😉 inak pekny dnik zelam 😊 aj ked....uprsany bleeeh 😩😝☔😉

mia005
2. sep 2014

@zebrickaa mne sa po kyretoch skratila zo 6 na 4-5dni.mas prvu po kyrete?

kukies
2. sep 2014

dievčatá aj ja sa pridávam, v auguste nevyšlo 😒 13. 9. máme svadbu a ovu mi vychádza na 14 🙂 takže, ak sa podarí, mohlo by to byť svadobné babenko 🙂 teda ak popri tých stresoch stihneme aj niečo iné, ako nenervovať sa 😀

7rebeka11
2. sep 2014

@mia005 máme cca rovnaký DC, môžeme sa sledovať spoločne 🙂

mia005
2. sep 2014

@7rebeka11 dobre spolubojovnicka 🙂

mia501
2. sep 2014

@zebrickaa dakujem za privitanie a tiez by som uz chcela aspon 30 DC a kolajnice 😀

zebrickaa
autor
2. sep 2014

@nika006 🙂 paci sa mi tvoj optimizmus 🙂
@mia005 už mám druhý ms po kyrete, inak som mávala tak 4dni a slabučké, že ani som sa nemusela báť, či pretečiem.. no teraz opak... :(
@kukies vitaj medzi nami 🙂
@mia501 🙂 aj to bude isto 🙂

zebrickaa
autor
2. sep 2014

Baby chytala som posledné dni depky ale od kedy som tu s vami takto po kopke je mi hned veselsie a tesim sa 🙂 Ďakujem, že ste 🙂

nicolettka2126
2. sep 2014

@zebrickaa jaka zlataaaa 🙂 🙂
Ale ja sa tiez citim lepsie ked sme viacere takto po kopke a sme na rovnakej vlne 🙂
A vsetky cakame na to iste 🙂

patricia128
2. sep 2014

@timuska26 ale aspoň, že má už synčeka...my nemáme nič:(

jankik
2. sep 2014

@kukies uz sa vam to pomaličky krati, hlavne nestresovať a užívať si to naplno... dufam, že sa vam to podari, ja som po svadbe hned mala zapal močovych ciest,,, vraj to chyti na svadbe vela, hovorila gyndoška, ja som bosa tancovala redovy,, tak nato si davaj pozor.. 🙂

mia005
2. sep 2014

@zebrickaa to sa ti ustali neboj.a hlavne nedepkuj.nicomu ti to nepomoze.musis byt optimistka za kazdu cenu 😉 s usmevom ide vsetko lepsie.

nicolettka2126
2. sep 2014

Ahaaaaaa baby dnes v robote som skusila ovu test, je pozitivny podla vas???? Vysvetlovalo by to aj to 3dnove pichanie v podbrusku 🙂

jankik
2. sep 2014

@nicolettka2126 no pri ovu maš niekedy take pocity ako pri ms,, takze pichanie v podbrušku je tiez znak, ja pri ovu mam vytok, ja som si ešte neskušala ovu test ako vy ...

nicolettka2126
2. sep 2014

@jankik ja tiez mam teraz premieru s ovu testikom preto som si ani nebola moc ista ci je toto považované za pozitivny vysledok tak som sa opytala báb vo fotoblogu a vraj je pozitivny 🙂
Takze to je taka obrovska nahoda ze akurát som sa trafila hned prvym testom 😀
Tak dnes teda znasilnim draheho a uvidime 🙂

jankik
2. sep 2014

@nicolettka2126 drzim prsteky

nicolettka2126
2. sep 2014

@jankik dakujem pekne 🙂

kukies
2. sep 2014

@jankik dakujem, snazime sa nestresovat, ale to asi nejde.. a co sa tyka mocaku, ja s nim mam problem uz asi 2 roky, teraz ma konecne dal urolog ako tak dokopy, takze ja som na taketo veci velmi hakliva, papucky, ponozky,zakryte krize..to musi byt 😀 aj ked na svadbe by to asi v ponozkach nevyzeralo zrovna najlepsie 😀 snad to prezijem bez ujmy a nebudem musiet brat dalsie antibiotika..

jankik
2. sep 2014

@kukies ja som sa tych antibiotik tiež nabrala a akurat ma začal bolieť žlčník, stale do mna pchali antibiotika, kupila som si bylinku kapucinku - kvapky a to mi tiež pomohlo a uroval manosa, ta manosa ma viac toho všetkého tiež to pomaha, inak aj ja musím mať stále ponozky, stale mam studene nohy a tiež od toho chytam zapaly..

kara22
2. sep 2014

Ahojte kocky. Tiez sa pridavam k vam 🙂 Pre nas to bude tento mesiac pop prvy krat! Po 5a pol roka sme sa rozhodli, ze necham uz tabletky a zacneme sa snazit o babo. Chcem aby sa mi najskor telo spametalo zo soku a ocistilo a ak sa podari aj hned otehotniet tak budeme radi, ak nie tak nevadi ....budeme sa snazit dalej. Zatial sa nikam neponahlame 🙂 Tak hor sa na to kocky! Prajem nam vsetkym vela stastia!! 🙂 😲

jankik
2. sep 2014

Inak baby, otazočka,,, počuli ste o tom, že počas kramov, je vačšia šanca otehotnieť? mne to moja gyndoška naznačovala, čo si o tom myslite????

tinkafe
2. sep 2014

@nicolettka2126 Ahoj, vizera to ovu, ja som tento mesiac ovu 1x tesla, lebo cyklus mam ako hodinky a ovu prisla ako mala, len ja som tu druhu ciarku mala este tmavsiu, na mojom teste bolo ze kontrolna / ma byt taka ista ista alebo tmavsia ako prva 🙂 ja by som este pockala ;) aby tovar dorazil cerstvy 😉

7rebeka11
2. sep 2014

@nicolettka2126 ešte nie je pozitívny, druhá čiarka musí byť minimálne taká istá alebo silnejšia