Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@zebrickaa dakujeeem krasne dufam ze ta ta moja MS posluchne a nepride 😀 😀
Este musim vydrzat 12 dni uffff to je moooooc 🙂
@jankik joj no dufam ze aj u mna to bude tak moc by som sa tesila 🙂
A oni sa aj snazili?? Ci si davali pozor? 🙂
@nicolettka2126 nesnazili sa a nedali pozor...
@jankik no tak uvidime teda 🙂
My sme sa nesnazili ale raz sme si nedali pozor no to bolo hned na zaciatku 4.DC a potom sme si uz davali pozor 🙂
Tak uvidime no 🙂
dievčatá aj ja sa pridávam, v auguste nevyšlo 😒 13. 9. máme svadbu a ovu mi vychádza na 14 🙂 takže, ak sa podarí, mohlo by to byť svadobné babenko 🙂 teda ak popri tých stresoch stihneme aj niečo iné, ako nenervovať sa 😀
Baby chytala som posledné dni depky ale od kedy som tu s vami takto po kopke je mi hned veselsie a tesim sa 🙂 Ďakujem, že ste 🙂
@zebrickaa jaka zlataaaa 🙂 🙂
Ale ja sa tiez citim lepsie ked sme viacere takto po kopke a sme na rovnakej vlne 🙂
A vsetky cakame na to iste 🙂
@timuska26 ale aspoň, že má už synčeka...my nemáme nič:(
@nicolettka2126 no pri ovu maš niekedy take pocity ako pri ms,, takze pichanie v podbrušku je tiez znak, ja pri ovu mam vytok, ja som si ešte neskušala ovu test ako vy ...
@jankik ja tiez mam teraz premieru s ovu testikom preto som si ani nebola moc ista ci je toto považované za pozitivny vysledok tak som sa opytala báb vo fotoblogu a vraj je pozitivny 🙂
Takze to je taka obrovska nahoda ze akurát som sa trafila hned prvym testom 😀
Tak dnes teda znasilnim draheho a uvidime 🙂
@nicolettka2126 drzim prsteky
@jankik dakujem pekne 🙂
@jankik dakujem, snazime sa nestresovat, ale to asi nejde.. a co sa tyka mocaku, ja s nim mam problem uz asi 2 roky, teraz ma konecne dal urolog ako tak dokopy, takze ja som na taketo veci velmi hakliva, papucky, ponozky,zakryte krize..to musi byt 😀 aj ked na svadbe by to asi v ponozkach nevyzeralo zrovna najlepsie 😀 snad to prezijem bez ujmy a nebudem musiet brat dalsie antibiotika..
@kukies ja som sa tych antibiotik tiež nabrala a akurat ma začal bolieť žlčník, stale do mna pchali antibiotika, kupila som si bylinku kapucinku - kvapky a to mi tiež pomohlo a uroval manosa, ta manosa ma viac toho všetkého tiež to pomaha, inak aj ja musím mať stále ponozky, stale mam studene nohy a tiež od toho chytam zapaly..
Ahojte kocky. Tiez sa pridavam k vam 🙂 Pre nas to bude tento mesiac pop prvy krat! Po 5a pol roka sme sa rozhodli, ze necham uz tabletky a zacneme sa snazit o babo. Chcem aby sa mi najskor telo spametalo zo soku a ocistilo a ak sa podari aj hned otehotniet tak budeme radi, ak nie tak nevadi ....budeme sa snazit dalej. Zatial sa nikam neponahlame 🙂 Tak hor sa na to kocky! Prajem nam vsetkym vela stastia!! 🙂 😲
Inak baby, otazočka,,, počuli ste o tom, že počas kramov, je vačšia šanca otehotnieť? mne to moja gyndoška naznačovala, čo si o tom myslite????
@nicolettka2126 Ahoj, vizera to ovu, ja som tento mesiac ovu 1x tesla, lebo cyklus mam ako hodinky a ovu prisla ako mala, len ja som tu druhu ciarku mala este tmavsiu, na mojom teste bolo ze kontrolna / ma byt taka ista ista alebo tmavsia ako prva 🙂 ja by som este pockala ;) aby tovar dorazil cerstvy 😉
@nicolettka2126 ešte nie je pozitívny, druhá čiarka musí byť minimálne taká istá alebo silnejšia

@jankik 🙂 ja ti neviem raz som to urobila ked som bola "prvy" krat tehu ale kamoska co mali problem s otehu hovorila, ze to robia 🙂 možno vyskúšam 🙂
@mia005 :( ja som rada, že mi včera ako tak končila...ale nikdy som nemala takú mrchu, že tečem ako z vodovodu a bolesti to až teraz po kyrete, ale berem to ako čistenie a citlivosť všetkého vo vnútri 🙂