Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@l.hanzlovicova tak to ti gatulujem a co sko si netestovala ci co??
Mne doktor povedal, ze zensky tuk produkuje muzsky hormon testosteron a ten narusuje cyklus. Mas to viditelne aj na tom, ze napr pri velkej nadvahe mas problemy s chlpakmi napr. na brade a podobne. Som si myslela, ze si zo mna robi srandu, ale mal pravdu... takze robim dobru veceru pre manzela...a otvaram vinko nech je pekny vecer a ked to nevyjde prejdem asi k oktobrovkam :D
@miculiatko spraaaavne 🙂 abstinenciu kolko chcete vydrzat? 🙂
Baby taka otazocka ked nie je baba tehu ukazovali by ovu testy dve palicky aj ked je jedna slabsia cim je vlastne test brany ako negativny? To ma len teraz tak napadlo 🙂
@zebrickaa asi tak tyzden teda od konca ms az do ovulky. Poradil mi to doktor. Vraj muz pri prilisnom snazeni nemusi pocas toho dna ovu dostrelit az tak daleko 😀 a s tymi ovu testami ti ja neviem poradit. Nikdy som ich nepouzivala
baby ja som take trdlo ako sa vobec pouzivaju tie ovu testy?
@miculiatko super ak by sa nam to tento mesiac nepodarilo skúsime to aj my 🙂
Priznaky podobne ako pri prvom tehotenstve, bolest podbruska, zaludok ako na vode, dnes 25DC a Mamatest 10 negativny. hmm...mal to niekto podobne?
@momamo ahoj vyzera to slubne 🙂
@zebrickaa som zvedava ci nam to vyda alebo nie. Nedufam vsak ani si nerobim nadeje.. no chcela by som byt do konca roka tehu. Ktovie ci mi to bude sudene 🙂
@ssj04 dakujem ti🙂 Kedy ides k dr? Ja idem este do utorka testovat a ked budem vidiet ze riadne tmavne tak mu volam a objednam sa ... Tipujem ze tak za 2-3 tyzdne by uz nieco mohlo byt ..Vlastne radsej sa nejdem ani tesit do predu, aj ked moj vnutorny pocit hovori ze tehotna som, aj ma tak boli brucho, dnes som dokonca ochorela ako pri prvom tehotenstve 😀 Snad rano uz bude o trocha silnejsia ciarka .. Len ma dnes ,,zmiatla" info co som tu nasla ze niekedy takto mozu testy reagovat ked su akoby premocene ..Ale to si myslim ze je u mna sprostost, nakolko som si uz robila 3 testy a z toho 2 znacky testovat a na kazdom vidiet ducha .. Drzim ti palce !!! Snad sa potom vidime v majovkach, alebo junovkach 😀 😀
@miculiatko aj ja si želám do konca roka byt tehu ;)
@momamo no neviem ako ostatné babeny..ale ja tam vidím len / 😒
@zebrickaa Aj my sa snažíme a dufáme ,že do konca roka si na testíku nájdeme //...držím palčeky 🙂

baby pidavam sa k vam mi snazilkujeme priblizne od tohoto roka a teraz mam menzes cize mozem sa presunut pomaly k oktobovkam, kde sa otvori nova téma, velmi by som chcela do konca roka otehotniet, tak u
vidíme ci sa mi to podari 😉.