icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

eri28
19. sep 2014

baby pidavam sa k vam mi snazilkujeme priblizne od tohoto roka a teraz mam menzes cize mozem sa presunut pomaly k oktobovkam, kde sa otvori nova téma, velmi by som chcela do konca roka otehotniet, tak u
vidíme ci sa mi to podari 😉.

eri28
19. sep 2014

@l.hanzlovicova tak to ti gatulujem a co sko si netestovala ci co??

eri28
19. sep 2014

@alby2014 to ma nikdy nenapadlo ja som pribrala a mne sa zmenili cykli na 30 dnove, stále som hladala pricinu, cize asi to ze som pribrala je příčina.

alby2014
19. sep 2014

Mne doktor povedal, ze zensky tuk produkuje muzsky hormon testosteron a ten narusuje cyklus. Mas to viditelne aj na tom, ze napr pri velkej nadvahe mas problemy s chlpakmi napr. na brade a podobne. Som si myslela, ze si zo mna robi srandu, ale mal pravdu... takze robim dobru veceru pre manzela...a otvaram vinko nech je pekny vecer a ked to nevyjde prejdem asi k oktobrovkam :D

eri28
19. sep 2014

@86mamca86 mala by silniet ale mne sa nezda, ze je to duch, je dost viditelna skor urobit ten test, ktory ukazuje na tyzdne ci ti neukaze si v prvom tyzdni, alebo tak, ale to bol iba moj napad, ja neviem 😉

zebrickaa
autor
19. sep 2014

@kudusko ja som dneska v 23DC a vo stvrtok uvidim ako nase snazenie dopadlo 🙂 ja som tento mesiac tiez prvy krat ovu testy poizila ale len na utvrdenie ci ju fakt mam kedy si myslim 🙂 nastastie bolo to tak

zebrickaa
autor
19. sep 2014

@eri28 ahoj vitaj medzi nami

zebrickaa
autor
19. sep 2014

Vitaj medzi nami 🙂 a kedy mas mat ms? Respektive nemat 🙂 @silvia662

zebrickaa
autor
19. sep 2014

@miculiatko spraaaavne 🙂 abstinenciu kolko chcete vydrzat? 🙂

zebrickaa
autor
19. sep 2014

Baby taka otazocka ked nie je baba tehu ukazovali by ovu testy dve palicky aj ked je jedna slabsia cim je vlastne test brany ako negativny? To ma len teraz tak napadlo 🙂

miculiatko
19. sep 2014

@zebrickaa asi tak tyzden teda od konca ms az do ovulky. Poradil mi to doktor. Vraj muz pri prilisnom snazeni nemusi pocas toho dna ovu dostrelit az tak daleko 😀 a s tymi ovu testami ti ja neviem poradit. Nikdy som ich nepouzivala

petuskaa1
19. sep 2014

baby ja som take trdlo ako sa vobec pouzivaju tie ovu testy?

zebrickaa
autor
19. sep 2014

@miculiatko super ak by sa nam to tento mesiac nepodarilo skúsime to aj my 🙂

zebrickaa
autor
19. sep 2014

@petuskaa1 treba ocikat kazdy den v rovnaký cas 🙂 odporúča sa od skoncenia Ms. Ja som robila par dni pred ovu ako mi vychádzala podla vYpoctov 🙂 mal by ti tmavnut a ak budu obe čiarky rovnako tmave je ovu 🙂

petuskaa1
19. sep 2014

@zebrickaa super dikes tak od zajtra cikame 😀

ellabella22
20. sep 2014

Priznaky podobne ako pri prvom tehotenstve, bolest podbruska, zaludok ako na vode, dnes 25DC a Mamatest 10 negativny. hmm...mal to niekto podobne?

momamo
20. sep 2014

Ahojte co poviete? Na zivo ciarku vidno ovela lepsie, dnes som 27DC a od rana ,,tehotensky" chora ako pri prvej dcerke ..

eri28
20. sep 2014

@momamo myslim, ze sa tam nieco rysuje 😉

ellabella22
20. sep 2014

@momamo ahoj vyzera to slubne 🙂

miculiatko
20. sep 2014

@zebrickaa som zvedava ci nam to vyda alebo nie. Nedufam vsak ani si nerobim nadeje.. no chcela by som byt do konca roka tehu. Ktovie ci mi to bude sudene 🙂

silvia662
20. sep 2014

@zebrickaa dakujem za privítanie ms ne/čakám 29 ale viem že príde lebo tento mesiac nám snažilkovanie akosi nepraje keďže som riadne chorá a práve v čase ovulky takže tento mesiac opäť nič :( :(

ssj04
20. sep 2014

@momamo ja mam rovnakú možno trošku silnejsiu na 29 DC. Gratulujem ;)

momamo
20. sep 2014

@ssj04 dakujem ti🙂 Kedy ides k dr? Ja idem este do utorka testovat a ked budem vidiet ze riadne tmavne tak mu volam a objednam sa ... Tipujem ze tak za 2-3 tyzdne by uz nieco mohlo byt ..Vlastne radsej sa nejdem ani tesit do predu, aj ked moj vnutorny pocit hovori ze tehotna som, aj ma tak boli brucho, dnes som dokonca ochorela ako pri prvom tehotenstve 😀 Snad rano uz bude o trocha silnejsia ciarka .. Len ma dnes ,,zmiatla" info co som tu nasla ze niekedy takto mozu testy reagovat ked su akoby premocene ..Ale to si myslim ze je u mna sprostost, nakolko som si uz robila 3 testy a z toho 2 znacky testovat a na kazdom vidiet ducha .. Drzim ti palce !!! Snad sa potom vidime v majovkach, alebo junovkach 😀 😀

ssj04
21. sep 2014

@momamo určite to nie je z premoceneho testu.. Ja pôjdem vo stvrtok, nech ma pozrie pre istotu.. Ale tiež sa budem obden testovat, ci čiarka silnie.. Mňa začali dosť bolieť krize :( ani som v noci spat nemohla.. Pri prvej som to nepoznala..

zebrickaa
autor
21. sep 2014

@miculiatko aj ja si želám do konca roka byt tehu ;)

zebrickaa
autor
21. sep 2014

@silvia662 to je ako naschval :(

patricia128
21. sep 2014

@momamo no neviem ako ostatné babeny..ale ja tam vidím len / 😒

patricia128
21. sep 2014

@zebrickaa Aj my sa snažíme a dufáme ,že do konca roka si na testíku nájdeme //...držím palčeky 🙂

mimika123
21. sep 2014

@zebrickaa tak ja som uz skusila dva testiky, jeden vo stvrtok 7DPO a druhy dnes 10DPO a este stale nic, nastastie mam este tri testy takze v utorok skusim dalsi 🙂 ja si nejako nepripustam ze by to teraz nevyslo. a co ty, kedy sa vrhnes na testy?

mimika123
21. sep 2014

@momamo ja mavam 28 alebo 29-dnove cykly, ale ja by som rozhodne tak dlho cakat nevydrzala. ja by som si mohla otvorit domacu lekaren, lebo tu sa vzdy nejaky test najde 🙂