Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@ellabella22 Jajaj, tak to mas este cas do testovania 😉 Drzim palce, potom napis ako si dopadla, ja sa zajtra ozvem s rannym testom. Idem sa liecit do postele, ahoj 🙂
@momamo drzim palce, papa
@ellabella22 napodobne !!!! Sme v tom spolu 😀
@ellabella22 ako sa povie nadej zomiera posledna takze verim ze to do konca roka vyjde a budeme mat nadherny vianocny darcek v podobe // necame sa prekvapit a neboj zalubam sa venujem pokial nie som prave v praci a dakujem za podporu 🙂
@momamo aj ja tam vidim maleho ducha 🙂
za dva dni ma prist menzes ,ale ja som straaaaaasne zvedava ci pride,lebo sa citim nejak zvlastne, asi sa nam zadarilo 😉 ,dufam ze nebudem sklamana,chcela som aj testik robit ,pokusa ma to ,ale skusim az v den ocakavania 😉 drzte palce koceny 😝
Ahojte, tak adnes rano som opät testovala a ciarka zosilnela, nebol to uz len taky maly dusik 😀 Ak uz MS nepride ani dnes tak je to jasne .. !!! @ellabella22
Ahojte. Mrcha zatiaľ poctivo mešká. :D Prsia ma bolia, aj kríže a je mi zle od žalúdka. Testík kúpený už len vydržať do zajtra a uvidíme. 🙂
@momamo wow, parada 🙂 gratulujem, tak sup sup k lekarovi 😉 nech to potvrdi 🙂 a prosim zhrn aj pre ostatne baby svoje priznaky 🙂 dakujem 🙂 lebo aj ja si uz moc neviem vybavit ako to bolo pri prvom a mam znmiesane pocity. este raz GRATULUJEM 🙂
@radka752 juuuj, no super 🙂 ako dlho sa snazite? drzim palce!
Dnes som len 8 DPO, nemam ziadne priznaky ale zajtra idem testovat aj keby co bolo 😀
@ellabella22 No snažíme sa od začiatku tohto roka. Ak to vylo tak to bude naše prvé bábo. Veľmi obaja túžime, aby to konečne vyšlo. Vek už na to dávno máme. 😀 No mám obavy z toho či náhodou mrcha nemešká kvôli stresom v práci a nachladeniu, lebo v minulosti mi z týchto dôvodov zvykla 2 dni meškať ale dnes je to už 6. deň meškania. Zajtra ráno skúsim test. 🙂 Mám z toho zmiešané pocity. Veľmi chcem aby to vyšlo. 🙂
@zebrickaa
@ellabella22 kocky dakujem, ale este stale to neni 100% pre mna to bude ked mi to lekar potvrdi, tak este negratulujte 😀 Tu je test z rana, ono na zivo pekne vidiet druhu ciarku, neni uz ani ako duch, len s mobilom sa mi to neda tak dobre odfotit ..
@ellabella22 priznaky? Ja som hned tusila ze to vyslo, nakolko mi pred necelymi 3 tyzdnami umrel milovany starky, tak som si povedala, musi to vyjst v zmysle, jeden anjel odisiel zo zeme a druhy pride .. Prosila som starkeho aby mi ho poslal, velmi lubil moju dcerku, bola jeho zlatko .. Par dni po ovulacii som mala jeden den spominanu uz vyssie kovovu chut v ustach, tocky v hlave, par krat nevolnost a najviac co ma utvrdilo, bolo ze pri stlaceni prsnika mi islo nieco biele ako ,,mlieko" .. Potom bolest podbruska a sem tam napinanie v prsiach .. A hlavne to ze som opät chora ako pri prvom tehotenstve, ako sa tomu hovori tehotenska nadcha 😀 To je tak sio, ale vravim este nic neni 100% ...
kocky, dnes som 11DPO a test stale negativny, potrebujem podporit ze sa to este moze zmenit aj ked kazdym dnom stracam nadej. a co vy citite nejake priznaky? lebo ja snad vsetky ale moze to vsetko byt len moja psychika a preto si to nahovaram. myslite ze 4dni pred ms mi clearblue digital uz ukaze vysledok ak su normalne testy este negativne?
@zebrickaa @molinka5 @nikolettka2126 @kudusko @jetotu ahojte koceny dlho sme nekecli ze co nove. Ja som 8 dc liecim kvasinky a podla kalendara mam uz plodne dni. Ovulku sak cakam niekedy cez vikemd tak dovtedy abstinujeme 😉 vy co nove? Inak uz je nova tema snazilky oktober. Ostavate tu ci sa presunieme? Drzkajte sa!!!
Och žienky. Tak ma láka urobiť test .... musím sa ovládať a vyčkať do zajtra. Držte palce aby tam boli //.
@miculiatko ahoj moja no my sme natom rovnako bola si doktora? Ja nic noveho trosku som taka ako keby nieco namna liezlo a cakam kedy bude ovulka ked sa presunies daj vediet idem za tebouuuu 🙂 🙂 😉 😉 😔 😀 😵
@miculiatko
@kudusko caute babeny 🙂 nooo pekne pekne drzim vam silno palce. U mna testovacia mania v plnom pruude kazdy den sledujem kolajnice az mam niekedy pocit ze ta testovacia ciarka pukne od tej intenzity :D uz mi zacina byt aj celkom nevolno..nechuti mi jest.. a co je dôležité v stredu ideme za panom doktorom 🙂 tak na mna myslite nech je vsetko ok🙂. A ak sa chcete presunut dajte vediet budem bas pozorovat. Ja uz som totiz uspesnaseptembrovka ;)
@mimika123 pri rvom tehotenstve, som testla den po vynechanej. Neodporuca sa pred ms testovat, totiz ta vyska hormonov sa pomaly zvysuje...takze kluuud. Ake mas priznaky?
@jetotu no super, gratulka🙂 a mala si aj priznaky, ci len z testov?

@momamo niekedy 30-32🙂 takze do vynechania este tyzden 😉