Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@miculiatko dakujem 🙂
Ja som tiez vcera znasilnila draheho 🙂 Tak dufam ze aspon nejaka ta tekutinka s malou potvorkou presla tam kde ma 😀 😀
Dnes som skusila ovu testik a uz je negativny takze vo stvrtok bol pravdepodobne vrchol a tym padom ovulka vcera alebo dnes 🙂
Teraz uz len dufat ze aspon jedna zubrienka zabludila k mojmu vajicku 😀 😀
Nooo dobra vec ta rychlovka,hlavne ak je necakana 😀 😀
Ved potvorky si mozu u teba pekne pockat na vajko a tak verim ze sa zadariiiii 🙂
Zeny, no tak my sme boli tento mesiac prvykrat bez tabletiek a dostavila sa mi prave mrcha ....takze prvy cyklus presny ako hodinky a my sa budeme snazit dalej. Drzte prsty!!
@nicolettka2126 uvidime ci v oktobri ms dojde alebo nie.necham sa prekvapit. A taktiez som zvedava na teba ci sa zadari. Som rada ze to ja osobne uz tak neriesim ci bude babo alebo nie. Som nad vecou presne ako som si slubila. Vcera sme vsak absolvovali rodinne navstevy a trikrat mi hucali do hlavy ze kedy bude mimi a dokonca som dostala otazku ze ci vobec mozem mat deti!! Na pocudovanie ma to vobec nezamrzelo. No nikomu som nepovedala ze sa snazime otehu. Ked sa to podari aspon budu prekvapeni 🙂
@miculiatko ja sa tiez sama sebe cudujem ze to beriem v pohodicke 🙂
Som si povedala ze sa predaa5 este naplno nesnazime tak nemam co stresovat a pomohlo mi to dohovorit sama sebe 😀
No ale to co za otázku si dostala ty kokso ze ci vobec mozes mat mimi??? Strasne fakt....nikdy by som sa to neodvazila nikoho opytat velmi zle by som sa z tej otazky citila....
U nas tiez su cpraz castejsie otazky ze nejako sme zaostali, ze ci vobec chceme mat mimi a preco este nemame a taketo...uz sa iba pousmejem nad tym...co koho do toho, toto je iba medzi mnou a drahym a ostatni nech sa pytaju co chcu 😉
@nicolettka2126 noo takuto neprijrmnu Otazku som dostala sle fakt si z toho nic nerobim. Sama velmi dobre viem ze som zdrava a skor ci neskor sa mimi podari. Niektori ludia si vsak servitku pred usta nedavaju a potom rozpravaju taketo veci. Nevadi mi to. Mimentalne co ma vsak zaraza ze ziadny plodny hlienik sa u mna neobjavil este. Noo neviem neviem
@miculiatko ja som ho nemala nikdy mojka 😉
Preto som ani nevedela ze kedy mam ovu...A vidis, vo stvrtok pozitivny ovu testik jak hrom a hlienik ziadny 🙂
Takze podla mna to nemusi byt pravidlo ze ho musis mat 🙂
@nicolettka2126 asi nie. Aspon ma to neobtazuje 😀. Mozno sa vsak hlienik este objavi. No nebudem sa zase nejako prehnane sledovat. Uz stacilo 😀.
@nicolettka2126
@miculiatko Ahojte baby ja si robim testy od toho 11Dcvten den bol uplne slaby vcera na 12DC bol bol viditelny ale bol slabsi ako kontrolna a dnes skoro ziadna ciarka ale krasny hlienik ako bielok tak neviem co simam o tom mysliet muz v robote ja sa pomaly zotavujem al este stale kaslem tak uvidime kedy bude pozitivny a merias si aj BT Niky?
@kudusko mojka nie nemeriam to by sa mi ale ze aaaaabsolutne nechcelo 😀
Ani ovu testiky uz nebudem robit, teraz som ich mala len kvoli tomu aby som zistila kefy mam ovu a ci po vysadeni HAK poriadne nabehla 😉
A chvalabohu ano tak uz som kludna 🙂
Uz to nechavam cisto na osud 🙂
@miculiatko veru veru dievka, ziadne sledovanie 😉
@kudusko ahojki no tak to je zaujimavy pripad. Ja by som sa spolahla na svoje telo. Hlavne ze sa yz pomalicky zotavujes. Daj si teply kupel na uvolnenie a ked drahy pride z robity sup do postielky. Aspon tu u nas je picasie ako stvorene na to. 🙂
@nicolettka2126 s tou bt by sa to nechcelo ani mne 🙂
@nicolettka2126 no chcela som len preto vediet ci nahodou som nezacala neskoro testovat az na 11DC dufam ze este nebola 🙂 Ale myslim ze este len pride ani ja uz nebudem len zo zvedavosti som si ich kupila aby som vedela tak ako ty kedy ju mavam ale dnes mam baby neskutocne vela toho hlinu ako keby som sa s prepacenim pocikala 😀
@miculiatko mas dobry napad a jedna baba tu na koniku sa vtom vyzna co nam predala tie testiky ze to nie je ako tehu test ciarky moze zmiznut a potom zrazu vyskoci tak to dufam 🙂
Baby pomáha kyselina listová k otehotneniu..alebo je lepšie užívať inofolic?
@patricia24
@zebrickaa dnes dosla mrcha ☹ taka som smutna..toto sa mi este nestalo,asi ma osud skusal...sklamana moc...
@sugarbird ach jajjjj mno uvidime ako ostatne dopadneme.
@kudusko tie testy na overenie ci je ovu alebo je fajn vec ale testovat kazdy mesiac a dufat ze teraz prebehla ovu podla testu rychlo do postele robit tutumutu doslova na povel tiez nerobi dobro vo vztahu a hlavne ked sa to opakuje niekolko mesiacov tak sex zostane povinnostou a nie radostou 🙂 ja tiez spekulujem nad testsmi ale vdaka nim by som sa zase sustredila na otehu velmi intenzivne a ja stoj co stoj chcem tomu nechat volny prirbeh. Hoci aj tak na pripadne otehu myslim uplne nemysliet sa asi neda _😀
@patricia128 aj ja papam kyselinu listovu citsla som o nej tu na mk ze k otehu nepimaha ze je to len priprava organizmu na buduce tehu a je vhodne ju uzivat tri mesiace pred planovanym otehu a pocas prveho trimestra. Co sa tyka inofolicu vela bab pisalo na forach vraj im pomihol otehu ale rovnako vela kociek pisalo ze im sposobil rozhadzanie cyklu ktory mali predtym pravidrlny. Ak mas cyklus ok tak by som ho neuzivala hoci pisu ze podpiruje dozrievanie vajicok. Volba uZIvat ci neuzivat je na kazdej z nas. *nase mamy nic take nemali a nepoznali a predsa sme na svete* ♡
@zebrickaa to mi je luto, velmi obdivujem tak silne zeny co sa s tym zmieria. velmi ti to prajem aby sa mimco podarilo a bolo vsetko v poriadku. nikdy to nevzdavaj, ja som mala rizikove tehu, maly sa takmer narodil uz v 6 mesiaci a potom som bola niekolkokrat v nemocnici, ale udrzala som to az do terminu, teda o 5dni skor ale je uplne zdravy. tak to ako priklad ze nie vzdy vsetko konci zle
@miculiatko @kudusko takze baby ideme dalej, zajtra mam dostat ms a vyzera, ze aj dostanem, uz zacinam spinit ☹ ach jaj, asi sa toho nedockam, zrejme tak velmi chcem az to odozeniem...
@molinka5 ahooj moja. Otehu nikdy nie je stratene ked sa nepodari teraz pidari sa inokedy len neprestavaj dufat a verit. Ja som momentalne 14 dc neviem ci uz ovu bola alebo nie..keksikujeme ostosest a uvidime ako dopadnem. Ci sa zadari alebo nie. Uz si z toho vsak nic nerobim a taktiez si z toho nerob nic ani ty. Raz ta mrcha nedojde uvidis!!
@molinka5 neboooj bambulka nezufaj 🙂 Nevyjde teraz vyjde nabuduce 🙂
Treba trosku zvolnit lebo psychika robi svoje 🙂 Aj ked viem ze je to velmi tazke a povedala by som ze skoro nemozne na otehu absolutne nemysliet no skus to 🙂 My sme tu vsetky na jednej lodi spolu s tebou a na to nas tu mas aby sme ta podporovali 🙂 Nezufaj ze ms prichadza,radsej sa tes na dalsi cyklus 🙂
Skus to sklamanie premenit na novu nadej 😉
Ono to den dva potrva kym sa s tym zmieris,skoro vsetky sme si tu tym uz presli ale potom bude lepsie neboj 🙂
@miculiatko @nikolettka2126 @kudusko baby dakujem za podporu, mate vo vsetkom pravdu, nevyslo teraz vyjde nabuduce, tak nech sa mrcha rozbehne uplne a zacneme odznova. Len to chce vypnut tu hlavu 😒 my sme tiez boli obaja chori, takze to robilo vela, ale neva ideme dalej...hlavu hore a drzme si navzajom palce...
Dakujem 😉

Dievcata 8 Po mi este asi ziadne test nic velke neukaze....co? 🙂