Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
Zajtra ma dorazit mrcha..dnes som bola v Tescu a tam ze akcia na pepino testy po 0,99.. No nekup to..uz mi sibe..samozrejme pri takom mnozstve,ake som nakupila,nedalo netestnut..a cisty ako sneh..ani dusik..ale este stale dufam
@nikolettka2126 @kudusko @molinka5 caute kocky. Po dlhej dibe som opat kuk na forum. Co mate nove? Ja dokopy nic. Dnes som 20 dc a cakam na ms. Tento mesiac sme ani velmi nesmolkovali lebo sa liecim a vlastne ani velmi nesnazim o mimi. No keby prislo tehu tesila by som sa.
@miculiatko Ahoj moja u nas noveho to ze som 3dc a po 2 tyznoch som dostala s vyvolavackou a mam take silne ze az a zase sople a ten kolobeh uz my to ide na nervy
@kudusko och mojka nejako to skus vydrzat. Aspon sa dobre precistis a vsetko sa ti upravi tak ako ma byt. A potom mozes opat snazilkovat🙂.
@miculiatko No to dufam menim aj doktora tak dufam ze sa postasti 🙂 😉 😀
@kudusko urcite sa ti postasti!! Len sa nevzdavaj. Babatko si vyberie spravny cas kedy k nam pride
Ahojte baby, ako ste na tom, niektorej sa uz podarilo otehotniet. My sme prisli o plod, akokolvek vychadzali pozitivne testy, nakoniec som zacala krvacat a aj odislo. teraz mame prestavku. drzim vam palceky a napiste ktorej sa podarilo 😀
Ja som v oktobrovkach akurat pisala, ze som si dnes nasla ducha na teste ako oci....🙂 Akurat som cca 25DC, ale velmi sa netesim, lebo aj minule bol ( ale sice slabsi - tento vidim aj volnym okom) aplus to bol pepino test... tak asi estepocka a skusim zas v stvrtok.
Ja skrachujem vdaka svojej netrpezlivosti na tych testoch... 🙂 🙂
Prvy den meskania..malilinka nadejicka..este pockam dva dni..ak nic testnem..
Takze zas nic..:o((((((prestavam dufat..trva to uz tak dlho..
ahojte,
mam na vas taku otazku tie ktore ste resp. budete tehotne, planujete ist aj do prenatalneho centra na podrobny skrining? robia sa 3 vysetrenia v 12.tyzdni odber krvi na vyvojove vady a sono, v cca 20. tyz.velke morfologicke sono a potom ku koncu tehotenstva posledna kontrola myslim ze hlavne prietoky... mne Dr. povedal ze mi vymenny listok neda kedze tie dava len ked ma na to dovod alebo podozrenie co samozrejme chapem a ze je na mne ci tam pojdem alebo nie.... a ja sa neviem rozdodnut a uz na to nemam vela casu... poradte...
Baby nebola ste niektora na genetike v nitre? ďakujeeeeem
@zebrickaa
@miculiatko
@nicolettka2126 baby ako sa mate vy co ste tehu co noveho ani fotecku ste nedali ja som vcera bola prvy krat u novej doktorke a super sliznica 7 mm lavy folik 22mm takze sa mame snazit a aj sa budeme a konecne po tych starostiach citim ovu dnes picha ma a boli brusko ako pri ms a mam super doktorku ktora mi pekne vysvetluje a ma namna cas ona prvy mi ukazala moju maternicu a vajecniky 🙂 😉
@kudusko ahojki moja. Je to super ze mas new doky ktora ta poriadne odsleduje. Mozes teda poriadne snazilkovat. Ja som dnes 3dc. Ani tento mesiac to nevyslo tak sa posuvam do 5 mesiaca snazilkovania. Nic si z toho ale nerobim. Ms dosla presne na 28 den. Ukazkovo. Aj ovu som citila. Mala som bolesti v podbrusku ako slak no aj tak sa mi nepodarilo otehu. Nevadi
@miculiatko Ahoj presne tak treba vypnut ja mam dnes konecne pekny pozitivny ovu test tak ideme este dnes sa posnazit a uvidime 🙂
@kudusko ajooj ja som dnes 3.DC este stale sme sa nezacali snazit ale nevadi neberiem to tragicky 🙂 Vcera sme sa aj nechali trochu uniest vecer 😀 😀 Len skoda ze to nenolo počas plodnych dni 😀
Ale ono to priiide ja som trpezliva, aspon sa o to viac budem tesit 🙂
A som rada že ty uz si ok a prajem vam teda priijemne snazilkovanie dnes 😉
@nicolettka2126 Diky no duafam ze to vyjde verim vtom a dam potom vediet ako som dopadla 🙂
@kudusko budeme cakat na tvoje //. Nech ti to vyjde. Silno drzim prsty.
@nicolettka2126 ajoooj moja. To je zaijimave ze aj ty si 3 dc. Sme na tom uplne rovmako. Teda som sa presunula do dalsieho mesiaca snazilkovamia. To bude uz 5ty. Hmmm som zvedava kedy sa mi podari otehu...

@sugarbird drzimmpalce daj potom vediet 🙂