icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

zebrickaa
autor
27. okt 2014

@sugarbird drzimmpalce daj potom vediet 🙂

orieskova
27. okt 2014

Zajtra ma dorazit mrcha..dnes som bola v Tescu a tam ze akcia na pepino testy po 0,99.. No nekup to..uz mi sibe..samozrejme pri takom mnozstve,ake som nakupila,nedalo netestnut..a cisty ako sneh..ani dusik..ale este stale dufam

sugarbird
28. okt 2014

Baby davam foto dnesneho 😉

miculiatko
28. okt 2014

@nikolettka2126 @kudusko @molinka5 caute kocky. Po dlhej dibe som opat kuk na forum. Co mate nove? Ja dokopy nic. Dnes som 20 dc a cakam na ms. Tento mesiac sme ani velmi nesmolkovali lebo sa liecim a vlastne ani velmi nesnazim o mimi. No keby prislo tehu tesila by som sa.

kudusko
28. okt 2014

@miculiatko Ahoj moja u nas noveho to ze som 3dc a po 2 tyznoch som dostala s vyvolavackou a mam take silne ze az a zase sople a ten kolobeh uz my to ide na nervy

zebrickaa
autor
28. okt 2014

@kudusko :( chudatko

zebrickaa
autor
28. okt 2014

@sugarbird no gratulujeeeeeeeeeeeeeeem je to jasneee 🙂

miculiatko
28. okt 2014

@kudusko och mojka nejako to skus vydrzat. Aspon sa dobre precistis a vsetko sa ti upravi tak ako ma byt. A potom mozes opat snazilkovat🙂.

kudusko
28. okt 2014

@miculiatko No to dufam menim aj doktora tak dufam ze sa postasti 🙂 😉 😀

miculiatko
28. okt 2014

@kudusko urcite sa ti postasti!! Len sa nevzdavaj. Babatko si vyberie spravny cas kedy k nam pride

timuska26
28. okt 2014

Ahojte baby, ako ste na tom, niektorej sa uz podarilo otehotniet. My sme prisli o plod, akokolvek vychadzali pozitivne testy, nakoniec som zacala krvacat a aj odislo. teraz mame prestavku. drzim vam palceky a napiste ktorej sa podarilo 😀

alby2014
28. okt 2014

Ja som v oktobrovkach akurat pisala, ze som si dnes nasla ducha na teste ako oci....🙂 Akurat som cca 25DC, ale velmi sa netesim, lebo aj minule bol ( ale sice slabsi - tento vidim aj volnym okom) aplus to bol pepino test... tak asi estepocka a skusim zas v stvrtok.
Ja skrachujem vdaka svojej netrpezlivosti na tych testoch... 🙂 🙂

orieskova
29. okt 2014

Prvy den meskania..malilinka nadejicka..este pockam dva dni..ak nic testnem..

orieskova
29. okt 2014

@sugarbird je to tam🙂 🙂

janaochi
29. okt 2014

@orieskova konečne. 😉 A testík nám neukážeš?

orieskova
29. okt 2014

@janaochi ja som testovala v 26 DC a nebolo tam nic.dnes prvy den meskania.ak nepride do soboty,tak testnem znovu..inak tahame to spolu od aprilovych snaziliek🙂

janaochi
29. okt 2014

@orieskova hej, ťaháme, akurát, že ja som už stihla medzitým aj prísť o bábo ☹ .

orieskova
29. okt 2014

@janaochi videla som,viem,ze si bola tehu..je mi to luto,ale neboj..znova to vyjde

orieskova
30. okt 2014

Takze zas nic..:o((((((prestavam dufat..trva to uz tak dlho..

zebrickaa
autor
30. okt 2014

@timuska26 to mi je moc ľúto :( kolky tt? Mne dnes gynek povedal, ze zatial ok ale srdiečko este nevidi tak uvidime o 14dni...

borkoo393
3. nov 2014

ahojte,
mam na vas taku otazku tie ktore ste resp. budete tehotne, planujete ist aj do prenatalneho centra na podrobny skrining? robia sa 3 vysetrenia v 12.tyzdni odber krvi na vyvojove vady a sono, v cca 20. tyz.velke morfologicke sono a potom ku koncu tehotenstva posledna kontrola myslim ze hlavne prietoky... mne Dr. povedal ze mi vymenny listok neda kedze tie dava len ked ma na to dovod alebo podozrenie co samozrejme chapem a ze je na mne ci tam pojdem alebo nie.... a ja sa neviem rozdodnut a uz na to nemam vela casu... poradte...

timuska26
4. nov 2014

@zebrickaa ahoj, bola som okolo 6 tyzdna, no zivot ide dalej, mohla som akokolvek mat pozitivne testy, ale tak teraz mame prestavku.
Tak vam sa podarilo, to je dobre a nastav si kludny rezim, kym sa nebude dat vidiet srdiecko 🙂

zebrickaa
autor
4. nov 2014

@timuska26 ja som v 8tt pottatila... Teraz vobec neriesim ze som tehu vypustam to, buduci tyzden uvidime ci ❤️ Bude... Drzkaj sa a drzim palce v ďalšom snaženi a viem ze sa to lahko pise no realita je ťahšia :(

zebrickaa
autor
7. nov 2014

Baby nebola ste niektora na genetike v nitre? ďakujeeeeem

kudusko
7. nov 2014

@zebrickaa
@miculiatko
@nicolettka2126 baby ako sa mate vy co ste tehu co noveho ani fotecku ste nedali ja som vcera bola prvy krat u novej doktorke a super sliznica 7 mm lavy folik 22mm takze sa mame snazit a aj sa budeme a konecne po tych starostiach citim ovu dnes picha ma a boli brusko ako pri ms a mam super doktorku ktora mi pekne vysvetluje a ma namna cas ona prvy mi ukazala moju maternicu a vajecniky 🙂 😉

miculiatko
7. nov 2014

@kudusko ahojki moja. Je to super ze mas new doky ktora ta poriadne odsleduje. Mozes teda poriadne snazilkovat. Ja som dnes 3dc. Ani tento mesiac to nevyslo tak sa posuvam do 5 mesiaca snazilkovania. Nic si z toho ale nerobim. Ms dosla presne na 28 den. Ukazkovo. Aj ovu som citila. Mala som bolesti v podbrusku ako slak no aj tak sa mi nepodarilo otehu. Nevadi

kudusko
8. nov 2014

@miculiatko Ahoj presne tak treba vypnut ja mam dnes konecne pekny pozitivny ovu test tak ideme este dnes sa posnazit a uvidime 🙂

nicolettka2126
8. nov 2014

@kudusko ajooj ja som dnes 3.DC este stale sme sa nezacali snazit ale nevadi neberiem to tragicky 🙂 Vcera sme sa aj nechali trochu uniest vecer 😀 😀 Len skoda ze to nenolo počas plodnych dni 😀
Ale ono to priiide ja som trpezliva, aspon sa o to viac budem tesit 🙂
A som rada že ty uz si ok a prajem vam teda priijemne snazilkovanie dnes 😉

kudusko
8. nov 2014

@nicolettka2126 Diky no duafam ze to vyjde verim vtom a dam potom vediet ako som dopadla 🙂

miculiatko
8. nov 2014

@kudusko budeme cakat na tvoje //. Nech ti to vyjde. Silno drzim prsty.

@nicolettka2126 ajoooj moja. To je zaijimave ze aj ty si 3 dc. Sme na tom uplne rovmako. Teda som sa presunula do dalsieho mesiaca snazilkovamia. To bude uz 5ty. Hmmm som zvedava kedy sa mi podari otehu...