icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

Strana
z72
zebrickaa
autor
15. nov 2014

http://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/3...

Baby odporúčam prečítať si, nie preto, ze je to rodina, ale preto, ze je fakt pravda, ked je zena stastna a zije si svoj zivot a nesústredí sa cisto len na otehotnenie, tak sa to fakt podari 🙂

mimika123
16. nov 2014

@zebrickaa prajem nech vsetko dobre dopadne az do konca tehu

zebrickaa
autor
16. nov 2014

@mimika123 dakujem. Drzim paste nech to vide aj tebe 🙂

miculiatko
20. nov 2014

@kudusko ajoj moja co nove? Uz si zdravotne ok? Uz ziadny anovulak?

kudusko
21. nov 2014

@miculiatko neda sa povedat ovulacia bola ale zase prisla skorej na 23DC takze som z toho na nervy dnes mam mat vysledky zobrali mi krv cim to je ale ja si myslim ze ta sliznica este nie je v poriadku tak preto lebo predtym som mala ukazkovy na 28 ded a ty?

miculiatko
21. nov 2014

@kudusko ja chvalabohu som zdrava no drahy trva na odklade snazilkovania z coho som smutna

dandy17
27. nov 2014

@zebrickaa ahoj tak aj mne to vyšlo nakoniec, som v 7 týždni, (musím si poklopať) ty si v ktorom?tiež nejak tak približne nie?
🙂

zebrickaa
autor
27. nov 2014

@dandy17 jeeeej to je super 🙂 gratulujem. Ja som dnes 9+1

miculiatko
4. dec 2014

@zebricka @kudusko @jetotu @nikolettka2126 babyy povedzte ze nemam vidiny! Test vykonany na 30 dc vecer...

melania1
4. dec 2014

@miculiatko krasny, gratulujem🙂

miculiatko
4. dec 2014

@melania1 dakujeeem !!!

kudusko
4. dec 2014

@miculiatko Gratulujem tak si sa konecne aj ty dockala ja dnes ovu silno pozitivny tak sme v snazeni tak uvidime ale ti to velmi prajem to prve je prve najjjj 😉

miculiatko
4. dec 2014

@kudusko noo dakujem ti velmi pekne. Som v soku. Som ti pisala ze drahy akiby sa trosku zlakol a nechcel sa uz pokusat o mimi. Tak sme sa dohodli ze koli mojej praci pockame a parkrat tento mesiac sa nechal uniest. Boooze ono to asi fakt plati ze ked chces mimi tak sa vacsinou nepodari a ked nechces tak ano. Neopisatelny pocit. O dva dni testnem zase ci silnie

kudusko
4. dec 2014

@miculiatko super tak to byva 😀

jetotu
4. dec 2014

@miculiatko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂🙂🙂 moooooojaaaa jezisiiii tak sa podarilo :-* juuuj blahozelam a zaroven silno drzim palusky nech je vsetko v poriadku🙂 strasne sa tesiiim 🙂

miculiatko
4. dec 2014

@jetotu booze ani si nevies predstavit aka som sokovana! Fakt som do poslednej chvile neverila ze by to naozaj mohlo vyjst! Ziadne dvihanie noh hned po smolkovani sprcha...ved sa o mimi nesnazime a ono to vyslo! Dakujem za blahozelanie. By ma ani nenapadlo ze budrme tehulkovat spolu.

nikki77
5. dec 2014

@miculiatko No to je super!!! blahozelam, teskaj sa a davaj pozor na seba 🙂

julypetkova
5. dec 2014

@miculiatko gratulujem ,ja mam od vcera taky zvlastny pocit v bruchu ,akoby sa mi tam nieco natahovalo ,velmi zvlastny pocit to je ,mrchu cakam za 5 dni ,myslis zeby aj mne mohlo to u konecne vijst? Nemala si aj ty nejake take pocity?

miculiatko
5. dec 2014

@nikki77 dakujem ti!! Zelam aj tebe cim skor //! Sme sa videli na fore v snazilkach v lete vsak?

@julypetkova ahooj no ja som zvlastne pocity nemala. Tyxden pred mrchou nejaky 20-25 dc ma bolelo podbrusko a straaasne krize ze som nevedela ani lezat ani sediet. Som to pripisovala pms. Nebola to nicim ina bolest. Len na 25 dc to prestalo. Povrdala som si ze ms je uz na ceste. Bezne som to tak mala. Potom prisiel 27 dc ms nikde. To iste 28-29 dc. Som si hovorila ze si zase telo zo mna striela a pride ms na 30 dc. Dvakrat tento rok som mala taky cyklus. Vkuse som mala v hlave ze maam nejako vlhko v gaykach kazdu chvilku som bola na wc kontrolovat ci je ms no ked prisiel 30 dc vecer teda vcera testla som. Este nikdy som nemala cyklus 31 dni. Teda raz a to bol anovilak. Myslela son ze aj teraz bude anovulak no potom som si povedala ze by to bola riadna nahoda: nechranene milovanie pocas plodnych dni a aj anovulak? Tak som testla a je to tam. Odporucam pockat do ms a namtslat si ze je to pms. Radsej byt kriticka ako sklamana. DRZIM PASTE

khiarka
8. dec 2014

@miculiatko srdecne gratulujem a prajem aby si mala bezproblemove tehotenstvo 🙂

miculiatko
8. dec 2014

@khiarka dakuujem pekne. Verim ze vsetko bude ok.

borkoo393
27. dec 2014

@miculiatko super blahozelam 🙂 a ako si stresovala za tych par mesiacov...🙂 ale uplne to chapem bola by som rovnaka ak nie horsia 🙂))))

miculiatko
27. dec 2014

@borkoo393 nooo stresovala...skor som bola nedockava 🙂 a teraz to zivot zariadil za nas 🙂 dakujem za blahozelanie

zebrickaa
autor
28. dec 2014

Ahojte baby ako sa mate? Podarilo sa ďalšej byt tehu? ;)

Strana
z72