Snažilky v máji 2014
Baby ktoré sa snažilkuju v máji šup sem 🙂
Ja som po ivf a cakam na vysledok 🙂 utorok som bola na vklade 🙂
@siska765 jasné určite dám vedieť 😀
@smoulinka13 držím palce 🙂
@erika3108 dakujem a kedy planujes testivat? Ja asi utorok, to bude tyzden po vklade
@tamarka9 ja tiež som ho nevedela kde kúpiť tak som si kúpila druhý :/
@smoulinka13 zajtra ráno skúsim 🙂
@erika3108 budem drzat palce, daj vediet
@smoulinka13
@tamarka9
@siska765 no baby takže mne vyšiel testik na / ...možno to je skoro...baby kde ste kupovali ten woman secrent?
@erika3108 joj moja ale ja si myslim ze je skoro este na test, kedze si mala plodne dni takto pred tyzdnom....to niekedy trva aj 10 dni kym sa emmryjko uhniezdi.ja po IVF si robim test o 7 dni a to mi uz vlozia oplodnene embryjko do maternice🙂 skus neskor, uvidis
@tamarka9
@siska765
@smoulinka13 bola som v lekárni a lekarnicka mi povedala že tento test si môžem urobiť 7dní od oplodnenia...a mrcha mi nemeska väčšinou ju mávam 15steeho takže ju mám dostať 15.6.
@erika3108 ale ked neviem kedy bolo oplodnenie, ked ste mali sexik, neznamena ze v ten den je aj oplodnenie.niekedy je to aj 10 dni od sexu 🙂 podla mna je to velmi skoro po tyzdni od pohl.styku testovat 🙂 ale mozno sa mylim...mas dostat mms 15.6?? to mas este 2tt moja to ti veru ziadny test neukaze tak skoro.vacsinou v case ocakavanej mms alebo az ked mesta...
ale mozno sa mylim.ale taketo info viem 🙂
Baby tak si ho urobím 10.6. a uvidíme 🙂 aj keď ma to bude lákať určite skôr ale dúfam že dovtedy vydržím :D :D :D
Ahojte snažilky ... tiež sa k Vám pridávam. Už ma z toho snažilkovania porážaí 😢 V októbri minulého roku som potratila, od vtedy sa snažíme a zatiaľ nič. Doktor mi síce povedal pol roka pauza, ale začali sme skôr, veď po prvom pôrode som otehotnela hneď po šestonedelí a bolo to v pohode 🙂 A toto tretie ma tuším natrápi toľko, čo to prvé :( Mám síce ešte týždeň do termínu menštruácie, ale cítim sa nejak divno. Je mi zima, mám zvýšenú teplotu, bolí ma podbruško, občas mám žalúdok ako na vode, citlivé bradavky .... tak pevne dúfam, že sa konečne zadarilo, alebo si len zase namýšľam príznaky? Zdá sa mi to totiž strašne skoro, aby som nejaké mala ... Už mi z toho preprchá, sa moc sledujem tuším 🙂 Držím Vám všetkým palce a nech tu za pár dní vidím len pozitívne ohlasy 🙂
@siska765
@smoulinka13
@tamarka9 no baby ja som si ten testik objednala cez internet (woman secoret) pred chvíľkou 😀 😀 príde mi cez dobierku 😀 a vy sa pochvalte čo máte nové? 😀
@erika3108 ahoj 🙂) a kolko stoji cez net? ja zatial nic nove, testovat som sa neodvazila este, mozno zajtra alebo utorok 🙂 a kedy ti pride test? budes potom hned testovat?
@smoulinka13 test + dobierka 6.85€ si myslím že to nieje veľa u nás v lekárňach ho nedostat kúpiť. Tak do 3dní by som ho mala mať, uvidíme plánujem ho urobiť hneď v štvrtok ráno alebo v piatok a druhý v pondelok to budem mať akurát 5dní do ms 🙂
@erika3108 tak super, dufam ze to bude stastny test 🙂
@smoulinka13 to dúfam aj ja 🙂
@erika3108 je lepší ako klasické tehu testy?
@patricia128 určite áno 🙂 vyskúšam vo štvrtok a dám vedieť 🙂

@erika3108 hehe 🙂 drzim palce 🙂 daj vediet ako to dopadlo a daj potom aj foto 🙂