Snažilky xs a xxs
Ahojte babulky aj vas strasia ze ste moc chude a neotehotniete? Prosim poradte ake mate skusenosti 🙂
@barev 🙂 hííííííí výška 180cm 56kg pred tehu 3x tehotná 🙂 Nepočúvaj debilné reči 😉 mna strašili "kamošky" cisarákom vraj mám úzku panvu a pôrod bol taký super, že ani neviem ako som porodila 😀 A tie široko panvové kamošky mali ťažké pôrody.......Ničoho sa nebojkaj a hlavne nepočúvaj hlúpe reči !
Nie ja mam 180 a 54kg tak vyzeram dost chudo ale ja som taka od malicka. Dakujem dufam ze bude vsetko ok
@michaelamilan jeeej dakujem aka si zlata 🙂
ja 173 cm a 53 kg, tiez zevraj uzka panva, ale porod uplne v poriadku.. aj som prenasala skoro tyzden, maly mal skoro 4 kg, ale velice rychly a bezprobemovy porod som mala
@hradnapani @barev to je len taký mýtus o tých kilách...jedine že by mala žena enormne malé množstvo tuku-tým pádom rozhádzané hormóny a narušený cyklus..tak sa to takto traduje...mám dve velmi chudé kamarátkyktoré otehotneli obe na prvý šup🙂
tiez by som povedala, ze stihle lepsie rodia ako my, baculky, lebo ved som videla.... za to, ze niekto je velmi stihly, nemusi znamenat, ze ma aj uzku panvu a nie vsetko je o panve 😀 iste, su kocky, ktore mali problemy, ale ja mam pocit, ze tie "tintitka" lepsie rodia aj dojcia. ako v tomto jedinom pripade by som radsej mala A prsia. lebo ked sa nam naleju nase D a bradavka sa splosti, tak dovi dopo... a to iste tehu, je ine, ked priberie 50 kilova kocka 20 kil a ine, ked 80 kilova 😉
Ja k vám síce nepatrím, ale... môžem vás povzbudiť, že moja extraštíhla suseda porodila svoje 3,5 kg dieťa omnoho lahšie a rýchlejšie, ako ja svoje dvojkilové :D
@barev podla mna to nie je vobec problem, aj ked ludia z toho problem robia, to znaci o ich nevedomosti akurat 😉 ja mam 160cm, v case otehotnenia 41kg, otehotnela som na prvy sup, tehotenstvo bezproblemove, porod takisto a kojim doteraz velmi casto. Takze ziadne z tych "uzasnych" predpovedi, ktore som pocuvala sa nesplnili 😀 jasne, moze sa stat, ze budu problemy, ale vobec to nemusi suvisiet s vahou. + osobne poznam par kočiek, co su chuducke a rodia bezproblemovo a aj koja. Takze nepocuvat okolie radsej alebo tie reci nebrat vazne 🙂
Dakujem Vam dievcata povzbudili ste ma 🙂))
ja 178 a pred tehu 54, rodila som ani neviem ako a kojila 15 mesiacov 🙂 pribrala som 20 kg pocas tehu a nikto mi to neveril🙂 a schudla som za 3 mesiace, cize zase som tam kde som bola 🙂

@barev pokial je to tvoja normalna postava a telo funguje ako ma, tak nie je dovod na obavy. Jedine, ze by si zrazu vdaka nejakej diete schudla na tuto velkost, ktora ti nie je dana, tak to moze byt naozaj problem.