Snažím sa otehotnieť a stále nič
Ahojte, už v januári to bude rok čo sa snažíme s priateľom o babo a stále nič. Keď sa nám tak do marca nedarilo povedali sme si že budeme si užívať ako doteraz a možno príde a možno nie. Ja som bola u lekára mala som problém s ovuláciou dal mi lieky a viac som u neho nebola... menštruáciu som mala teraz posledných 5 mesiacov pravidelnú a zase mi posledný mesiac začala blbnut neviem prečo... stále to nejde chceme babo a nejde to.... bývame spolu u našich ale tak o pár mesiacov ideme do svojho a strašne sa tešíme nevieme či to mame nechať tam a potom to riešiť. Myslite si že keď sa už predtahujeme tak by sa mohli podariť? Že budeme mat take vlastne súkromie či? Alebo si to len ja namýšľam aby som sa upokojila a mala by som už začať niečo riešiť??? Strašne chceme babo obaja a potrebujem poradiť
Ďakujem za všetky správy
@janulka2805 dúfam každý nám to vraví že keď budeme sami tak už by sa konečne malo podariť tak dúfam a Vám gratulujem
@ninulica a prosím viete mi poradiť?
@erikalukanova určitě se o to pokusím 😊🙏🏻 Máte facebook nebo něco kde bych Vám mohla napsat? Nebo Vám mám napsat sem do zpráv?
@ninulica Na fb mi môžete napísať Erika Lukáňová
@ninulica mám tam fotku s priateľom
@erikalukanova budem držať silno palce 🙂 ďakujeme 😊
@janulka2805 ďakujem aj ja len to že človek nevie či to niekedy príde či nie
@erikalukanova ja som bola tiež skeptická, ale keby náhodou, je viacero možností... Hlavne mysli pozitívne! 🙂
@janulka2805 veď áno a pomaly sa sťahovanie chystá tak možno už keď budeme na to myslieť keby aspoň neni blbá korona a dalo sa niekam ísť
@erikalukanova Kolko mate rokov? Lebo to je dolezite hlavne pre zenu... aby si necakala prilis dlho na to kym sa priatel rozhodne ist na vysetrenie.
@andreatytler 21 mám
@erikalukanova a priateľ to samé 21
@andreatytler ja mam 30, manžel našťastie hneď súhlasil že pôjde 😊
@janulka2805 to máte fajn že súhlasil
@erikalukanova
Tak sa fakt skludni a užívaj si ešte bezdetnosť. Plodenie si nechajte keď budete vo vlastnom a sami, bude Vás to viac baviť.
@erikalukanova máte zprávu 😊 Možná bude v žádostech a jestli ne zkuste napsat Vy mě (Nina Žufić, mám tam normálně selfie a mám modré melíry 😂🙈)
@erikalukanova ahoj nam sa tiež takto nedarilo 8 mesiacov, neustále som nad tým rozmýšľala, že prečo, bola som v strese, neustále negatívne tehotenské testy, ovuláčne testy mi nikdy naporoadok nič neukázali 🤔menzes mi meskal aj 2 týždne hore dole stále...až jeden mesiac som si povedala, ze to absolútne nejdem riešiť uz, keď to ma prísť, pride to...a na moje obrovské prekvapenie to presne aj v tom mesiaci prišlo až som ostala v šoku, keď som tam videla dve silne //
Preto hovorím, ze psychika robí divy....človek by mal byť v určitej pohode jednoznačne 😊
Držím prsty a verím, že sa to skôr ci neskor podarí aj vám 😊
@erikalukanova Joj, to mate kopu casu. 🙂Urcite porieste najskor byvanie. Dieta su neskutocne stresy a vtedy potrebujete mat zakladne veci uz vyriesene a byvanie je teda jedna z najzakladnejsich.
@janulka2805 To je dobre ze hned suhlasil👍. Pri 30 uz nie je cas na cakanie. Treba ratat aj s tym ze clovek mozno bude chciet 2 deti a plodnost zeny po 35tke ide dolu vodou.☹
@andreatytler veru, my sme aj chceli 2 deti a nakoniec sa podarilo jedným razom dvojičky - dievčatká 😊❤️
@mia0409 však to že je veľmi taške povedať si že nad tým nebudem rozmýšľať ja som si to pobedala hádam 100x a nič
@erikalukanova je mi to jasne tiež som si tým.prechadzala,ale ozaj hlavu som zamestnala prácou a zábavou a prišlo to samé🙃
@mia0409 možno že keď budeme sťahovať a už pomaly sa tam zabývať a riešiť veci okolo bývania tak možno sa podarí neviem dúfam
@erikalukanova ahoj... Ja som sa tiež snažila dlho o druhé dieťa a nič... U gynekológa všetko ok... Tak som šla ku endokrinologičke... Zistila mi PCO a predpísala lieky... Užívam ich vyše 2 mesiace... Dnes 10dpo som si robila test a bol tam slabý duch... Či sa na to môžem spoliehať zistím až pri ďalšom testovaní

@viikkki presne a to je katastrofa lebo veď ešte k tomu sa môj priateľ nevie vôbec uvoľniť normálne aj niekedy keď počuje že sú tu prejde chuť a mne tak isto