Snažíme sa o bábätko a nedarí sa
Vie niekto poradiť čo vám pomohlo na otehotnenie moja kamarátka chce mat babo ale sa im nedarí dakujemza rady .
Odporúčam mužovi folandrol, podporuje rýchlosť a životnosť spermií. Je to vitamínový doplnok, dostupný v lekárni. Tri mesiace v kuse sa musí užívať, aby mal účinok. Pokiaľ sa ozaj že dlhšie nedarí, muža treba poslať na smermiogram. Žene odporúčam požiadať o hormonálny profil u svojho gynekológa. Mne spravil zadarmo. Potom odporúčam skúsiť ovulačné testy, niektorým ženám vychádza ovu v čase trebars keď im končí menzes a nemajú vtedy sex. Takže si zistiť či ovuláciu máva a kedy. Mne gynekológ povedal, že ked tieto veci po polroku nepomôžu, spermiogram je nevyhnutný. Zväčša je problém u muža, keďže ženy sa dajú hneď vyšetriť vrátane hormonálneho profilu.
Záleží od toho koľko sa snažia ako dlho …nám pomohla dovolenka vypnúť od roboty žiadne stresy nič a od toho všetkého kolobehu …ja som brala jedine inofolic iné nič …po roku snaženia by sa to malo riešiť už cez doktorov ak sa nedari …