icon

Snažíme sa o bábätko od leta 2021

veron2811
9. mar 2022

Zdravím, ženy, s priateľom sa snažíme o mimi už od leta minulého roka. Zatiaľ však bezúspešne. Mám 28, priateľ 33, chodím na pravidelné PP, podľa lekárky je všetko v poriadku, dala mi užívať Inofolic, aj priateľ je doplnky. Raz mi aj vyšiel test s jemnou druhou čiarkou, no za dva dni prišla m. Je to také frustrujúce, veľmi túžime po bábätku... Ale takých je náš tu asi viac... Máme začať riešiť nejaké vyšetrenia, alebo je ešte skoro... Ďakujem za každý komentár.

Strana
z2
veron2811
autor
10. mar 2022

@tana85 ďakujem 😇

veron2811
autor
10. mar 2022

@rhodesian ďakujem 😊😇 to mi aj moja sestra presne hovorí, že nemyslieť na to, neupinat sa a ak to ma prísť tak to príde.. Len jej sa to hovorí, keď dve krásne detičky 😁

lavienocka
10. mar 2022

@veron2811 ahoj my od konca leta 2020 a teda po vyše roku sme začali chodiť na vyšetrenia,no zatiaľ nam nič vážne nenasli.Mame nasadené aj rôzne doplnky, zatiaľ nič nepomohlo.🙂

veron2811
autor
10. mar 2022

@lavienocka ahoj, ja som potom z tohoto ale somár... Ak je všetko v poriadku, ešte aj vitamíny sa uživaju a nič.... Ono je to už potom asi ozaj aj v tej hlave... Alebo ja neviem

nana8989
10. mar 2022

Hlavne to treba prestať prežívať. Prvé tehu trvalo 8 mesiacov kým sa zadarilo. Každý mesiac som bola zúfalá, keď prišla MS, v kuse som sa sledovala a potom som bola ako klbko nešťastia. Jeden mesiac bol taky ze muž bol zo zahraničia doma jeden jediný víkend a bolo to mimo mojich vypočítaných plodných dní a čuduj sa svete, vtedy sa zadarilo, lebo som bola nastavena že to určite nie je možné aby som zrovna vtedy otehotnela. A druhe tehu sa podarilo tiež cca po 7-8 mesiacoch snaženia a tiež až vtedy keď som to prestala riešiť. Teraz som v 30tt. Za mňa je minimálne polka úspechu v hlave a nebyť stále v strese. Držím palce 🙏

veron2811
autor
10. mar 2022

@nana8989 ahoj, toto mi inak aj lekárka povedala, že otehotnieť žena môže hocikedy, nie len počas plodných dní. 😊 Ďakujem. ❤️

kundiboo
10. mar 2022

@veron2811 my sa tiež snažíme od leta a už sme sa rozhodli riešiť aspoň základ. Ja som bola na hormonálny profil a sledovala som BT 3 cykly, ale nevyšlo, tak som poslala MM na spermiogram a tam sa zistila príčina, malý počet spermií atď . Tak absolvujte aspoň tento základ nech sa už máte od čoho odraziť. Teraz som mu nasadila vitamíny, uvidíme na kontrolnom . Zamrzelo ma to , ale aspoň vieme kde možná príčina . Neboooooj , bábätka sa dočkáme obidve uvidíš ❤❤

veron2811
autor
10. mar 2022

@kundiboo ďakujem ti za skúsenosť🙂 áno áno ❤️❤️❤️

dadulika11
10. mar 2022

@veron2811 No my sme sa snazili asi 4 roky a nic, potom sme zacali riesit ivf, tahalo sa to 8 rokov. Bolo nam povedane, ze mam anovulacne cykly, upchaty jeden vajcovod a manzel ma spermie velmi pomale az skoro nehybne😀Bola som 8 krat na vklad embrya a neuspesne. Myslim, ze o frustracii pisat nemusim. Bolo to strasne obdobie. Za mesiac som minula aj 10 testov. Kazdy mi hovoril, ze sa velmi na to upinam. Ale to sa lahko hovorilo. Nakoniec som sa zmierila s tym, ze mi bude stacit pes😀 A prestala som to proste riesit. Riesila som ine veci, aby som na to nemyslela. Po 4 mesiacoch som prirodzene otehotnela. Lekari hovorili, ze u nas nie je mozne prirodzene otehotniet. A ups. Som presvedcena ze 80% je psychika. Dcerka ma uz 4 roky a stale sa mi to zda ako sen🙂

veron2811
autor
10. mar 2022

@dadulika11 ďakujem ❤️❤️❤️

54tinka54
11. mar 2022

@veron2811 môže to byť fakt aj o tom že na to priveľmi myslite… alebo sa treba snažilkovať aj mimo plodných dní, možno to máš nejak posunuté.. my sme sa snažili poctivo celý cyklus (okrem ms) každý druhý deň 😉

veron2811
autor
11. mar 2022

@54tinka54 a nakoniec sa zadarilo? 😇

54tinka54
15. mar 2022

@veron2811 áno na tretí cyklus sa zadarilo 🙂

Strana
z2