Snažíme sa o bábätko od leta 2021
Zdravím, ženy, s priateľom sa snažíme o mimi už od leta minulého roka. Zatiaľ však bezúspešne. Mám 28, priateľ 33, chodím na pravidelné PP, podľa lekárky je všetko v poriadku, dala mi užívať Inofolic, aj priateľ je doplnky. Raz mi aj vyšiel test s jemnou druhou čiarkou, no za dva dni prišla m. Je to také frustrujúce, veľmi túžime po bábätku... Ale takých je náš tu asi viac... Máme začať riešiť nejaké vyšetrenia, alebo je ešte skoro... Ďakujem za každý komentár.
@veron2811 ahoj my od konca leta 2020 a teda po vyše roku sme začali chodiť na vyšetrenia,no zatiaľ nam nič vážne nenasli.Mame nasadené aj rôzne doplnky, zatiaľ nič nepomohlo.🙂
@lavienocka ahoj, ja som potom z tohoto ale somár... Ak je všetko v poriadku, ešte aj vitamíny sa uživaju a nič.... Ono je to už potom asi ozaj aj v tej hlave... Alebo ja neviem
Hlavne to treba prestať prežívať. Prvé tehu trvalo 8 mesiacov kým sa zadarilo. Každý mesiac som bola zúfalá, keď prišla MS, v kuse som sa sledovala a potom som bola ako klbko nešťastia. Jeden mesiac bol taky ze muž bol zo zahraničia doma jeden jediný víkend a bolo to mimo mojich vypočítaných plodných dní a čuduj sa svete, vtedy sa zadarilo, lebo som bola nastavena že to určite nie je možné aby som zrovna vtedy otehotnela. A druhe tehu sa podarilo tiež cca po 7-8 mesiacoch snaženia a tiež až vtedy keď som to prestala riešiť. Teraz som v 30tt. Za mňa je minimálne polka úspechu v hlave a nebyť stále v strese. Držím palce 🙏
@veron2811 my sa tiež snažíme od leta a už sme sa rozhodli riešiť aspoň základ. Ja som bola na hormonálny profil a sledovala som BT 3 cykly, ale nevyšlo, tak som poslala MM na spermiogram a tam sa zistila príčina, malý počet spermií atď . Tak absolvujte aspoň tento základ nech sa už máte od čoho odraziť. Teraz som mu nasadila vitamíny, uvidíme na kontrolnom . Zamrzelo ma to , ale aspoň vieme kde možná príčina . Neboooooj , bábätka sa dočkáme obidve uvidíš ❤❤
@veron2811 No my sme sa snazili asi 4 roky a nic, potom sme zacali riesit ivf, tahalo sa to 8 rokov. Bolo nam povedane, ze mam anovulacne cykly, upchaty jeden vajcovod a manzel ma spermie velmi pomale az skoro nehybne😀Bola som 8 krat na vklad embrya a neuspesne. Myslim, ze o frustracii pisat nemusim. Bolo to strasne obdobie. Za mesiac som minula aj 10 testov. Kazdy mi hovoril, ze sa velmi na to upinam. Ale to sa lahko hovorilo. Nakoniec som sa zmierila s tym, ze mi bude stacit pes😀 A prestala som to proste riesit. Riesila som ine veci, aby som na to nemyslela. Po 4 mesiacoch som prirodzene otehotnela. Lekari hovorili, ze u nas nie je mozne prirodzene otehotniet. A ups. Som presvedcena ze 80% je psychika. Dcerka ma uz 4 roky a stale sa mi to zda ako sen🙂
@dadulika11 ďakujem ❤️❤️❤️

@tana85 ďakujem 😇