icon

Snažíme sa o dieťa, ale po sexe zo mňa spermie vytekajú

marshmellow356
4. dec 2022

Ahojte baby chcela by som sa spýtať. S priateľom sa snažíme o dieťa a trochu sa bojím pretože akonáhle má oplodní tak po nejakej minute akoby sa to zo mňa vylučovalo. Je to prosím normálne alebo je to problém?

bmolko
5. dec 2022

@katulka94 hadam si nemysis, ze vie co to je ejakulat?

filipka250
5. dec 2022

A potom ze sa kazdy smeje z mamiciek z MK. No necudo.

saxana000
5. dec 2022

Sex v stojke na to velmi pomaha...

bluka2
5. dec 2022

Alebo v rakete možno by to bolo lepšie

stellarstar
5. dec 2022

@marshmellow356 že akonáhle oplodni 🤦‍♀️🤣 dnes som fakt KO z práce ale skoro som odpadla. Žena hneď po sexe ešte ani spermie sa do teba nedostali nie to ešte si oplodnená. Žena prosím ta naštuduj si biológiu. Každá žena by mala robiť u gyn či psychológa test na zrelosť rozumu a z biológie lebo toto môže len zle dopadnúť 🙈 a takéto sa množia?

filipka250
5. dec 2022

Smutne je, ze zeny, ktore nemaju zvladnute zaklady biologie chcu plodit deti.

martinapn
5. dec 2022

Neprestáva ma fascinovať,že si deti chcú robiť ľudia,ktorí ani nemajú šajn,ako sa tie deti vlastne robia.A to sa netýka len tejto otázky,ale asi väčšiny otázok na MK.Namiesto náboženstva treba do škôl dostať sexuálnu výchovu.Tá chýba ako soľ.

filipka250
5. dec 2022

@martinapn PRESNE!!!!!

s_o_n_i_k_e
5. dec 2022

vieš čo bude pre Teba a okolie lepšie, ak si kúpiš s mužom rybičky, tak toto je strop...

galioska
5. dec 2022

@marshmellow356 myslim, ze este skoro na deti😃

kayyaa
5. dec 2022

Zeny, ste otrasne !!!

Ano, dievca ma mozno slabsie znalosti, ale opytala sa normalne a slusne a da sa jej odpovedat aj bez posmechu a urazok. A potom sa cudujeme, ze existuje sikana na skolach, ved toto je co, co vy predvadzate ? Je mi z vas zle. Tolka zlomyselnost vo vas...a pritom na zaklade tejto vasej prezentacie by som dala ruku do ohna, ze ziadna z vas nema nejake oslnive IQ. A EQ uz vobec nie. Ze dospele zeny...otras.

vv88
5. dec 2022

@marshmellow356 Je to normalne a nie je to prekazkou otehotnenia (a oplodnenie je splynutie vajicka a spermie, nie pohlavny styk). A tie mile 'damy', ktore ti na slusne polozenu otazku dokazali odpovedat iba vysmechom a ponizovanim, si nevsimaj 🙂

martinapn
5. dec 2022

@kayyaa prepac,ale ked chce niekto na seba zobrat zodpovednost za vychovu dietata a nevie ani ako prebieha oplodnenie,tak to si ozaj nic ine nezasluzi,len odpovede,ake dostala.Ako chce potom pripravit to dieta do zivota,ked sama ma v zakladnych veciach zmätok?

vv88
5. dec 2022

@martinapn a ako pripravi svoje dieta do zivota zena, ktora na prosbu o radu namiesto poucenia ponuka ponizenie a vysmech?

martinapn
5. dec 2022

@vv88 Kazdopadne ho poucim,ako sa robia deti 🤦 Vam to nepride ani trochu mimo,ze tak nezrely clovek,ktory nechape ani oplodnenie,sa ide rozmnozit? Ci podme ju polutovat a vysvetlit jej zaklady, ktore by mala ovladat predtym,nez sa rozhodne byt matkou?
Su otazky,ktorym rozumiem,ze sa ludia pytaju.Nikto nevie vsetko.Ale nehnevajte sa na mna,toto je ozaj nieco,co sa moze opytat 15-16 rocne decko,nie dospela zena chystajuca sa na materstvo.A uz ked mam medzery v tom,ako dojde k oplodneniu,tak staci pouzit google.Ano,take je to jednoduche.

vv88
5. dec 2022

@martinapn Ano, suhlasim, kazdopadne ho poucim, slusne a vecne (najma, ked aj otazka bola slusna a vecna), kedze moja odpoved je zrkadlom mojho iq a eq, nie toho, kto sa pytal 🙂 A nehnevam sa, iba si myslim, ze pri vychove dietata je omnoho dolezitejsia emocionalna inteligencia, ako 'standardna' 🙂

hele25
5. dec 2022

Prosím, nemaj deti a nech ti všetko vytečie, lebo ty si nezaslúžiš sa rozmnožovať pre Svoje IQ

hele25
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
6. dec 2022

A takýto genetický materiál sa posúva ďalej...Čo len z tých detí vyrastie...

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@kayyaa ďakujem vážim si to. ❤️❤️❤️

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@stellarstar podľa toho čo píšeš, by si si mala dať urobiť test ty ale na IQ. Lebo keď už sa snažíš ponižovať a vysmievať ľudí, mala by si vedieť že aj teba to v živote niekto učil, tiež si sa to nenaučila len tak z neba. A za druhé, už len tým že na to takýmto spôsobom odpovedáš, ukazuješ svoju sprostosť pretože ako sa hovorí múdrejší ustúpi. No v tvojom prípade to asi neplatí. A otázka že aj takéto sa množia? Moja ja aspoň nesledujem stránky a nehľadám možnosti ako si do ľudí kopnúť alebo si z nich robiť posmešky. Slušne som sa spýtala, ale v tvojom okolí sa asi takto bavíte spolu medzi sebou bežne takže sa ani nečudujem

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@filipka250 hlavne že si na MK sama prihlásená 🤣🤣🤣

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@saxana000 vidím že máš skúsenosti 🤣🤣🤣

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@bluka2 ale nehovor. Skúšala si? 😊😊😊

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@filipka250 A vieš čo je ešte smutnejšie? Že na to vôbec reaguješ

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@martinapn vieš čo ešte chýba na školách "ako soľ"? Základy slušného chovania 😊😊😊😊😊

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@vv88 ďakujem. Pokiaľ si myslia že ma tým nejako dostanú na kolená alebo niečo, ja sa na nich len smejem lebo mi tu hovoria o tom aké mám nízke IQ a robia sa tu ako dospelé ženy, hlavne že odpovedajú na pičoviny ktoré môžu len prstom na displeji prejsť

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@martinapn moja ty si nezaslúžiš ani to že ti teraz odpovedám na tvoje sračky

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@vv88 ja poníženie a výsmech neponúkam. Slušne som sa spýtala na to. Ale ako vidím tak Máte všetky oveľa nižšie IQ ako hovoríte o mne že mám

marshmellow356
autor
6. dec 2022

@martinapn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣