Snažíme sa o dieťa ale stresuje ma dotieravá rodina
Urobila som asi chybu, ked na otazku rodiny a znamych "a co vy keby budu deti?" som odpovedala, ze uz sa snazime. Este sme len zacali a uz ma vsetci stresuju a pytaju sa, ze ci uz som v tom a davaju mi rady, ze nemam stresovat! Ved ja nestresujem ale zacnem, ked sa ma neprestanu pytat kazdy mesiac!!! 😞

•
25. sep 2007Nechcem vas sklamat ale tato super vecicka, tym ze je to mini pocitac s teplomerom nova vynde na okolo 5000Sk. :-|
0
Ale rozdiel je v tom, ze tento pristroj ti ukaze presne kedy mas vysoke plodne obdobie a nie ako bezna BT, ktora ti ukaze na grafe az ked ovu prebehla, s tymto pristrojom to mozes odhadnut dopredu, lebo po 6tich nameranych cykloch uz pozna tvoje telo a ma dost udajov o tom kedy mas najblizsie plodne obdobie ale je dobre mozno pouzit aj LH testy este k tomu ak chces vysledok na 100% 😉
nechcem sa velmi staratz, ale myslim, ze spoliehat sa na to, ze pomocou pristroja otehotniete...skor si nastavite hlavu na sebapozorovanie sa, prave teraz budete obzvlast sustredene na to a pojde to o to tazsie........a co sa tyka temy.aby sa prestali pytat ludia, kedy bude druhe( snazili sme sa 7 rokov, kym sme to vzdali), tak som hovorila kazdemu, ze druhe nechceme, aj ked sme na nom intenzivne pracovali🙂.drzim vam vsetkym palce.......
@milagros mam ho doma, vies ze som ani nestihla?! 😃 pri prvom dietati som otehotnela na prvy krat a pri druhom do troch mesiacov. Ja som si to kupila uz predtym nez sme planovali ze pre istotu, ale to som netusila, ze som taka jablon 😉 este by som chcela jedno neskor tak mozno to vyuzijem a ak nie tak to predam, lebo zrejme som z tych stastnych zien co nemaju problém otehotniet.
Začni písať odpoveď...

Odošli