Snažíme sa o dieťatko a z Infolicu ma začalo pobolievať podbruško
dobry mohol by mi tu niekto poradit zacala som uzivat infolic zacalo ma z neho bolet pidbrusku a brucho je mozne zabera?
@16simona16 vyskusame dr.ho odporucil na spermiogram tak uvidime ako dopadneme mam ocakavanu menstruaciu 4 ho myslim ze ju este dostanem
@adusik12457 a ako dlho sa pokúšate o bábätko?
@16simona16 4 roky
@adusik12457 no to dosť :( na vašom mieste by som si zvýšila dávku kys.listovej + rybí olej 🙂 ak budete mať výsledky v poriadku, tak by to mohlo zabrať
@16simona16 dufam ze sa to podari som z toho smutna som este zvedava ako manzel dopadne mam iba jedno balenie neviem ci potom este kupit dalsie ak sa to nepodari 4 mam dostat menzes tak uvidim
@adusik12457 inofolic doužívať a vysadiť.. kúpte si Elasti - Q kys. listova 800,, ja som v 6tt a beriem dve tabletky denne naraz... to je len môj názor. samozrejme držím palce treba vyskúšať všetko
@adusik12457 my sa tiez snazime uz 3 rok... vsetko v poriadku obaja.. uzivali sme uz vsetko, no nic nam nepomohlo 😥

@adusik12457 skúste po lyžičke každý deň s manželom rybí olej 🙂 + kyselinu listovú. ja osobne som z INOFOLICu pribrala :(