Snažíme sa o ôsme dieťa a ja som už hrozne unavená
Snažíme sa o 8. dieťa. Nie je to výmysel. Ale ja som už hrozne unavená. Rodina nepomaha svokrovci sú alkoholici. Oni síce deti chcú a hnevajú sa, že ich tam nechcem dať ale nestarajú sa o ne. Všetci traja ( svokra, svokor aj švagor) piju aj pri deťoch. Keď boli synovia na prázdninách rozprávali o tom zážitky ako dedo pil nic iné som nepočula. Samozrejme, že muž je na ich strane a huckaju deti proti mne, že ich tam nechcem púšťať a naslubuju im neviem čo. Moji rodičia si bravaju len najstaršich troch ostatných 4 mám vlastne nonstop. ( 2 chodia z toho do škôlky) 2 su do troch rokov čiže stále so mnou doma. Vôbec sa už o seba nestarám lebo cez deň sa nezastavím a večer unavená lahnem spat. Muž ma v noci budí na sex. Horko ťažko sa mi ešte chce niečo riešiť ohlasom seba. S muzom sme s dohodli že by sme mali mať ešte jedno. Lebo dcéra bude sama medzi chalanmi aby mala ešte sestru. Najprv som chcela aj ja ale teraz už veru neviem. Od neho nie je žiadna pomoc. Lebo väčšinu času je v robote a max.ked je doma zohreje večeru čo som uvarila potom sa iba zasiva zatiaľ čo je behám okolo detí. O deti je postarané každý deň umyte, každé deň komplet čisté veci. Učim sa s nimi, učia sa dobre. Ale 8 ročný syn máva záchvaty hnevu, provokuje súrodencov hlavne večer. Je to s ním strašne náročné. Kazdy deň si hovorím že musím s premôcť kôli tým deťom. Nikto ma nechápe, je to ťažké. Bojím sa na jednej strane ako to bude keď pôjdem do práce, no na druhej aj predstava ďalšieho dieťaťa má desí. Ako to vysvetliť mužovi, keď predtým on nechcel a teraz zasa on chce a ja už nie ?
@anonym_autor troll. Bezpochyby. Alebo nesvojpravna.
Zase ? Som tu kratko, ale ten rukopis je nezamenitelny. Hlavne si rozmysli, ci sa ti muz vyhyba ako minule alebo ci ta v noci budi kvoli sexu ako pises teraz.
Bud trolujes alebo je na case vyhladat odbornu pomoc, ked mas take stavy.
Starostlivost o dieta neznamena len obliect do veci po starsom surodencovi okupat v jednej vani a nakrmit z hrnca s polievkou.kde je cas s matkou a otcom kde su kruzky aktivity vylety dovolenky zazitky?kde je vzdelanie nejaky start do zivota? To by ste museli mat prijem 10 000 aby ste im ten standart zabezpecili.. prosim ta naozaj si uz ziadne dalsie deti nerobte a venujte sa tym co mate.
@anonym_autor Skús sa porozprávať s mužovými spermiami. Počul som od jednej užívateľky z MK fóra, že to vraj pomáha. A 8 dieťa dáte, keď ste už dali 7. Tak hor sa do plodenia.
Starostlivost o dieta neznamena len obliect do veci po starsom surodencovi okupat v jednej vani a nakrmit z hrnca s polievkou.kde je cas s matkou a otcom kde su kruzky aktivity vylety dovolenky zazitky?kde je vzdelanie nejaky start do zivota? To by ste museli mat prijem 10 000 aby ste im ten standart zabezpecili.. prosim ta naozaj si uz ziadne dalsie deti nerobte a venujte sa tym co mate.
@anonym_4a806e Nebud na nich narocna, len ziju ako pred 100 - 150 rokmi, tam deti v jednej drevenici s kravickou este aj mavali nazornu sexualnu vyuku.
Ake kruzky, ake dovolenky, ake rozhovory ? Starsi sa postaraju o mladsich, 5 rocny uz moze past husi, 10 rocny bude zemiaky vykopavat, 12 rocna varit a odnesie matke na pole. Komu sa nepaci, toho otec zrube remenom a bude ! Tradicna rodina !
Uz si prestala spievat spermiam?
muz je vodic autobusu?
@krasneleto musí byť vodič autobusu, skupina B platí len do 8 miest okrem vodiča a keď budú mať ešte jedno dieťa bude ich všetkých 10, to už potrebuje skupinu D na autobus
Prosím.. povedzte mi,že toto nie je pravda,že to si len dakto robí srandu...🙈🙈🙈🙈
Pre boha a to neni ta čo sa sťažovala že svokrovci berú len najstaršie deti a že si to neželá? Podľa mna je to ona!
Milá autorka a kde máš napísané že ôsme dieta bude dievča? Keď nebude? Bude aj deviaty desiaty chlapec?
Kde je ten úchylný svätuškár teraz? Ten vám pri tom snažení bude rád aj svietiť
Prisaham, ze keby som vedela kto si, nahlasim ta socialke.
Prisaham, ze keby som vedela kto si, nahlasim ta socialke.
@anonym_5c095f suhlasim, v tomto pripade aj ja a to som teda mierumilovny clovek, ale tato zenska ma vytocila do biela.
@anonym_autor Si debilna zena !!!!!!!!
Kusem si do palcov a jazyka..ale neda mi…vy nemate doma televizor ako sa vravi…ci inu zaujmovu cinnost, nez sa le hm hmmm…ja by som bola zvedava ako zijete, ci deti maju vsetko co maju mat v dnesnej drahej dobe…
@anonym_d3a9d1 akú návnadu ?
@anonym_autor prepac ale 8? to plodis odkedy? mne to pride ako krasna trollia tema a ked si pobozna, skor ti poradia v nedelu.
@anonym_autor vy zijete z lasky ze? alebo muz otroci v Nemecku ci Rakusku a zbierate pridavky na deti?

A čo ak sa ti niečo stane? kto sa o tie deti postará, keď muž nevie a dedkovci pijú? dcéra má koľko rokov?
@anonym_autor Načo????!!!!!
@anonym_autor mam tri deti a v dnešnej dobe bohaté stačí aj to je uz pre mna vela a 8 neviem z akých pomerou ste ale toto neni uz podla mna ok
@anonym_autor mam tri deti a v dnešnej dobe bohaté stačí aj to je uz pre mna vela a 8 neviem z akých pomerou ste ale toto neni uz podla mna ok
@janka0702 Aj tuhsi veriaci s ich "fungujucimi prirodzenymi" metodami mavaju max 5, dokonca aj osadnici uz hamuju.
Ja si tychto predstavujem ako nejakych jednoduchsich v starom dome na lazoch.
@janka0702 Aj tuhsi veriaci s ich "fungujucimi prirodzenymi" metodami mavaju max 5, dokonca aj osadnici uz hamuju.
Ja si tychto predstavujem ako nejakych jednoduchsich v starom dome na lazoch.
@patrike v malom bytiku sa tlacia vsetcia,to je vlastne byt jej otca,ci koho to kedy si pisala.
@anonym_c1c2b0 Aha, to som tu este asi nebol. Ak v byte, tak to je fakt na socialku.
@patrike uz tu pise dlho.
Kde je ten úchylný svätuškár teraz? Ten vám pri tom snažení bude rád aj svietiť
@anonym_a93beb Koho máš na myslí?
@anonym_autor Už je neskoro, jedno hore- dole, už dávno máš zbabraný život. Radšej sa príznaj, že chceš dcéru, aby ťa potom odbremenila od roboty, lebo ak chlapci budú ako ich otec, budeš v 40 zodratá starena.
Toto je tá žena, ktorá spievva manźelovmu penisu pri oráli, aby urobil chlapca. Plus silònky pri sexe, ktoré na nej trhá, deti nemajú čo jesť a ona tu už založila 100 tém. Zbytočne reagovať, nezmení nič.

Strasneeeeee
Lopatou po hlave keby ma v noci budi na sex 😀
Daj si antikoncepciu, aspon ty bud zodpovedna za seba ked to on nerespektuje