Snažíme sa o ôsme dieťa a ja som už hrozne unavená
Snažíme sa o 8. dieťa. Nie je to výmysel. Ale ja som už hrozne unavená. Rodina nepomaha svokrovci sú alkoholici. Oni síce deti chcú a hnevajú sa, že ich tam nechcem dať ale nestarajú sa o ne. Všetci traja ( svokra, svokor aj švagor) piju aj pri deťoch. Keď boli synovia na prázdninách rozprávali o tom zážitky ako dedo pil nic iné som nepočula. Samozrejme, že muž je na ich strane a huckaju deti proti mne, že ich tam nechcem púšťať a naslubuju im neviem čo. Moji rodičia si bravaju len najstaršich troch ostatných 4 mám vlastne nonstop. ( 2 chodia z toho do škôlky) 2 su do troch rokov čiže stále so mnou doma. Vôbec sa už o seba nestarám lebo cez deň sa nezastavím a večer unavená lahnem spat. Muž ma v noci budí na sex. Horko ťažko sa mi ešte chce niečo riešiť ohlasom seba. S muzom sme s dohodli že by sme mali mať ešte jedno. Lebo dcéra bude sama medzi chalanmi aby mala ešte sestru. Najprv som chcela aj ja ale teraz už veru neviem. Od neho nie je žiadna pomoc. Lebo väčšinu času je v robote a max.ked je doma zohreje večeru čo som uvarila potom sa iba zasiva zatiaľ čo je behám okolo detí. O deti je postarané každý deň umyte, každé deň komplet čisté veci. Učim sa s nimi, učia sa dobre. Ale 8 ročný syn máva záchvaty hnevu, provokuje súrodencov hlavne večer. Je to s ním strašne náročné. Kazdy deň si hovorím že musím s premôcť kôli tým deťom. Nikto ma nechápe, je to ťažké. Bojím sa na jednej strane ako to bude keď pôjdem do práce, no na druhej aj predstava ďalšieho dieťaťa má desí. Ako to vysvetliť mužovi, keď predtým on nechcel a teraz zasa on chce a ja už nie ?
@anonym_autor 😳, to je dosť provokatívne priznanie. Dúfam, že sa veľa ľudí na túto návnadu nechytí.
@anonym_d3a9d1 akú návnadu ?
🍿
@anonym_autor 😳, to je dosť provokatívne priznanie. Dúfam, že sa veľa ľudí na túto návnadu nechytí.
@anonym_d3a9d1 ja tiež dúfam, že toto je len blbý vtip..však normálni rodičia si nenarobia toľko detí a neočakávajú od okolia, že sa im o ne budú starať a ak nie, tak ešte oni budú tí zlí
To budete skúšať kým nebude dievča ? Vy mieste normálny. Viem si predstaviť ako sa tie deti majú . Ale hlavne isto že sa ľúbite všetci a pánbožko vám pomôže pri všetkom .
To budete skúšať kým nebude dievča ? Vy mieste normálny. Viem si predstaviť ako sa tie deti majú . Ale hlavne isto že sa ľúbite všetci a pánbožko vám pomôže pri všetkom .
@parvinka0001 už jedno dievča máme ale chceli by sme ešte jedno
Nie sme veriaci tým to vôbec nie je
@parvinka0001 už jedno dievča máme ale chceli by sme ešte jedno
@anonym_autor veď sa tá pýtam že či budeš skúšať kým nebude ďalšie dievča . Keď bude chlapec zase budete po sebe skákať ako zvieratá?
Zase ty? Desiatky diskusií a nezobrala si si z nich nič.
Kedy sa začneš liečiť?
@anonym_autor Prepáč, čo??
Napis ako sa stravujete .Daj taky týždenný jedálniček. Zaujíma ma to.
Vám by mali tie deti odobrať. A to myslím seriózne.
Toto je tá žena, ktorá spievva manźelovmu penisu pri oráli, aby urobil chlapca. Plus silònky pri sexe, ktoré na nej trhá, deti nemajú čo jesť a ona tu už založila 100 tém. Zbytočne reagovať, nezmení nič.
Vám by mali tie deti odobrať. A to myslím seriózne.
@koniarova prečo by mali byť odobrané? Veď je o ne postarané keby boli zanedbané už by to dávno riešila škola a škôlka.
@anonym_autor a muž sa zašíva a ty vôbec uvažuješ o ďalšom dieťati???
Toto je tá žena, ktorá spievva manźelovmu penisu pri oráli, aby urobil chlapca. Plus silònky pri sexe, ktoré na nej trhá, deti nemajú čo jesť a ona tu už založila 100 tém. Zbytočne reagovať, nezmení nič.
@enmery je rómka?
@anonym_autor podla mna si tu uz pisala. Velmi podobny pribeh. Ja nemam nic proti velkej rodine, ale vo Vasom pripade, mate toho az nad hlavu. Nemate rozum, jedoducho.
Toto tu bude zase diskusia a vadenie sa na xy stranach. Tebe to nic nepomoze. Vy s muzom sa musite dohodnut. A k alkoholikom deti nedavat, cez to nejde vlak.
Si unavena, zanedbana a muz Ta v noci budi na sex? No nebol by v tom pripade ziadny sex. Nehnevaj sa na mna, nie si kompletna ani Ty.
Choré hlavy
@enmery presne. Mentálne retardovaní celá rodina
@koniarova Mne je tak ľúto tých detí. Nečaká ich žiadny pekný život. Hladujú, otec I'm zožerie posledné jedlo, vyhadzuje peniaze na silónky a city, ona naňho čaká na 4 aj hodinu a robí mu to ústami hodinu. Keďže žijú v malom byte, toto všetko už určite zachytili. Až mi je zle z toho.
@anonym_autor neviem ci vies, ale je dost mozne ze to osme dieta nebude dievca... to chces kolko deti vyrodit na tuto planetu? sa mi vidi, ze nemate to v hlave spravne usporiadane ani jeden... ale vela stastia...
@enmery tato tu tvrdi, ze chce dievca 🫣😅. Mozu byt aj dve take. Akoze fakt nic nemam proti velkym rodinam, ale nie takto.
Takto nejak, napriklad...https://www.ugroczy.com/
Nie sme veriaci tým to vôbec nie je
@anonym_autor a ste normálni?
Máte vôbec dostatok finančných prostriedkov, na toľko detí?
Počuj, venuj sa radšej deťom, ktoré už máš a prestaň rodiť ako jablon.
@enmery tato tu tvrdi, ze chce dievca 🫣😅. Mozu byt aj dve take. Akoze fakt nic nemam proti velkym rodinam, ale nie takto.
Takto nejak, napriklad...https://www.ugroczy.com/
@anonym_3841e8 V jednej téme sama potvrdila, že niektoré fakty trošku pozmení, aby ju ľudia nespoznali. Píšu tu už ale ani neviem koľkú tému. Nezmení nič. Posťažuje sa a ide kaziť život sebe a deťom ďalej svojím konaním.
Ak to nie je výmysel, Tvoj manžel je chorý. Ty predsa nie si pec na chleba.
@anonym_3841e8 V jednej téme sama potvrdila, že niektoré fakty trošku pozmení, aby ju ľudia nespoznali. Píšu tu už ale ani neviem koľkú tému. Nezmení nič. Posťažuje sa a ide kaziť život sebe a deťom ďalej svojím konaním.
@enmery chudence tie deti..
Štartovaciu čiaru majú zlú..
Tvoji rodičia ani svokrovci niesu povinny sa ti starat k deti.Každy pár(nie iba žena alebo iba muž) si musi povedať na kolko si trúfa.Ja mam slabe nervy 🤣🤣🤣 a hoc som vzdy chcela 3 pri druhom krpcovi sme skončili.Nikto iny sa vam o deti nepostara a pri takom počte musi byť aktívne prítomný aj otec deti.Myslim že pri takomto počte by ste mali skončiť a venovať sa im tak ako si zaslúžia a nie vymýšľať s ďalším a sťazovať sa že sa vam nechcu príbuzný starať o deti 🙈
Ak je toto naozaj pravda tak som ostala v šoku.
A ked bude dalsi syn, budete skusat az kym nebude dalsie dievca😅😅😅 a k tomu, ze si unavena - no ani sa necudujem. Tak si najdi nejaku pomoc do domacnosti, ktora ti bude pomahat. Od rodiny nemozes chciet aby sa starala o vasich potomkov. Ked chcete mat tolko vela deti, tak sa hold treba o potomstvo postarat. Moja svokra mala 8 deti, ale mala sluzku co byvala s nimi, plus jej chodila pomahat este nejaka pani cez den. A sice jej rodicia si tiez bravali deti ale po dvoch - nikdy nie vsetkych 8 naraz, a to ani nechlastali 1 ligu